Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
04-01-15 09:51 #12408295
Por:No Registrado
A Ses Majestats els Reis Mags d'Orient
Els meus Reis Mags tan volguts per mi: Vosaltres que tot ho feu possible, per favor, canvieu-nos aquest país. Avanceu tot el que podeu les eleccions generals i concediu-nos un govern sensat. Feu que arriben al poder persones intel•ligents i sensibles, que hagen llegit i reflexionat, que el transformen tot de dalt baix i reconstruïsquen la ruïna en què ens estem convertint. Nous polítics amb un projecte de futur feia el que dirigir-nos.
Lleveu-nos de damunt a tota la gentola, obligueu als que han robat de les arques públiques a què tornen els diners, i fiqueu d'una vegada per sempre en el cap dels nostres governants que aquestos diners son sagrats, que naix de l'esforç de cada una de les persones que treballem, i que ha de ser utilitzat en benefici del poble. A propòsit de treballar: convenceu els empresaris, als rics i als poderosos que empobrir a milions de persones és roí per a tots, i que és millor que ells guanyen un poc menys i paguen un poc més en els seus impostos, de manera que tots pugam portar una vida més digna. Permeteu que es reconega l'experiència dels majors de 50 i l'entusiasme dels joves, i que els desocupats vagen abandonant les cues de la desocupació i aconseguint treballs que servisquen per a viure i no sols per a sobreviure. Porteu-nos als que han hagut d'emigrar a la força. Torneu arrere tot el que s'ha retallat en sanitat, en educació, en investigació, en cultura. Que els dependents siguen tractats amb el respecte que mereixen. Que ningú passe fam. Ni fred, encara que els dola a les elèctriques tan adorades per tots els governs. Que els béns bàsics estiguen a l'abast de tot el món. Que la gent no perda les seues cases i que, si han de fer-ho, hi haja vivendes públiques per a ells. Que abaixen les taxes universitàries i els estudiants reben beques suficients.
Que els tres poders tornen a ser de veritat independents. I que tots els que han contribuït a afonar Espanya, per acció o omissió, abandonen les institucions i es retiren avergonyits -i sense pensions de luxe-, deixant pas a gent decent. Ah, i que la gent decent no siga considerada panoli. Sona a molt el que vos demane, els meus benvolguts Reis Mags, però no és res de l'altre món: tan sols que pugam parèixer-nos a altres països del nostre entorn i tornem a sentir-nos orgullosos de ser espanyols, valencians i alberiquenys.
Aquesta carta està escrita de forma general, però algunes coses si que es podrien aplicar al nostre benvolgut Alberic.
Per favor Ses Majestats.....
Puntos:
04-01-15 10:46 #12408317 -> 12408295
Por:No Registrado
RE: A Ses Majestats els Reis Mags d
Con su permiso, copio la carta y en mi nombre se la mando a SS. los Reyes Magos. Coincido en todo. Eso si, echo en falta que no se haya extendido haciendo referencia a las necesidades de nuestro Alberic querido.
Puntos:
06-01-15 11:50 #12409793 -> 12408317
Por:No Registrado
RE: A Ses Majestats els Reis Mags d'Orient
De 0 a 10, la cavalcada d'anit, un 6 pelaet. Un eixemple: el Rei Baltasar no pot portar d'arrere d'ell al camió i a la maàqina de la neteja. Deu portar un tractor replet de caixes de suposats regals. Cal pensar, que la cavalcada... ¡¡¡es per als xiquets!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Para fiar-se d'ell Por: ya está bè 14-03-14 11:59
amparo 4
19
¿Crisis en el Ayuntamiento de Alberic?¿Dónde? Por: yupiii 14-09-12 20:49
Il Doctor
13
Servicio de atención domiciliaria Por: Foro-Ciudad.com 04-03-10 02:39
Foro-Ciudad.com
0
Ayuntamiento de Alberic - Aprobados 1.181.830 € - Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local Por: Foro-ciudad.com 12-11-09 20:55
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com