Foro- Ciudad.com

Martiago - Salamanca

Poblacion:
España > Salamanca > Martiago
10-04-14 22:35 #11973129
Por:Arthur_More

La meva tia Paca m'ha fet un petó a la boca després de 6 anys sense
La meva tia Paca és una dona molt exuberant , el que vosaltres anomenaríeu MILF , va ser model quan era jove i va estar vivint a San Francisco , i sempre l'he tingut com una dona molt sensacional i liberal , i des que tinc record sempre saluda amb pics a tothom .

A la meva mare sempre li va fer gràcia això de la seva germana i fa alguns anys comentava amb mi aquest costum de donar petons a la boca a tothom .

Arran d'un dels nuvis que es va , farà com 8-9 anys va deixar de fer-ho amb la gent en general , però a mi me'ls seguia donant , dedueixo que pel llaç familiar que ens uneix .

Però al voltant del 2008 sembla ser que va sorgir el tema entre ella i la meva mare i la meva mare li va comentar que havia notat que la meva tia Paca ja no besava els morros de la gent però sí els meus, i la meva tia Paca va dir que era jo qui la buscava

Jo vaig flipar bastant quan la meva mare em va explicar això , i no el vaig tenir a malament a la meva tia , perquè tampoc em va molestar però per tal que no perseverase en aquesta idiotesa de comentari sobre el seu nebot bujarra , des d'aquest moment li vaig fer la cobra cada vegada que anava a donar-me un petó a la boca i li posava la galta , fins que no vaig tornar a veure gest per part seva.

Avui he passat per casa a buscar el regal d'aniversari per al meu cosí ( una taràntula ) , que demà hi farem una festa sorpresa a casa meva i m'ha rebut en barnús ( ja sé que sona a troll però us juro que és cert) acabada de sortir de la dutxa , m'ha fet esperar a la sala i m'ha convidat a un got de vi , que he rebutjat per un Biofrutas , ( més refrescant i menys curat ) no m'agrada el vi .

Ha portat el terrari i ha començat a entretenir explicant-me que està rebent classes de ceràmica i que està molt il · lusionada , jo m'he sentit en harmonia amb ella i li he explicat una mica sobre el rumb dels meus estudis i altres, sembla que li ha emocionat perquè s'ha ajupit cap a mi ( assegut al sofà ) m'ha agafat la cara amb les dues mans i m'ha dit :

- Què guapo ets ! - Petó al carxot . Jo , somrient :
- Gràcies jeje
- Què guapo ets ! - Petó sensual en tots els morros . Jo flipant :
- Bé tia Paca jeje , crec que em vaig ja

No ha reaccionat davant la meva espantada , ha seguit molt chill out com és ella sempre s'ha acomiadat de mi amb una abraçada . Demà la veuré a la festa , a veure que passa .

Flipo .

Resum : La meva tia de sang em fa un petó en tota la boca quan anava a buscar una aranya a casa , actitud estranya en general , no sé que pensar .
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Mi tía Paca me ha dado un beso en la boca después de 6 años sin Por: yibertat 08-04-14 10:18
No Registrado
15
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com