Foro- Ciudad.com

Torre de Arcas - Teruel

Poblacion:
España > Teruel > Torre de Arcas
02-09-08 15:51 #1132646
Por:No Registrado
FELICITATS RASKY!!
AVUI ES EL SANT DE LA RASKY!!! FELICITEU-LA, QUE POBRETA EN AIXÒ DE LA DEPRESIÓ POST-VACACIONAL SE FERÀ MOLT CONTENTA!! JAJA..
Puntos:
02-09-08 16:12 #1132764 -> 1132646
Por:-Sonieta-

RE: FELICITATS RASKY!!
Rasky moltes felicidades, ho celebres tu aixo? Encara que no ho celebros aprofita avui i celebrau a lo grande, per tots los anys que ho has dixat corre, jeje.
Puntos:
02-09-08 16:37 #1132912 -> 1132646
Por:Mechon

RE: FELICITATS RASKY!!
Avui és santa Rasky?? Pos felicidades señoreta Rasky!!! Però té pinta que este deu ser com San Laudrup (que sol l'hai vist a un calendari en ma vida.jeje).

Per cert, com està el tema d'este finde?? Anem a Vilanova a visitar a la señora mestra?? El concert de la Kinky és el dissabte 6 a les 20:00h aixina que yo aprofitaré el divendres pa anar a Sentmenat a vore a Obrint Pas de gratis (https://ww.fotolog.com/los_draps).jeje. Dissabte toquen Los Draps i tamé me molarie vore'ls però preferisco mil voltes anar en vatros a vore a la Kinky, ademés, el pròxim finde ja'ls vorem a Penya-roja al 10è aniversari.

Bueno, salut i a vore si monteu una escapadeta a Vilanova que la piscina encara deu funcionar i así fa una calor que ni a Villores!!
Puntos:
02-09-08 17:51 #1133250 -> 1132912
Por:No Registrado
RE: FELICITATS RASKY!!
Felicidades Rasky!!!!y tame felicidades Sonia en retraso ( es que ahir no estava yo pa molts cuentos!!!)

Bueno yo ya he tornat a la cruda realidad de la faena y la gran ciudad!!!me va ser més duro el domenge tenir que fer-me la maleta i tot que ahir i avui treballar ( he fet vacacions yo????perque ya no me'n recordo!!!)

I si Rasky!!!vaig necessitar parabrises!!!va ploure una mica quan ixia hasta montroig!!!pero despues ya va parar!!!je,je,je...yo tame t'añoroooooooooooooooooooooooooo, añoro les cervesetes a la piscina, les partides de cartes, les conversacions,les partides de pin pon ( ara guanyo de quan en quan!!je,je,je)les festetes que mos montem i moltes atres coses...pero que i ferem!!!!por lo menos el jefe mos done la oportunidad de agarramos pont pa la diada i fer una escapadeta pa los terueles!!!

Mechon si vols pujar pa el concert ya saps i pa els que llegixquen el foro, tots els que vulguen vindre al concert de la kinky este fin de semana a Vilanova, casa de l'Ana esta oberta pa tots ( a més a més este fin de semana tinc el piso pa mi soleta!!!)i sino ya sabeu quan volgueu vindre, sol fa falta que me crideu i ya esta fet!!!la piscina esta oberta hasta el 31 d'octubre i com diu Mechon aquí fa una calor que ni a Villores i mira que ahí ne fee...hasta se suae i tot!!!

Bueno guapetons i guapetones un besito molt fort!!!
Puntos:
02-09-08 18:10 #1133339 -> 1133250
Por:PiKeta

RE: FELICITATS RASKY!!
Ala! Ya tenim la primera Santa del foro, je, je felisitats!! Crec que al fotolog va se San Bernarda, no?

Cuanto cabroon... yo este finde tindre que llimpia la granja, puttos titos u an deixat tot empastrat y mon germa de baixa, me cagon la baixa!!

