Foro- Ciudad.com

Alberic - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Alberic
16-11-13 12:22 #11691862
Por:Oggy

¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
Hola a tod@s.
A ver si alguien puede comentar por estos lugares cómo se desarrollo la sesión plenaria del pasado jueves,14. Alberic Informa realiza siempre una buena cobertura de los actos, aunque siempre es de agradecer cuando alguno de uds aporta un buen avance -como suele hacer el usuario 46260- y/o sus valoraciones.

Saludos.
Puntos:
16-11-13 14:39 #11692017 -> 11691862
Por:No Registrado
RE: ¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
Pues el grupo de CV parece que votó en contra de una subencion para un acto de los campaneros, parece que Javi ya se prepara para pelearse con otro alcalde, ala ala lio lio, esto se pone divertido, pero esto se veia venir, yo me lo esperaba,otro más,me parece que Carratalá va ser otra victima del carácter de Cervello, ¿ahora que se juntara con Pallares en la oposición?,lo que está claro es que cervelló lo que quiere es mandar él, o en la sombra o como sea, me han llegado a decir que Carratala estaba negociando con Albarracin el del pp, y luego me han dicho que no,que es Javi Cervello es el que está negociando con el. Aqui no hay quien se aclara, será alguien capaz de pactar con este tiparraco, serán capaces de otra vez lio, que vergüenza. En lugar de dedicarse a gobernar y preocuparse por el pueblo, otra vez a romper Alberic, ahora que empezaba a estar tranquilo esto. Este Cervelló no cuadra con ningún gobierno (¿cuadraría con un gobierno con Franco?), y el señor Toño parece que no se da cuenta de quien era su socio político, pobre infeliz.
Puntos:
17-11-13 13:50 #11693038 -> 11692017
Por:Il Doctor

RE: ¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
Amic No Registrado 11692017, segons he pogut saber, vostè maneja quelcom de raó, encara que no tota. Com vostè be diu, ara estàvem tranquils però anem a deixar d’estar-ho, perquè és segur que serem de nou protagonistes de portada dels mitjans de comunicació.
Anem per parts. El senyor Cervelló amb el senyor Pallarés, encara que no són “amiguetes” de l’ànima, fa la impressió que es guarden respecte mutu, però segur que no s’ajuntaran, per diversos motius, entre ells perquè les seues ideologies són contràries totalment i després perquè el senyor Pallarés segurament no repetirà, o no hauria de repetir com a cap de llista, ¡¡ja ho té bé!!. ¿Però vostè veu el senyor Pallarés amb el senyor Cervelló com a socis en l’oposició? Això és incomprensible i impossible del tot, encara que com dic jo en política no hi ha res improbable i encara ens queden moltes coses per veure. Però, sincerament, jo no veig el senyor Cervelló en l’oposició, si això ocorreguera, pense que abandonaria la política.
Sobre les negociacions amb el senyor Albarracín, segons diuen les llengües viperines, hi ha dos fronts oberts: d’una banda el senyor Cervelló s’ha reunit diverses vegades amb ell, per a formar una llista per als eleccions del 2015; per una altra part, continuen dient eixes llengües viperines, que el senyor Carratalá també s’ha reunit amb el senyor Albarracín per a formar grup, ell només, sense comptar amb els seus actuals companys de grup ni amb els seus socis d’equip de govern, este és un dels principals motius de les seues últimes discussions, que segons pareix ja són habituals. El que és una vergonya és que tant el senyor Cervelló com el senyor Carratalá que han posat a parir i a caure d’un burro al senyor Albarracín i ara amb tal de manar són capaços de buscar-lo i ajuntar-se amb ell per a pactar. ¿Què si seran capaços de pactar amb el senyor Albarracín?, no li càpia cap dubte, amb tal de manar pactarien, si fera falta amb el mateix diable. A vegades la política i alguns polítics fan fàstic. El que vol el senyor Cervelló és manar, fer-se el que ell diga, estant a l’ombra i sense tindre cap tipus de responsabilitat. ¿Què el senyor Carratalá serà una altra víctima del senyor Cervelló? No, perquè ja ho és, però encara li passa poc ja que ell el va buscar per a defenestrar a l’innombrable senyor Sala i erigir-se la màxima autoritat d’Alberic.
Finalment dir-li que efectivament el Grup de Coalició Valenciana, com diu la premsa, (veure Levante-EMV d’ahir dissabte i Ribera Expréss) va votar en contra una proposta del Partit Popular per a donar una subvenció de 500 € per a un acte de la “Colla de Campaners”. Esta
la primera vegada que ambdós grups que formen l’equip de govern han escenificat les seues diferències, però pense que no tardarem a veure altres més. Però açò és política, i és el que hem votat i pel tant el que ens toca patir.
Puntos:
17-11-13 16:47 #11693180 -> 11692017
Por:maeDeu

