Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
26-11-13 20:28 #11707775
Por:ya está bè

¿president de la generalitat valenciana?
Hola bona nit a tots/es, hui h'escoltat en la radio valenciana C9 per més senyes ,que el portaveu del CONSELL DE LA GENERALITAT VALENCIANA , h'anunciat qu'el CONSELL DE LA GENERALITAT VALENCIANA a retjasat el plá de viabilitat presentat pel comite d'empresa de la Radio-televisió valeciana,faig reiteració de lo valenciana per-que créc que es un mitjà valenciá que tinguem dret tots els valencians tant els castellano parlants com els que ens identifiquem am la llenga amb valenciá, uns am més acert i altres am meins a les hores d'escriure-lo com jó.
La veritat es estíc indignát i defraudát a la vegada, cuant m'asabentat que minuts abans el "SEÑOR" FABRA en els mitjasn de cumunicació en madrid i flanquetjat pel "SEÑOR" MARIANO RAJOI,h'anunciat que l'ente autonomic Valenciá es tancaba i que el vúit que deixa-ría quedaría ben cubert pels mitjans de comunicació privats. Asó es de pena , estíc mólt cabret-jat i defrau-dát , jó no buic entrar en la discusió si l'ente es o no viable, per-ho créc que si es vól nian solucions ,lo que sí sé que al " SEÑOR" FABRA bá ser botat en la COMUNITAT VALENCIANA i pels VALENCIANS( en el seu cás n'aixó) pues já sabem còm agafá el silló de la GENERALITAT.Axí que no sé que collons feia en Madrid anunciant semejant animalada i anuncian-la am castellá.
Puntos:
27-11-13 20:12 #11709141 -> 11707775
Por:Il Doctor

¿President de la Generalitat Valenciana?
Amic o amiga “ja esta be” tens motius per a estar indignat/da, defraudat/da i cabrejat/da.
Més de 4.000 llocs de treball, entre treballadors directes e indirectes (productores, dobladors, etc.) a la merda perquè el senyor Fabra i els seus socis de govern (Josete Ciscar,
Serafinet Castellano and company) volen ara acabar amb el que els seus antecessors, també del PP, Eduardito Zaplana i Paquito Camps i ell mateix han usat durant 18 anys per al seu ús, disfrute i benefici propi i el del seu partit.
A causa del meu treball, solc eixir molt sovint de la nostra benvolguda província i la majoria de vegades em dóna vergonya dir que sóc valencià, perquè ràpidament em relacionen amb corrupció, Gurtel, suborn, presumptes robatoris a les arques de tots els valencians, presumptes “ambuchacamientos” de guinda de tots els valencians i moltes altres coses, no molt bones, per cert. Han deixat esta Comunitat com un merder amb una mà davant i un altra darrere.
Això de hui a la cambra del senat valencià (no ho se segur però crec que s'anomena així), que he sentit en directe, en la nostra ràdio valenciana i he pogut veure en la nostra RTVV NOU, ha segut de jutjat de guàrdia, l'oposició els han entrat per tots els costats i ells, el Consell, “erre que erre” amb l'apagó, els han dit de tot, i ells “erre que erre” amb el tancament. Al comitè d'empresa de RTVV els han tingut enganyats des del primer dia, s'han assentat a negociar, perquè no diguen que no han volgut negociar, però la decisió ja estava presa. No tenen vergonya, ni la coneixen. Fabra és un president inepte, un titella els fils de la qual es maneja Marianico Rajoy, els valencians pintem menys que una merda a nivell nacional, ens tracten com ciutadans de tercera i tot per culpa de la incompetència dels polítics valencians, que amb tal d’estar ací engulen amb tot.
Jo també estic molt cabrejat, perquè han començat llevant-nos la televisió, part de les nostres vides durant 24 anys, amb això volen acabar amb la nostra llengua pròpia i identitat que ens diferència d'altres, però em fa la impressió que açò de llevar-nos no acabarà ací. Ja no podrem veure cremar les falles o sentir allò de: “senyor pirotècnic pot començar la mascletà”, perquè les mascletades també porten camí de desaparèixer.
Hi ha molta gent cabrejada i enfadada, però, ja veureu que en les pròximes eleccions segur que de nou tindrem peperos fins en la sopa.
Puntos:
27-11-13 22:40 #11709399 -> 11709141
Por:ya está bè

