Montblanc

Cadetes

Montblanc 92 46

Torreforta 75

J.M.P. Partit jugat el dissabte matí davant una veintena d´aficionants. El partit començavbe per als locals amb un 15-10 al seu favor però poc a poc el rival va anar ficant-se en el partit i al descans anaba 24-31. El treball del base o del nº 9 eren bons però ningu acompanyaba. El partit estaba igualat 41-44 però els visitants van possar la directa i van deixar un 46-75 final. Dir que el tecnic local ni va parar el partit i va deixar al 9 sentat els ultims minuts. La derrota era clara però el tecnic podria reaccionar.

Altre resultat seria la victoria del cadet 93 per 52-43.

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Presupuesto detallado del Ayuntamiento de Montblanc - 2014 Por: Foro-Ciudad.com 30-06-15 17:52