Foro- Ciudad.com

La Platja Dels Eucaliptus - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > La Platja Dels Eucaliptus (Amposta)
09-06-08 21:19 #935037
Por:No Registrado
delta sound festival
situacion
Puntos:
04-08-08 19:28 #1058495 -> 935037
Por:No Registrado
RE: delta sound festival-el dia després
Bon dia,

vaig estar dissabte al delta sound i vaig quedar molt decepcionat. Després de fer més de 200km per una idea q semblava molt xula (el cartell la veritat no coneixia ningú) hem trobo amb que tot al contrari de lo que es deia s’habien de pagar 9 euros i després per veure un minim de 10, o sigui que entrar i prende algo ja eren 19 €. Molt bon preu si fos un festival de debò però mireu que hem vaig trobar:

- Dos escenaris amb djs i tal q tot i q no coneixia no estaven malament.

- Els grups en directe,

fora dels xeics, que sonaven bé i eren bastant originals,

els altres sonaven i cantaven temes d’ORQUESTRA DE FESTA DE POBLE, i l’ambient també era de feste de poble (fins ben entrades las 2 i les 3 de la matinada hi havien no nomès menors, sino també nens petits amb els pares…

- Els preus: sopar i veure era més barat a l’hotel del costat (increible)
cubates 5 €, preu de qualsevol local amb ánim de lucre.

-L’ANY VINENT PODEU VENIR A LES FESTES DEL MEU POBLE, ELS CUBATES SÓN MÉS BARATOS I S’ENTRA GRATIS. L’AMBIENT SI FA NO FA ES EL MATEIX.
Puntos:
06-08-08 22:08 #1067520 -> 1058495
Por:No Registrado
Aclariment al comentari del dia despres del DSF/08
Bona tarda Mini,
Primer que tot, aclarir que el Festival ho organitza una Associació nomenada Associació de Músics de les Terres de l'Ebre, una entitat sense ánim de lucre, igual que tots el projectes que realitza, un d'ells el Delta Sound Festival. L'any passat va ser el primer i com es normal van fallar coses, dels quals aquest any hem pogut millorarlo molt més, per exemple: Dos escenaris més (Amb diferent eltils per a tots els publics), més punts de subministrament de beguda, un bar mes gran i amb més varietat de menjar, un espai més gran, més seguretat i més llimpiesa al delimitar l'espai, en resum, molt millor que l'any passat. Hem de pensar que aquest Festival es fa al paratge natural del Delta de l'Ebre, un parais únic per no només disfrutar de la platja si no d'una bellesa indiscriptible. No es facil fer qualsevol acte d'aquesta magnitut a n'aquesta zona, aixó comporta molt d'esforç de gent desinteresada económicament, pero amb molta il.lució, donant peu a fer un projecte ecologic i sostenible, passant per un rigurós examents, sols així, la nostra gent a aconseguit tenir tots els permisos corresponents de les diferents entitats públiques competents.
Sobre el tema dels nens, era com he dit preparat per a que tota la gent (families) puguesin tenir l'oportunitat de passar-s'ho bé a primeres hores de la tarde tots units, exple: Inflables, payasos, malavars, etc... Sobre que no coneixies a molts artistes, es perque no ets del ambient que et faci reconeixer, cosa que a la nostra página la gent tenia l'oportunitat de saber qui era cadascún, tenint una cartelleriar d'artistes de renom internacional, algo amblt d'esforç per a aconseguir-ho. Sobre el tema de l'entrada, aclarir que era una donació de sols 9€, donant a tots els assistents, un barret de palla tipic del Delta, un cendrer ecológic, una moxitlla i una tireta de numeros per a sorteixar regals d'urant la nit; ara dic jo: com penses que un entitat com nosaltres sense ánim de lucre pot costejar una infrastructura tant gran si la gent no col.labora?. Al referit del menjar: un bocata calent amb tots els complements 4€, un gelat 3€ i un menú de dos plat molt bons 8€, a més la beguda: 3€ la cervesa, 5€ un cubata i 2€ una agua, es car tratanse d'un festival portat a la platja del Parc Natural del Delta del l'Ebre?, t'ho dic jo NO!, al reves es un regal per a tots, ja que anar a qualsevol altre Festival ja que només l'entrada ja val minim 30€. EN RESUM: AQUEST FESTIVAL ES ÚNIC AL MON PER LA SEVA CARACTERISTICA D'UBICACIÓ, FORMAT I COM NO, QUI HO ARRIVA A ORGANITZAR. US ÁNIMO A FER GRAN UN PROYECTE ECÓLOGIC A LES NOSTRES TERRES, PENSAT PER A TOTS ELS QUE VULGUIN DISFRUTAR DE LA MÚSICA, ESPECTACLES, ACTIVITATS I MOLT MÉS, A UN PARAIS!!!

SIGUEM HUMILS I PENSEM AMB TOT I TOTS... JUNTS FAREM SOROLL!!!

GRACIES PER LA TEVA CRITICA CONSTRUCTIVA, CADA VEGADA INTENTAREM FER-HO MILLOR A TOTS.

FIRMAT:
J.F.
Responsable Directe de la Organització del DSF
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
festa a la platja dels eucaliptus dissabte 4 d'agost Por: No Registrado 03-08-07 10:17
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com