RE: ¿President de la Generalitat Valenciana?
Hola de nou ,desgraçiadament s'ha consumat la dessió descabellada ,dictariorial i més pelele que já fá temps hem de sofrir así en la Comunitat Valençiana,sols espere que en les próximes eleccións es heu fem pagar i així tingám una democraçia més o meins verdadera así en la Comunitat Valençiana, algo que já fá temps trobe en falta per esta benvolguda terra Valençiana, Alacantina i Castellonenca,tambe vuic fer autocritica i reflexionar molt en el per-que em arrivat fins a tindre que sofrir estos abusos de poder per part dels governants que desgraçiada-ment tinguem am estos moments,Nosaltres els votants tinguem part de culpa per haber-los votat , jó asumisc la meua per haber-los votat,per-ho segur que mai heu faré més,i espere que molta gent fassa revisió politica i vetja qui ens governa, lo que es clar es que molta gent els ha votat si-no no tindrien majoría absoluta.
També viuc dír que jó cuant exic fora de Valençia sempre me sentit molt orgullos de ser Valençiá i d'Alberic sempre em sentiré orgullos de ser-ho, per-que no ém senc representat per els actuals dirigents , titers i marionetes del govern central, els actuals Fabra, Serafín ,Ciscar i tota la retafila de ninots de falla que tinguem en el govern Valençiá no son més qu'un experiment del govern central que si els eix bé intenta-ran exportar fins totes les parts d'Espanya que de forma dictatorial dominen politicament, en el cas que els exiga mal la jugada pues els farán deshapareixer del mapa politic com un clinex ja gastat, aixó si ben engrixats de diners i carregats de infinits enchufes per poder robar am cualsevol lloc qu'es proposen que per algo són amigots d'alma per sempre, per lo vist els Valençians tinguem un preu , el que el NO SENYOR FABRA ha cobrat no sé si molt o poquet per-ho per al NO SENYOR FABRA es lo que els Valençians valguem.
Puntos:
29-11-13 19:38 #11711804 -> 11709399
Por:No Registrado
¿President de la Generalitat Valenciana?
Ara quan poses en marxa la tele de casa i apretes en el comandament el botó de Canal NOU ix la pantalla en negre. Jo no sabia com podria ser l'agonia i mort d'una persona i hui potser que ja ho sapiga, a las 12:19 hores, lo que he vist en la tele m'ha semblat a això.
Els valencians som pioners en tot. Ara també som pioners en tancar radios i tv. Els primers en tancar una tv pública han segut els xipriotes, i els segons nosaltres, ¡xe que bons que som!. ¡¡¡Nosootros los valencianos somos los mejores en todo!!!, tenemos la formula 1, tenemos los barcos, tenemos el tenis, tenemos la Ciudad de las Artes y las Ciencias, llenas de goteras, pero la tenemos, tenemos una Ciudad de la Luz, sin cine, pero la tenemos, tenemos.... un merda , pero ¿y lo que debemos?, ¡¡¡debemos hasta el aire que respiramos!!! i això gràcies als 18 anys de gobern del Partit Popular.
Quina pena de país, quina pena de Comunitat. Tenim uns gobernants que no son dignes ni d'este país ni d'esta comunitat. La RTVV s'ha tancat perquè els representants valencians han demostrat que no tenen cap tipus de personalitat son uns peleles i s'han deixat manipular des de Madrid, que tenen molt d'interés en qué la nostra tv desapareguera, ¿serà perquè Rajoy ja té preparats els nous amos de la tv valenciana? ¿que la voldran privatitzar a l'igual que estan fent amb la sanitat? ¿será per algún casual el nou amo de la tv valenciana el marit de la Cospedal? Dins de poc heu podrem saber. Estic indignat, estic cremat, estic cabrejat. No tinc una paraula per a definir lo que pense de Fabra i dels seus consellers. Espere que estos "molt honorables" pallasets que pasarana la història valenciana com els liquidadors de la RTVV no sen tornen a presentar a unes elecciones, tinguen un poquet de vergonya i desapareguen de la nostra Comunitat.
¿Serà posible que el expresident de la Diputació de Castelló, el de "el aeropuerto del abuelito" que ha segut condemnat a 4 anys de presó, encara porte cotxe oficial, conductor i tres guardaespatles i damunt cobre 90.000 euros a l'any d'un estament oficial? ¡¡¡Que poca vergonya!!!
Puntos:
29-11-13 22:39 #11712127 -> 11711804
Por:No Registrado
RE: ¿President de la Generalitat Valenciana?
Quan el PP engrosva la plantilla de rtvv, la majoria de gent de la cv el va apollar en vots.
quan el pp subvencionava al Valencia a traves de rtvv, la majoria de gent el va recolçar en els seus vots.
quan el pp va pagar deu voltes mes del valor de la visita del papa, la gent seguia votant al pp.
quan el pp ha deixat un deute de 1300 milioms € que pagarem tots i deixa 1600 persones al paro...
¿cregueu que la gent no el votara?
¿cregueu que el psoe ho habera fet millor?
¿cregueu que si ho portaren els sindicats, aniria millor?