Que tos vaiguen molt be les festes Komando_Horta!!
Puntos:
02-09-08 18:29 #1133443 -> 1133339
Por:olgueta

RE: FELICITATS RASKY!!
Natres no se com mos anira per anar a Vilanova perque este fin de semana ja vull pujar tot lo que me quede al piso cap al poble, i dixarme sol la roba nesesaria per als dos dies de l'altra semana, ademes estic sense coxe perque el molt simpatic, el domengue cuan baixaba cap aqui me va dixar mes tirada que una colilla, y si vols una de bones crida al seguro per a que me enviare la grua y com no u va podre arregla pues un taxi i ale!cap a castello en taxi! aixina que este fin de semana no se que fere encara perque igual baixen mons pares el disapte a buscarme y aprofitare per a carregar-ho tot o pujo en la compañera de Morella.
Pero bueno, encara aixina, el divendres acabo de treballar a les 8 de la tarde i entre que pujo al poble i tot ja son les 10 menos 20 o aixina. I si tinc que anar directament imposible perque per al dimarts, que es cuan acabo definitivament aki, nesesito el coche.

Per lo tant, imposible anar a Vilanova este fin de semana, ens tindrem que conforma en anar a les festes de Lledó y pegar una volteta per fira de Valderrobres.

Ale chicos, molts besets a tots. Ahhh, aunque te he felicitat al fotolog... Felicidades Rasky!!! Ara a celebrar-ho!! jejeje.
Puntos:
02-09-08 21:09 #1134083 -> 1133443
Por:PiKeta

RE: FELICITATS RASKY!!
Ei! Se me olvidabe, com esta el asunto de la jimkama de Kokin??
El domenge va di que ya habie fet el puzzle y habie enviat el sms... Crec que les instruccions de la jimkana les te Gistron o la Olguiky pero... se ferá este finde?? Yo el disapte estic liat pero el divendres puc arriba a les 7 de la tarde mes o menos si tenim que prepará algo per la granja, ya direu algo peñaaa!!!
Puntos:
03-09-08 07:40 #1135360 -> 1134083
Por:lattora

RE: FELICITATS RASKY!!
Jejeje, Santa Rasky!!! Visca Santa Rasky, ja podie ser festa nacional u algo.
Ostres olta, t vas kdar tirada despres justet d Vallibana??? Joooooo, que rabia, vam pasar en Rosa i Daniel, i mira q li vaig dir a Dani ¿Eixa no era la olga? (per la matricula) pero com no ho tenia clar no vam parar ni res..... jopeta!!! En la que estava caent t deguera fer una gràcia... Bueno, q no sige res.
Natros este finde tenim boda per Vinaros - Salzadella, pero per a Festes de Penarroja este añ estic animá, a Peniscola ve la 5ª Estación, pero a mi aixo d pagar.... (Soc mig catalana!!)

Ala, en alegria q ja es dimecres, casi tenim la setmana tomba!!
Puntos:
03-09-08 10:05 #1135613 -> 1135360
Por:olgueta

RE: FELICITATS RASKY!!
Si Neus, me va dixar mes tirada que una colilla, ja es la segona volta. Estaba que men pujaba per les parets, menos mal que encara anaba parlant en ma mare i en l'Angel... sino ahi m'aguere agarrat algo!!!
Pues vaig anar hasta Albocaser en la grua perque l'altra volta me u va reparar pero esta volta no va poder ser, la rosca de la bujia estae pasada de voltes aixina que si vols dixa el coche ahí per a que al dia siguient el pujaren a Alcañis i jo a baixa en un taxi.
Bueno, ja ha pasat. Besets
Puntos:
03-09-08 16:09 #1136963 -> 1135360
Por:RASKY

