Foro- Ciudad.com

Sant Carles de la Ràpita - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Sant Carles de la Ràpita
09-12-09 18:23 #4089012
Por:No Registrado
Propera construcció de 1 mesquita
Hem pareix "VERGONYOS" les decisions preses per l' ajuntament de la nostra població, de donar suport la proposta de la construcció d'una mesquita dedicada a la religió musulmana. Lo primer que ha de sapiguer és que ningú dels propietaris del poligon el reijolar, tant com la gran majoria dels rapitencs no estan d'acord amb el que el senyor alcalde vol fer. Ho califico com a molt greu el fet de que molts empresaris de la nostra població els haguen tancat les portes alhora de fer-se un almasen o una nau al mateix poligon que a ells els ho deixaran fer. Aixó si que ho considero descriminasió. Hem de pensar que el poble el fem gran nosaltres que som els que pagem impostos i treballem pel poble.Es diu que de fora vindran i de casa ens trauran.
Un rapitenc descontent
Puntos:
09-12-09 18:39 #4089212 -> 4089012
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
estic totalment dacord en lo meu cunyat.aixo es inaudito.aixo no es pot permetre de ninguna de les maneres.en quin mon vivim?les mesquites a l'africa o vaix de terra,k es on tindrien k esta les persones(per dilsu d'alguna manera)k permitiran que es porte a cap aquesta construccio a la nostra poblacio.fora fora i fora!!!!!!!! rapitenques i rapitencs aixo u tenim que para com sigue!!!!!!
Puntos:
09-12-09 18:51 #4089342 -> 4089212
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
Pos si!!! Quanta raó no teniu!! es vergonyos que fasin la mesquita per a la gent de fora quan els rapitencs tenim que marxar a Amposta o Benicarlo per ana a jugar a la bolera o anar al cinema. I diuen a la gent que esta en contra de la mesquita que es discriminació? discriminació es el que fa l'alcalde, que cap ciutat a volgut u na mesquita i natros els reapitencs pareixem els tontets!!! avere si mirem mes per la gent del poble i menys pels de fora que al final ens fotran fora del nostre poble!!!!
Quin benefici econòmic tindra la gent que ha aprovat aquesta construcció? segu que no es poc!!
Els llocs de treball que podriem aconseguir fent un espai d'oci i es prefereix que vinguen tots els moros de la comarca a resa!!! Si no parem de fer coses per a la gent estrangera com pretenen que marxen de la rapita, o d'españa??? Si viuen millor que al seu país!!! Si natros estesem allí ja veriem si no acavariem morts a pedrades, sobretot les dones!!!! NO A LA MESQUITA!!!!!
Puntos:
10-12-09 20:40 #4107369 -> 4089012
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
Això és intolerable, creiem que no els haurien ni cedir aquests terrenys, ni el dret de poder construir una mesquita. Li cedirien al nostre benvolgut senyor alcalde uns terrenys al Marroc per a construir una MEGA HIPER CATEDRAL???
I el mes indignant es que "suposadament" aquesta parcela estava destinada per a un ús local recreatiu, això és el que realment ens pica als rapitencs.

Crearà llocs de treball la futura Mesquita?? Crearà alguna cosa que incentive la economia? Viurem millor els rapitencs? Tindrem mes poder adquisitiu??

REFLEXIONEU SENYOR ALCALDE, REGIDORS I RAPITENCS!!!
Puntos:
10-12-09 21:22 #4107892 -> 4107369
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
yyy
Puntos:
10-12-09 21:28 #4107972 -> 4107892
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
lo k tenim k fe els rapitencs es pega un cop de puny ben fort damun la taula i para aquesta construccio com sigue!!!!!!ens manifestare si fa falta,ens encadenarem,farem lo k sigue per que aquesta construccio no es porte a cap,parlo per mi i per unes cuantes persones k pensen igual que jo.UN RAPITENC ORDENAT Mal o muy enfadado
Puntos:
11-12-09 18:02 #4139442 -> 4107972
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
AixÓ es terrible Sr. Alcalde i Regidors! Escolteu la veu dels rapitencs estem dien que no volem mesquita aquí al nostre poble. No les han volgut a cap poble que natros tenim que arroplegar tot lo que los demes pobles no volen? pos los Rapitencs diuen "NO A LA MEZQUITA". Aspero que la gent dela rapita faig tot el posible per evita la seva construccio.Una rapitenca Riendote
Puntos:
05-01-10 12:11 #4314796 -> 4139442
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
...
Puntos:
05-01-10 12:52 #4315066 -> 4314796
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
Hola Senyores i senyors,en aquest moment estem debatent no tant sols la paraula prohibició sinó també la paraula llibertat per les properes generacions.