Canvi de mentalitat... els lladres i sensevergonya, son aixo, lladres, no els voteu o seguireu tenit aixo, lladres embusteros que vos furten diners i vots.
Puntos:
30-11-13 11:45 #11712494 -> 11712127
Por:Il Doctor

¿President de la Generalitat Valenciana?
Si dic la veritat, diria que tenia un poc de confiança, encara que està molt lluny de les meues idees, amb l'actual president de la Diputació de València i alcalde Xátiva, Alfonso Rus, perquè el creia un valent, xicotet però lluitador, el veia capaç d'anar, si feia falta, en contra de tot allò que ens poguera perjudicar els valencians i capaç de lluitar contra Fabra i els seus consellers, però no, ha demostrat que és com tots, que és un covard, que amb tal d'estar on està, és submís amb el poder establit, si fa falta engul amb carros i carretes, i s'ha convertit en un més dels liquidadors de la RTVV. Que decepció m'he portat amb Rus! Molt parlar, però pocs collons. El mateix m'ha succeït amb Gallardón, l'actual ministre de Justícia i exalcalde de Madrid. Un altre que tal balla. Quin pardal. Aquest ens ha enganyat a tots.
I anem-nos un poc al centre d'Espanya. Tele Madrid està seguint el mateix camí que la RTVV. La liquidaran igual que han liquidat la valenciana, (no ve a conte però vulldir-ho)i tant en Madrid com en València hi han unes alcaldesses que són de vergonya total. Entre la Rita i l'Ana, no fan ni mitja regular, peró ahi están i la gent continua votant-les. Aquests del PP acabaren amb tot.
Jo ja no se si anar a votar o no. Si no votem tenim el perill que els peperos tornen a eixir, i si votem als que ara considerem sans i defensors del lo nostre, a la llarga, ¿no es convertiran com els peperos?.
Els polítics (tots o quasi tots) se ho han muntat molt bé i a veure qui és el guapo que els crida a l'orde.
Puntos:
30-11-13 19:03 #11712884 -> 11712494
Por:46260

RE: ¿President de la Generalitat Valenciana?
Todo este asunto del C9 es otro de los casos de los políticos de nuestra comunidad que me avergüenza, podríamos ampliar casos a toda España sin dejar Alberic, pero concretando en lo que ha pasado en RTVV, es vergonzoso.
Con esto el Molt Honorable se ha suicidado para encabezar la lista para las próximas autonómicas, ?hay recambio para él¿. Gracias a la disciplina de partido, que es lo único que funciona en todos, ha logrado aprobar las leyes/decretos por los que ha podido cerrar C9 y por los pelos. Y Montoro al no darle un duro para indemnizaciones es el único de Madrid que le escuchó y tan clarito se lo dejó.
La tramitación del ERE es todo un despropósito y con la repesca de los 186 trabajadores ha sido la puntilla que la misma dirección de RTVV y Ciscar colocaron para que la Justicia se lo tumbara y vaya que a esta ultima la tienen controlada.
Chapuza-bochorno con el apagón, no se puede ser mas inútil.
Y en cuanto a los trabajadores, que durante tantos años han alabado, callado, han sido tan dóciles con la Generalitat, siendo compensados con prebendas y cargos varios, en los últimos días se han transformado y han cargado contra el PP con todo lo que se le ha ocurrido y podido, claro está con la colaboración del tripartito (PSOE, IU y Compromis), hace años que lo deberián de haber hecho. No digamos de la negociación del ERE, cuando se ven con el cerrojazo encima encuentran soluciones y quieren negociar, para seguir con la mamandúria y aumentando los 1.200.000 € de deuda, de verguenza.
"Golpe de Estado", "Elecciones anticipadas", "se cargan el valenciano", "ladrones", vaya panda.
"Entre todos la mataron y ella sola se murió", C9 estaba carcomida por los números rojos, sin credibilidad, con indices de audiencia bajo mínimos, con una plantilla sobredimensionada, aborregada con las consignas de la Generalidad, resumiendo, ya era hora.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Presupuesto detallado del Ayuntamiento de Alberic - 2016 Por: Foro-ciudad.com 10-10-16 11:07
Foro-ciudad.com
0
organització dels col·legis electorals i comportaments fora de lloc Por: jo sol 25-05-15 17:44
Llaurador
1
casa de la música Por: No Registrado 16-04-09 14:14
No Registrado
2
festeros 2008 Por: No Registrado 17-08-08 23:33
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com