RE: ¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
Perque te que prepararse Javi pa res? Javi lo que fa es demostrar que es un politic integro que no ba donant dines aixina tan facilment com atres. Sempre estem igual cuan uno lo que bol es lo millor pal seu poble.
Me pareix be que la colla de campaners buiguen tocar lo que buiguen y si bolen dines, perlo menos que eu fagen com tots, y aclarisguen com, de quina manera y perque.
Millor lianiria al meu poble si tots forem igual donrats que Javi, y anarem diguent les coses a la cara y pel seu nom.
Yo aon la vist, sempre a astat al costat del poble y defenguent lo nostre pero sempre aixim que si Franco, o Franca, ya esta be che.
Ya niha prou de desonrats, Javi astat ai en lajuntament cuidant que els demes no robaren si no veches si anat al jusgat o no
y ya borem com queda Carpi y Faustino menos mal que esta ai quite que estar.

hasta atra veins.
Puntos:
17-11-13 17:06 #11693190 -> 11693180
Por:maeDeu

RE: ¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
a lo millor lo que te que fer es plantarse y dir asta asi
ya esta ve de chiquillaes que Alberic el nesesita.
ya tinc ganes de bore les llistes y que anem a votar tots.
Puntos:
17-11-13 07:42 #11692743 -> 11691862
Por:46260

RE: ¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
Oggy, lamento no poder informarle de primera mano del desarrollo del último Pleno, no asistí. Le puedo referir para información sobre el tema que acceda a 2 articulos publicados en las siguientes webs:
-riberaexpress.es, donde el Sr. Eduardo Sala Sempere nos "deleita" con un resumen detallado del mismo, se le pondrán los ojos como platos cuando vea los votos de cada grupo sobre la subvención a los campaneros y otros comentarios sobre el reloj.
-levante-comarcas.com del día 16 tambien tiene otra referencia, donde la Sra. Dori Mateu resume el acto, le destacaria vea lo que votó el Sr. Nogues,en contra de su propio grupo y junto a CV e IXA.
El ínclito Sr. Salmerón estuvo ausente del Pleno, creo que algún edil mas.
No dan para mas, la cabra siempre tira al monte, menos mal que solo les queda año y medio.
Puntos:
20-11-13 09:50 #11697034 -> 11692743
Por:No Registrado
RE: ¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
Ostia! que es deveres lo que dien pel poble que Cervello i Albarracin estaven negociant, ara si que me torne loco, que barbaritats, fa cuatre dies se sien corruptes,paiasos, i de tot i ara de la mà. Però Javi no esta en el jutjat para tancar a Don Faustino i Blai apoya a muerte a Faustino? yeeee! estos mos fan a tots idiotes o que. I damunt mos donen les subencions en Alberic perque ens les conseguis Blai que es un asesor o algo aixina en Genoves, perque ja no el volen de concejal. Mare de deu, aço es de locos! Primer rinyen els del PP, Javi odiaba a Carpi i als seus marotos,rambos i companyia (deu ens pille confesats!), ara es intim de ells (perque jo visc prop del gimnasio de Nicolas i sempre esta alli, hasta te clau); despres odiaba a Don Faustino i el porta al jusgat i li diu choriso als plenos i de tot, i ara se fa amic de Blai. Despres Toño era bo, i ara també en un any tambe vol carregarselo. A mi no me cau be ninguno de tots, pero ara es para morirse, que mala sort tinguem en Alberic, aci sobren molts que duen tota la vida i podrisen hasta als que entren nous.
Puntos:
22-03-14 16:14 #11942344 -> 11697034
Por:elisa cervello

RE: ¿Y el pleno de este jueves, cómo fue?
Yo si que me torne loca! El que viu prop del gimnasio de nicolas crec que deuries d`informarte millor antes de parlar ja que aso eu llig molta gent i crec que tas liat i no estas masa informat! Crec que hi han comentaris mol ignorans, pero els dic a tots a que bagen a dirliu personalment a mon are, ell estara encantat i tots els duptes segur que els aclarix pero clar aureu d`aixir de l`anonimat i per als covards no deu de ser gens facil. Accepte les opinions de cadascu pero el que no accepte son les faltes de respete a una bona persona com es mon pare.
Bos demane que no el falteu mes al respete ja que bosatros sou anonims i ell sempre parla a la cara y diu sempre el que pensa deurieu d`agarrar ejemple.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El pleno del día 8 de noviembre Por: No Registrado 16-11-12 17:47
No Registrado
9
El pleno del día 20 Por: Il Doctor 24-09-12 20:52
LLORENS DALBERIC
20
prÓximos plenos Por: No Registrado 17-01-12 10:53
No Registrado
0
Primer Pleno Por: No Registrado 29-06-11 14:01
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com