Qui no sàpigue o s'hagi introduït en aquest fórum recentment els puc dir que la paraula mesquita no tant sols es sinónim de culte a la religió sinó també es covertiria en lloc de peregrinatge per a tots els musulmans de la zona,el que podria donar lloc en un futur a possibles de radicalització,es a dir que vinguesin extremistes atrets per un lloc el qual per a ells es sinónim de reunió.
Si us plau,recordeu que dir sí a la mesquita es tornar enrera,perdre tantes llibertats que tant ens han costat guanyar amb tots aquests anys.
Us voldria fer una petita reflexió exposant-ho amb un petit exemple,estem a un país en el qual hi ha llivertat de expreció i una democracia que ens empara però ells vénen de paísos que no la hi ha i el mateix que si vosaltres dones de la Ràpita aneu allí us tindreu que adaptar-hi possant-vos el vel i respetant totes les seves creences.
Hem fa gracia quan jo anava a l'escola i al entrar a l'aula amb la gorra i ulleres el profesor me les feia llevar com a part del reglament escolar i ara sento com quan una noia musulmana va amb el seu mocador i li fan treure es parla de racisme i discriminació.
crec que realment no som nosaltres els que ens tenim que adaptar-nos sinó ells ja que de moments segueix sent el nostre país...
Senyor alcalde i consellers de l'ajuntament,voldria fer una crida a la reflexió i la coheréncia de vostés ja que mirem per un futur i no tant sols pel present.
Rapitenques i Rapitencs,una veu ni es ningú però amb la de tos vosaltres i presentant-nos al "pleno" de l'ajuntament podrem decantar la balança per poder demanar una referendum popular i que el poble pugue pronuncir-se al respecte si realment diu sí o NO a la mesquita.
AQUDIU,AQUDIU...la teva preséncia a petita que sigue contarà.Gracies.
Puntos:
12-01-10 10:46 #4366274 -> 4315066
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
La llibertat i els drets no es poden negar a ningú, però en tot hi ha un terme un mig. Ja esta clar que la nostra cultura i la nostra mentalitat es molt diferent a la d'aquesta cultura però... : ves tu al país d'ells i digues de construir una esglèsia catòlica quet fusilen en dos minuts i tots sabem que la cosa per desgràcia és així. Estem arribant a un punt en que crec que s'estan donant massa llibertat i atribucions. No es normal que la gent d'aquest país haigue de pagar un sac d'impostos per tenir un establiment i esta gent haiguen de pagar misèria i companyia si la paguen i quan han de pagar, canvi de nom i tornem a començar. igual que la mesquita que es construirà a parcel·lesles venudes a la mitad o a menys de la mitat de lo que els ha costat a les naus del poble veines a ella. Això perdoneu-me però és una autèntica vergonya!!!!
Puntos:
18-01-10 09:04 #4407594 -> 4315066
Por:No Registrado
Propera construcció de 1 mesquita
NO A LA MEZQUITA
Hola a tots
Anar amb compte amb aquesta gent, jo he conviscut amb ells.
Alli, en el seu país, cal respectar totes les seves leyes.Y pobre de tu si no ho fas.
I quan aquesta ells en un altre país se les passen pel folre.
Sr Alcalde pensi-s'ho dues vegades abans de fer-ho.
Si ho fa, després mai dormirà tranquil.
Un Rapitenc
Puntos:
19-01-10 17:32 #4418580 -> 4315066
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
A veure jo hem voldria dirigir a aquesta persona que escribint en castellà creu que pot amagar la seva identitat quan ja s'elveu que es un musulmà.A vosté hem dirigiré,i això per qué molt sencill perque no havia sentit tantes tonteries escrites per linea i això que tant sols en son dos.
Primer de tot li deré que les terres tant sols són dels Rapitencs així que faria el favor de no opinar ja que molt possiblement no tindrà ni el passaport espanyol i si el té serà per haver enganyat a alguna pobre noia per a que es case en vosté.
Si tant vol aquesta mesquita tornesen al seu país i segur que en tindrà varies al costat de casa seva,que el cridaran els 5 cops que toca i gaudirà de tota la "llibertat i prosperitat" que segur que debia ser el motiu pel qual va abandonar el seu país.
Escolte!!!!,el que te que fer es adapatar-se i menys demanar i nosaltres parlarem i debatrem qualsevol cosa que ens concerni,parli o no de deus.
Si fos per vosaltres ens farieu passar pel tubo,no?.De moment i espero que no ho veigin els meus ulls pero qui vingue de fora s'adapta i a qui no li agrade que s'en torne a caseta,entens?.
Aclarat això dic NO a la MESQUITA.
Puntos:
21-01-10 18:08 #4444476 -> 4315066
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
Hola a tots,vec que la gent te altres preocupacions i en part ho entenc.Que si l'atur,que si la familia,el que faré el cap de setmana o el que menjaré per dinar...Perdoneu si soc una mica brusc però estem parlant de obrir les portes de bat a bat a gent que no es respecten ni a ells mateixos,com ens han de respectar a nosaltres?.
