Foro- Ciudad.com

El Morell - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > El Morell
22-04-08 20:55 #829106
Por:No Registrado
El Morell perd, l'Embruix no!
Em fa una mica de vergonya això que aquest fòrum s’hagi encetat amb un tema com aquest. L’Embruix és una entitat collonuda, jo hi he passat i mai hi he estat al davant ni res de tot això però considero que la gent que realment ha perdut i perden les hores allà fent coses pel poble i per la cultura catalana mereixen tots els respectes.

Em fan patir d’altres coses del Morell, com per exemple la pudor que fa, el fet que tinguem una indústria petroquímica que produeixi tanta contaminació cada dia i que ningú hi digui res, que tothom calli i faci veure com si no hi fos, com si fos una cosa bona perquè ens dóna treball. Em pregunto qui mana més: el nostre ajuntament o la repsol? No penseu que els diners estan pervertint massa el nostre ajuntament? Tinc la sensació de que som uns venuts, ens hem venut a les immobiliàries i a la petroquímica. I què passa, d’això no en parla ningú? Voleu dir que perdríem la feina si penséssim en tancar-la en comptes d’anar-la fent més gran?

Fa uns anys que vaig marxar del Morell i un dels principals motius pels que ho vaig fer va ser perquè em fa por viure al costat d’un gegant com el que tenim al poble.

El Morell no és el millor poble del món, ni molt menys, però és el meu. Penso que la gent que l’estima hauria de lluitar perquè no el devori la contaminació i tinc la sensació que ningú fa res. A mi em preocupa el futur del meu poble, com hi viuran les noves generacions? Els nens i nenes del Morell tenen moltes mucositats, això és normal? He vist nens d’altres pobles del costat i no es passen la vida encostipats i amb pipetes, què està passant? Res, com a Ascó. Ens han posat una bena als ulls feta de bitllets.

El Morell s’està convertint en una ciutat dormitori, un poble que havia tingut moltes entitats i gent associada que feia coses, cada vegada són menys i pel que es veu encara mal vistos. Això sí que em preocupa.
Puntos:
23-04-08 09:17 #830024 -> 829106
Por:No Registrado
RE: El Morell perd, l\
Sí, segons tu: El Morell no és el millor poble del món, ni molt menys, però és el meu. Penso que la gent que l’estima hauria de lluitar perquè no el devori la contaminació i tinc la sensació que ningú fa res.

Habló!!! El que diu que ningú fa res ni lluita per la contaminació, i és el primer que fuig!!!! No pots predicar en una cosa que no tu no compleixes. A banda d'això estic d'acord.
Puntos:
23-04-08 09:55 #830078 -> 830024
Por:No Registrado
RE: El Morell perd, l\\
Pensan-t'ho bé, no estic d'acord amb tu.

De totes maneres, es pot deixar el tema Embruix??? Cada qual té la seva opinió i vivència.

Remolon
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
L'Embruix perd!!! Por: No Registrado 22-07-08 21:32
No Registrado
14
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com