Foro- Ciudad.com

Alfara del Patriarca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alfara del Patriarca
15-08-11 18:40 #8557621
Por:vei1970

Llibret de festes
Quien lo ha hecho y quien lo ha impreso.
La portada es pepera mantienen el color azul y cambian la gaviota por el nombre de el pueblo.¡Que poca imaginacion y que prepotencia!
En todas las ediciones que yo conozco (que son muchas) nunca jamas se ha hecho referencia tan descarada a anagramas o logos politicos.
Puntos:
16-08-11 09:23 #8559659 -> 8557621
Por:Pau1980

RE: Llibret de festes
Al regidor de festes, vull donar-li l'enhorabona pel llibre de festes "ja que pitjor no es pot fer" ... però que MERDA de llibre de festes.

Exemples: que pinta una foto de l'associació de veïns sense cap escrit quan no participa en cap acte de festes?

i per contra perquè no està la foto de la penya la barranca i els seus actes, quan omplin una setmana sencera?

i l'agrupació musical? no a pareix per niguna part

i els noms dels components de la penya taurina i comissió de bous?
i així un llarg eccetera ....

ah!! però s'han estalviat un 25% del cost al d'anys anteriors .... clar està ja que té 10 pàgines menys ... per estalviar han escrit a la contraportada .. res un luxe "che" enhorabona de veritat.


i una altra coseta que pinta un saluda de la regidora de benestar social quan hi ha un regidor de festes i un altre de cultura .....

i podria dir tantes coses més referent al llibre .. però el deixaré ací que continuï un altre ... i si troba alguna cosa a favor, si us plau m'ho feu saber

Salut, un veí.
Puntos:
16-08-11 12:15 #8560321 -> 8559659
Por:No Registrado
RE: Llibret de festes
Festes i recepció de festes, discriminació en les invitacions, hi ha associacions de primera i de segona ..., hi ha regidors de primera i de segona ...

Recepció de festes a la qual només assistien els festers i les associacions que participaven en les festes patronals.

Aquest any per canviar i ser diferent .. perquè es note que estem nosaltres!!

A la invitació d'algunes associacions se'ls limitava a tres membres, però es va veure que a altres associacions que fins i tot no participen en festes patronals no se'ls va posar límit i va acudir tota la junta directiva (associacions de primera i de segona)

A la invitació de regidors a l'oposició no indicava que pogueren assistir amb la seua parella, i els regidors que governen tots van anar amb ella (regidors de primera i de segona)

DISCRIMINACIÓ !!!!!!

que es va fer amb tot el menjar que va sobrar per no saber organitzar?

ahi hi ha caixetes, ara ens les omplim i ens les repartim !!!!!

Desorganització !!!!!
Puntos:
18-08-11 20:06 #8574247 -> 8560321
Por:No Registrado
RE: Llibret de festes
Deixant apart la qüestió del color, crec que molt millor enguany una portada molt més continguda en quant a disseny que no per exemple les de motius "costumbristes" d'anys anteriors, per dir-los d'alguna manera, perque per exemple la que duia un taulell amb un carro retocat després amb el paint (!) y amb pixels del tamany de punys era de traca. Poden haver incoherències pero també està clar que no hi haurà hagut temps de elaborar mes el llibret. Un ajuntament que acaba d'entrar te unes quantes coses en que pensar i entre elles esta. Esperem a pròxims anys per a parlar, on estan els 100 dies de gràcia? Aci ni els donem.

En quant a la reducció del cost, estaria be que encara ho haveren fet més car. Si s'haveren gastat mes diners en compte de reduir-los segur que ja estaria més d'u criticant a l'ajuntament. És llogic tal com està la cosa que s'intenten reduir.

I si els propis membres de la penya la barrancà no volen que s'incloga el seu programa per que no vinguen a cobrar-los de mes... ejem... es lamentable que damunt se critique a l'ajuntament.

El llibret podrà tindre les seues limitacions, però em pareix que alguns estan morint-se de ganes per que l'ajuntament s'equivoque i poder agafar-se el cap escandalitzats.