RE: FELICITATS RASKY!!
EI WAPISSIMS ISIMES!!! QUE SOU LO MILLOR!!! SI HAGUESSEU ESTAT EN MI TOS HAGUÉS INVITAT A UNA COPETA... COM JUSE ME VA VINDRE A VORE LI VAIG PAGAR EL BERENAR I A GIS UNA SERVESETA... PERO PERQUE ME HO VA DIR... SINO... CON EL PUÑO HASTA LA MUERTE!!! QUAN LI VAIG PAGAR A LA CAMARERA EREN 7,75 I HASTA L´ULTIM CENTIM... JUSE ME DIU... AHII COM SE NOTE QUE ERES DE TORREDARQUES... I LO PIJOR... ANAR EN UN CATALÁ!!! MI, TRANQUI QUE LES CLAUS DEL BALL LES TINC JO!! I LA CLAUSURA I CIERRE DE LA XARANGA SALVADÓ LA XARANGA I JUSE I JO!!!
HAS VIST LA SUDADERA?? PAREIX Q SIGA MICOLOR.
JO JA SÉ Q PEÑARROJA ESTÁ MES APROP PERO SI ALGUNA NIT TOS VOLEU ALLARGAR CAP A HORTA JA SABEU, TOS ESPERAREM EN LOS BRASOS BEN OBERTS I EL PUÑO BIEN PRIETO!!!
ANILLA ME FALTEN LES CONVERSACIONS I EL CIGARRET A LA PORTA LA IGLESIA, LES PARTIDES DEL PING PONG I GUANYARTE, NOO... QUE L´ALTRE DIA ME VAS GUANYAR... ARA Q JA O TENIES DE LA MÁ... AHIR LI VAIG GUANYAR A GIS.
AIXÓ ESTA MOLT PARDO!!
TROBO EN FALTA MOLTES COSETES.... MASON I L´ANILLA DISCUTIN... A LA GUARDIA CIVIL JODIENDO A LOS KINKYS, A LOS BAÑISTAS DONAN PER EL SAC, A LAS PUTILLAS DE CS I VINARÓS, AL CONCURSO ILEGAL DE PIEDRA PAPEL I TIJERA CON VUELTA EN DESCAPOTABLE PERO LO DESCAPOTO JO, A LAS OLGUETES I OLGUIKIS AL QUE MIRA CON OJOS DE GACELA I A SU NOVIA JAJAJA GRACIAS POR LA COLONIA ERES UN CRACK!! DESPRES DE FESTES DE PEÑARROJA IHORTA HAUREM DE FER SOPARILLO SERRANILL

Puntos:
03-09-08 17:12 #1137287 -> 1135360
Por:Mechon

RE: FELICITATS RASKY!!
Pos se m'havie olvidat de comentar-ho però a les festes de La Fresneda me vaig trobar un xic calvo aixina fortot que me sonave un munt de haver-lo vist per Valde. De fet, quan passàvem per Valde (al cruse) vaig vore'l que pujave en el coxe com si vingués del Blay. Total, que parlan parlan me diu que a vore si venim a les festes de Horta que són la màgia però que anem per la tarde que encara mole més que per la nit i tota la pesca. De fet, va ser ell qui va demanar les meues cerveses pq coneixie al de la barra i no veas lo lentos que anaven, sinó encara estaria allí esperan.jeje.
Vas guanyar a Gis a ping pong?? jodo, jo ja paso de jugar en tu que ya deus ser massa bona pa mi.jeje.
Per cert, avui és el cumple de la Silvia,no?? Feliciteu-la de la meua part si la veeu!!
Puntos:
03-09-08 19:47 #1138089 -> 1135360
Por:olguiki

RE: FELICITATS RASKY!!
Bueno, com se note que ja ha escomensat tot el mon a treballar que el foro está mes animat que al agost
El cumple de la Sil es dema 4, pero está be que u recordos... no sigue que se me paso.
Bueno Rasky, me pareix que mols repetirien tot lo que tu has dit.. el mes de Agost tindrie que tindre por lo menos 60 dies, perque ara pase volan.
Bueno els que estigueu pel poble este finde mos vorem i els que no pos hasta el venti...
Bueno ja charrarem pel foro ¡que esto mole!
Besicos
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
MERCHE I OLGUIKI!!! MOLTES FELICITATS!!! Por: No Registrado 11-03-10 18:22
No Registrado
3
FELICITATS SONIETA!!!!! Por: RASKY 03-09-08 21:15
yaizeta
6
hola de nuevo rasky!!! Por: RASKY 25-03-08 16:37
olgueta
1
FELICITATS EN RETRÁS!!! Por: RASKY 08-05-06 15:33
RASKY
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com