Foro- Ciudad.com

Camarles - Tarragona

Poblacion:
España > Tarragona > Camarles
21-02-10 18:17 #4712802
Por:No Registrado
carrer Pipican de Camarles
Hola,

per a tots el que no ho sapigen (propietaris de gossos i altres mascotes susceptible de crear molèties a tercers, o per a perjudicats pel llibertinatge dels primers) us poso en coneixement que al carrer 43 (quaranta tres) (contra la via del tren) de Camarles existeix una zona en la qual es pot:
- Soltar les bestioles impunement.
- No respondre davant de ningú per les destrosses o danys que ocasionin les seves mascotes (més detalls i motius, més avall).
- Deixar les defecacions de les bestioles impunement a les portes, accesos i altres (l'important son les bestioles, les criatures i altres sembla que ser que per una norma que no esta escrita s'han de fer fotre).
- Cobertura absoluta de l'anonimat dels propietaris de les bestioles (la zona ni coneix, ni ha conegut (i sembla que no coneixerà) el concepte de enllumenat públic. A més a més tindrán una faltra de control total (en l'àmbit de la policia), perquè sembla ser que aquella es un "gueto" i la policia no s'hi atança.

Com s'hi pot comprobar i veure, al mig de Camarles hi ha una zona franca on es pot visitar i comprobar el que s'ha informat.

Adeu
Puntos:
22-02-10 10:26 #4716883 -> 4712802
Por:No Registrado
RE: carrer Pipican de Camarles
Referent al que has escrit, en una part estic d’acord amb tu i d’altra no. Primerament, la gent que es deixa les defecacions dels animalet, són aquells que viuen prop on viu vostè, els altres, que jo sóc un dels que treu el seu animalet per on diu vostè, pleguem els excrements que fan, ja que com un ciutadà més que sóc, no m’agrada veure’ls al terra. Els que no ho pleguen son aquells que tenen un gos petit i diuen que la caca es petita i no es veu, pues això es mentida, una caca després d’un altra i un altra i un altra, al final es un racó ple d’excrements, aqust són els que tenen que denunciar. Aixó també passa al Sindicat de Camarles, hi ha molts que tenen el Yorksaid i no plegen les caques, i la guardia urbana no fà res, els em dit els horaris que la gent treu els gossos i qui són pero no fan res.

Per altra banda no estic d’acord amb el que dius que fan mal, no hi ha res que pugen trencar per on diu vostè, es més, hi ha molta herba que per als animalets els va molt be i per altra, quan Camarles disposi d’un Pipi-can amb condicions ( ballat , amb papereres, una font per poder beure els animalets) és a dir una cosa amb condicions, com tenen tots els pobles i no el raconet que hi ha al final del Sindicat, que allò no és pot dir Pipican, llavors la policia local i l’ajuntament de Camarles podran realitzar les sancions convenients o si veus qui no recull els excrements dels animals, pots fer una foto i portar-la a la Policia Local.

adeu
Puntos:
23-02-10 10:17 #4727035 -> 4716883
Por:No Registrado
RE: carrer Pipican de Camarles
Hola,

Per començar hi ha que destriar certes qüestions:

En cap moment s'ha pretes dir que a la zona esmentada del "Balcó del Delta" els propietaris dels animals de companyia o mascotes trenquin res, només es vol fer palés que existeix una zona i que no es pot deixar jugar als infants perquè la zona esta contaminada per excrements, defecacions, pixerades a pareds i entrades, etc, etc.

Estic d'acord que tot es molt subjectiu. Es a dir el que per a vostè no reberteix importància per a un servidor si que la tè i per a una altra persona la pot tindre encara més o menys. Però per a què les coses funcionen s'ha de trobar un equilibri i aquest per passivitat de les administracions, no hi es!

En referencia a la descripció de les condicions urbanístiques actuals de la zona (com podrà observar estan moltes coses fetes malbé, altres deteriorades) només ens fa falta que els "crios" no puguen jugar, perquè resulta que unes persones (inicialment amb els mateixos drets que jo) han decidit (per acció dolosa o per omissió inconscient) contaminar la zona.

Pel que fa al tema de les fotografies i d'assenyalar amb el dit a la gent, li he de dir senyor! Malgrat tot l'interès que es pugui tenir, que no serveix de res (absolutament de res) si no hi ha una norma que reguli el tema. O sigui que si es va a la Policia Local, tenim molts de números de què ens escoltin, però com no esta regulat (que jo sàpigue) per cap ordença, reglament, etc,etc. La Policia Local no pot fer res.

Com es pot veure tot en aquesta vida es subjectiu, fins i tot la lectura que en fan els que manen de les coses objectives. Nomès espero que vostè visqui tranquilament en una zona que no hi hagui cap espai, com el descrit, es decadència o amb unes mancances urbanístiques tant flagrants.

Adeu
Puntos:
24-02-10 08:14 #4734866 -> 4727035
Por:No Registrado
RE: carrer Pipican de Camarles
l'Entenc, però aquest 2009 va sortir una ordenança que per aquest tema dels excrements. Espero que pasi per l'ajuntament a informar-se però des d'aquest 2009, ja hi ha una llei que prohibeix que les persones amb animals domestic recullin els excrements.

Per un altra banda, espero que Camarles disposi d'un Pipi can amb condicions, dintre de la llei i no el raconet que hi ha al final del sindicat.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
4 incendios en Camarles queman 9.02 Ha durante el decenio 2001-2010 Por: Foro-Ciudad.com 27-09-12 01:04
Foro-Ciudad.com
0
Sin Asunto Por: 01-07-12 17:38
No Registrado
2
CAMARLES - Elecciones Generales 2008 Por: Generales2008 10-03-08 01:00
Generales2008
0
España: Estado multinacional. Por: Josefina Vicens 26-01-06 09:14
Josefina Vicens
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com