Foro- Ciudad.com

Sant Magi de Rocamora - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Sant Magi de Rocamora (Pontils)
20-08-08 22:36 #1100524
Por:No Registrado
19 d'agost de 2008: St. Magí
Vull deixar constància de la meva QUEIXA sobre el passat dimarts 19 d'agost de 2008 de l'esperada festivitat de Sant Magí, que va ser anunciada per TV3 i tot.
Vam acudir al Santuari de San Magí moltes i moltes desenes de persones... diría que alguns centenars (3 o pot ser 4), la majoria gent gran i, com jo, també families senceres.
La missa estava prevista a les 12.00, i hi havia gent esperant ¡¡des d'abans de les 10.00!! No va aparéixer el capellà o persona ecarregada d'oficiar la missa.
QUINA VERGONYA DE TANT LAMENTABLE ESPECTACLE. No hi va haver ni una sola persona representant ni de l'arquebisbat, ni de l'ajuntament, ni de la generalitat ni de cap lloc que donés explicacions. Menys encara va haver notícia de l'impressentable que havia de fer la missa i que va deixar ben plantats a tots els que hi èrem allà.
Jo vaig marxar amb la meva familia a la una del migdia, i encara hi havia moltíssima afluència a la placeta; els cotxes aparcats ja arrivaben fins a ben aixada la corva de la carretera.
El que hauria de fer TV3 és explicar a la gent la inempitjorable organització d'aquesta festivitat (de la qual cosa segurament jo mateix els escriuré cinc cèntims), caldria explicar perquè es va permetre que molta gent gran devota d'aquest Sant aguantés llargues hores sota el sol, sense lavabo ni aigua ni res...
I no diré res en aquesta queixa sobre l'estat del Santuari, vergonyós, lamentable, patètic (és que cal saber que porta ANYS amb les bastides, i allà no fan obres ni fan res).
Per part meva no crec que torni a una festivitat tan malament organitzada. Però el que ningú no podrà impedir és que contnui anant amb la meva família a les fonts i al Santuari (per fora, perquè sempre és tancat).
Algú hauria de demanar responsabiliats.
Puntos:
29-12-08 17:08 #1580822 -> 1100524
Por:No Registrado
RE: 19 d
Soc un veí de les cases que hi ha a Sant Magí. El dia de la festivitat és preferible no estar a casa. El santuari no està preparat per a rebre a tanta gent. No hi han suficients llocs d'aparcaments de vehícles,no és suficient un lavabo portatil per a més de doscentes persones,no hi ha llocs per a sentar-se, etc. La carretera es colapsa de vehícles aparcats al voral i si algun dia s'ha de sorir per a una emergència hi haurà problemes.
Els vehicles no respecten les sortides de les cases, la gent no respecta l'entorn, només cal anar a passejar a la tarda i trobarem restes de gots, burilles de cigarrets, papers de carmels, i molts, molts mocadors de papers en els improvisats lavabos en mig del bosc.
Molt desagradable.
Sé que no tothom és igual,sempre hi ha més gent educada que no al revés, però per desgràcia la mal educada es fa notar més.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Foto: Santuari Sant Magi de la Brufaganya Por: No Registrado 22-11-10 23:30
No Registrado
0
Foto: Santuari Sant Magi de la Brufaganya Por: No Registrado 15-09-10 18:46
No Registrado
1
Foto: Fonts de Sant Magí Por: No Registrado 20-03-10 20:36
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com