En fi, veins, salutacions.
Puntos:
19-08-11 12:21 #8577346 -> 8574247
Por:Pau1980

RE: Llibret de festes
Molt bon dia
... una portada amb disseny? on hem estudiat arts plàstiques?

Puc reconèixer que no hi haja hagut suficient temps per realitzar el llibre ... però també pense que no es tracta de temps sinó mes bé d'idees, de coordinació ...

Està clar que cal abaratir costos, però l'aplaudiment haguera sigut amb la mateixa qualitat i quantitat ....

I referent a la penya la barranca, ells no havien de pagar res per publicar el que fan, s'han de referir a les despeses dels drets d'autor i això ho pagaria l'ajuntament, havent camuflat una mica l'expressió dels actes hauria sigut suficient, a més que el dia de la "torra" no té drets d'autor ... i així alguna cosa més, i es critica l'ajuntament per no haver tingut la iniciativa de com redactar-lo

I per últim agrair-te que reconegues que el llibre té les seues limitacions.

Jo no espere que tinguen errors ... s'equivoquen i jo ho dic.

Ara callarem i no direm el que pensem!!

Ens hem d'esperar als propers anys?..per a poder parlar.
i de que 100 dies de gràcia parles? ...

Salut, un veí
Puntos:
21-08-11 16:09 #8588053 -> 8577346
Por:No Registrado
RE: Llibret de festes
se rumorea!!!! que el retraso del libro de fiesta asi como su mala redaccion y su composicion... hasido devido a que se redacto y se imprimio en castellano y se tuvo que hacer de nuevo en valenciano y con las prisas no dio tiempo a mas...¿alguien lo ha oido?
Si es asi...¿se han ahorrado o a costado el doble? o... para que no costase mas,han imprimido menos paginas.
Puntos:
21-08-11 17:09 #8588269 -> 8588053
Por:No Registrado
RE: Llibret de festes
Torna a llegir amb més tranquilitat, i no ridiculitzes tan facilment: jo no he parlat d'una portada amb "disseny" així genèricament, he parlat de que ha sigut un disseny mes contingut que les de anys anteriors i només he recalcat positivament que no és costumbrista. Fi.

Almenys un reconeixement, però en quant a això de les idees, coordinació... pues home és una opinió personal teua que pareix que res puga ferte canviar aixi que avant.

Explica'm, si la penya la barrancà organitza els actes no se'ls cobra a ells els drets d'autor? Entenc que no és una questió municipal. I reforça esta idea el fet de que quan es fa una nit de rock, discomòbils etcétera si que es posa al programa, així cada festa sí pagaria la seua part (o tal volta en este cas seria l'ajuntament per formar part de les festes, diga'm "de tota la vida", no ho se). A més, cada dia al llibret de festes s'explicita clarament que s'obri el "baret" de la barrancà (ho pose aixi perque es l'expresió que utilitza el programa de festes) quan amb ningú més es fa.

Això dels 100 dies és la tipica convenció que se sol utilitzar per a donar cert recorregut abans de fer oposició dura als governs entrants perque encara no els ha donat temps de posar en marxa l'administració. És de domini public, pero si no ho sabies mira, mai te gitaràs sense saber una cosa mes.

I si, està molt be que denunciem els errors. Ja veus que no se'm cauen els anells per dir que no m'agrada el color i que te les seues limitacions, no es cert? Faltaria mes, ni que havere'm retrocedit a fa 40 anys. Només que el to catastrofista que alguns utilitzen em fa gràcia.
Puntos:
19-10-11 20:00 #8964388 -> 8574247
Por:Nurie

RE: Llibret de festes
Sóc membre de la penya la Barrancà, i no ens tragueren la fotografia, que ens ferem aposta dues setmanes abans i que entregarem personalment al regidor de festes i a la de cultura en temps i forma. Per tant, perque no varen traure la foto en qüestió? Perquè no ens feren els bandos que els demanarem per a comunicar les nostres activitats?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Festes Por: Pau1980 29-08-12 23:24
paco2491
18
A l'atenció de regidor de cultura i festes: Por: Pau1980 12-07-11 12:19
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com