Foro- Ciudad.com

Alfara del Patriarca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alfara del Patriarca
04-07-11 09:42 #8293048
Por:Pau1980

A l'atenció del regidor d'esports
A l'atenció del regidor d'esports:
Benvolgut regidor porta vostè tres setmanes en el govern i encara no se li ha ocorregut una bona!!
-La primera medida que pren vostè després de prendre possessió del seu càrrec, és demanar un certificat mèdic als usuaris del gimnàs municipal com si es tractés de la federació nacinal d'esport, quan alguns dels usuaris ja han adquirit el certificat i han demanat cita en el metge ... va vostè i se dóna compte que això no serveix per a res i decideix que no cal. Un poc més de serietat!!
-La segona medida decideix de colp carregar.se pel proper curs les classes de psicomotricitat .. amb quin motiu? portem anys insistint que no hi havia activitats per a xiquets/es menors de 5 anys, quan ja esta conciliat i és una activitat que s'autofinança ....( no li costa res a l'ajuntament) va vostè i la elimina.Un poc més de serietat!
-La tercera mesura és baixar l'horari de començar les classes, en comptes de les 9'30h a 10'00h .. amb quin motiu? per facilitar als alumnes del col.legi Sant Joan de Ribera? els quals en els passats anys se'ls va facilitar a l'escola un espai per guardar tot el material, uns banys nous amb dutxes incloses, una coberta per als dies de pluja ... però tot això no els val i ha d'eixir al gimnàs municipal més vegades, ja el utilitzaven en els cursos passats... a embrutar i deixar-lo fet un fàstic, que no tenien suficient?,... ha pensat vostè en les usuàries de fa més de 6 anys que utilitzaven
l'horari de 10'30h a 11'30, amb esta mediada no soluciona el problema a uns quants, fot a molts més. Un poc més de serietat!
-La quarta, el manteniment de l'aigua de la piscina ... amb només tres setmanes d'utilització l'aigua està ... sense paraules.
-I per últim el zero en organització per part de l'ajuntament en la jornada de portes obertes de final de curs que es va realitzar el passat 30 de juny... on estava vostè? que ho deixo tot a càrrec dels monitors, que no s'ha enterat que és un servei municipal i que ha d'estar recolzat per l'ajuntament?
amb diners (les activitats esportives s'autofinancen, amb els diners que paguen les usuàries hi ha per pagar als monitors i un berenar digne a final de curs) i sobretot amb organització (per part dels regidors)
Senyor regidor d'esports fiques vostè les piles, que encara no ha donat ni una.
Salut, un veí.
Puntos:
04-07-11 13:04 #8294064 -> 8293048
Por:No Registrado
RE: A l
Una mas del señor concejal de deportes:
Las inscripciones al nuevo curso de gimnasia comenzavan hoy lunes y los tres lunes sucesivos del mes de julio( publicado en los bandos y en la pagina www del ayuntamiento), pues bien ya no!!! ahora nos tenemos que esperar a septiembre a realizar la inscripcion...con que motivo?
Señor concejal,nos acostamos con una idea y nos levantamos con otra!!!!.
Un poquito mas de seriedad
Puntos:
04-07-11 13:44 #8294365 -> 8294064
Por:Pau1980

RE: A l
Açò no té ni cap ni peus ... que falta de responsabilitat,de...

Primer el certificat, ara ja no!, Segon ens inscrivim, ara ja no!

Che!! Vostè vol pensar les coses abans de res.

Vostè pense, medite, contraste i després actue,... no prenga decisions sense seguir aquests passos perquè esta quedant com un (...) ho deixe a la seua elecció.

Salut, un veí.
Puntos:
04-07-11 21:05 #8297632 -> 8294064
Por:No Registrado
RE: A l
Segun los rumores hay tres concejales de deporte,asi que habran mas de un cambio.
No seria mejor repartir las tareas entre los concejales.Y que no se metan unos en el terreno del otro,pues si el de fomento lo quiere llevar todo,los demas concejales pa que, pa que ,paque estan.Como sobran que se marchen............
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
A l'atenció de regidor de cultura i festes: Por: Pau1980 12-07-11 12:19
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com