Pregunte-vos que passarà dintre de 10 anys,quan els vostres fills o nets reben aquesta terra que supsadament hem suat per deixar-la a ells,que diran de nosaltres quan estigue construït plena de mesquites i tinguem que acceptar costums i regles que en el seu temps ni nosaltres ens les plantejavem.
Voldria dirigir-me al senyor alcalde,aquesta persona que suposadament i així ho dic,tendria que betllar pel poble.
Un senyor que tendria que treballar per i para els rapitencs i escoltar le veus que a pesar que encara no s'han alçat esclaten desde la torreta fins al port.
Senyor alcalde,jo no voldri passar a l'história del poble com aquell alcalde que tant sols el recorden per haver possat la primera pedra per crear l'imperi musulmà de nou.
Jo no sé que pensarà realment però li plantejo una reflexió instalant-se aquesta mesquita dintre a casa seva,segur que li faria la mateixa gracia que a mí i a molts de rapitencs,es a dir ninguna.
Escolte i serà escoltat,crec que no escoltant es el que fant els autoritaristes i dictadors i no el sistema que creiem basat en escoltar al poble.
NO a la MESQUITA
Puntos:
28-01-10 01:43 #4497612 -> 4315066
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
no se qui ets pero tens rao en tot...... Diabolico Mal o muy enfadado
Puntos:
27-01-10 12:57 #4490472 -> 4089012
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
estic d'arcord amb el que dieu de que als rapitencs ens han tancat les portes per construïr un negoci al rajolar,es per aixó que les queixes haurien d'haver.se fet en aquell moment, igual que quan ens van pujar la contribució i per moltes coses més, el que hem sembla patètic es que la gent s'hagi de movilitzar ara per la construcció d'una mesquita.. i tot el que s'ha fet fins ara ens ho hem tragat...

Puntos:
28-01-10 01:58 #4497641 -> 4490472
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
una cosa esta clara....la majoria de veins de la rapita estem dacord....posem el crit al cel....NO A LA MEZKITA.....pero que esteu disposats a fer per evitar'ho?les paraules se les emporta el vent...tenim que esta disposats a qualsevol cosa...no podem permetre aquesta construccio de ninguna de les maneres....accio...movilitzacio...determinacio....no..no i no!!!!!es el nostre poble per la mor de deu....que dirien els nostres avanpassats que tant els va costa reconquista aquestes terres?va home va!!!!aixo ni es democracia ni es res....parlem cla...MOROS FORA!!!!!!
Puntos:
28-01-10 02:03 #4497654 -> 4497641
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
aixo es un cortina de fun xk no veiem lo veritat de tot plegat si per ells las nostres dones seriem un 0 a la eskerre i estarien oprimides 500 anys enrrera. ven tarde en fotre fore i no permeteren k tornin visca la terra.
Puntos:
26-02-10 12:12 #4757849 -> 4089012
Por:No Registrado
RE: Propera construcció de 1 mesquita
He sentit de boca de musulmans algunes frases, bé que si en un primer moment et fan gràcia per que les consideres exageracions, poc a poc vas veient que no van garie desencaminats.
"Vamos a reconquistar España con el vientre de nuestras mujeres" Es una frase que et dona què pensar, sobretot observant els index de natalitat, i una mica de matemàtiques....en 50 anys, si no em conseguit que s'acostumin a nosaltres (cosa a la qual no estan per la labor), serem nosaltres els que ens haurem acostumat a ells.
No soc xenòfob, no m'importa tenir musulmans al meu voltant, no els considero ni millors ni pitjors que els europeus. El que si que no em fa gaire gràcia és que alguns vagin amb mentalitat "reconquistadora" i haver de tenir el pressentiment que la nostra cultura tal com és avui en dia té les dècades contades...
En quant al tema de la mesquita, ni fu ni fa pel fet de que sigui un centre religiós ja que sóc completament laic. El que si que em fa por es que un sol cèntim d'euro meu colabori en la construcció o en els terrenys. O que hi hagi el més minim favoritisme dels polítics.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Sant Carles de la Ràpita - Deuda viva del Ayuntamiento a 31/12/2019 Por: Foro-ciudad.com 30-06-20 14:44
Foro-ciudad.com
1
Un jugador catalán del Swansea reivindica España Por: No Registrado 21-10-12 12:26
No Registrado
0
SANT CARLES DE LA RÀPITA - Resultados Elecciones Municipales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 22-05-11 22:40
Foro-Ciudad.com
0
información sobre situación del tramo jardines c/vista alegre Por: No Registrado 02-12-08 10:49
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com