Foro- Ciudad.com

Tàrrega - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Tàrrega
31-10-12 00:02 #10718787
Por:No Registrado
Salut Natural: BIODESCODIFICACiÓ per a moltes malalties
BIODESCODIFICACIÓ: Una forma diferent d’entendre i aproximar-se a les Malalties.
La Biodescodificació pot ser de gran ajuda en lun gran nombre de malalties agudes, cròniques, cancerígenes,... En disfuncions orgàniques, problemes de fertilitat, al.lèrgies, trastorns alimentaris, sobrepés, dolors musculars o articulars, migranyes, fibromiàlgia, adiccions, fòbies, estrés, ansietat, depressió, trastorns de conducta,...
Què és la BIODESCODIFICACIÓ?
La Biodescodificació o Descodificació Biològica de Malalties, ens permet relacionar de manera molt precisa els diferents símptomes que acompanyen una malaltia, amb unes emociones o preocupacions concretes que pot haver patit la persona malalta. La Biodescodificació parteix de la base, de que just abans d’aparèixer els símptomes de la malaltia, la persona afectada ha passat per un període d’inestabilitat emocional o per un moment en que ha estat molt preocupat/ada per algun esdeveniment de la seva vida, el qual pot estar relacionat amb la feina, familia, amistats, veïns, etc.
En el dia a dia, totes les persones ens anem enfrontant a diferents dificultats. Amb més o menys habilitat les podem anar solventant, però hi ha moments, en que les circumstàncies ens sobrepassen i no som capaços de gestionar bé la situació, la qual cosa fa desbordar tots els sistemes de protecció del cos, i inundar-lo d’angoixa, estrés o preocupació. Aquest procés de vegades arriba de manera sobtada per un esdeveniment concret, o també pot arribar molt lentament per la suma de petites situacions conflictives, popularment anomenat: “la gota que fa vessar el got”.
Arribats ja a aquest punt, la solució passa per poder expressar i exterioritzar totes les emocions que s’estan vivint, per a poder fer baixar el nivell d’estrés generat per la situació conflictiva. Si aquesta fasse se supera emb èxit tot tornarà a la normalitat, però si no es pot gestionar bé aquesta etapa, el cos ficarà en marxa el seu sistema biològic de protecció, i aquí es quan comencen a aparèixer els primers símptomes i seguidament la malaltia. La intensitat de la malaltia dependrà de la intensitat del conflicte, o millor dit, de la intensitat amb la qual la persona afectada ha viscut el conflicte.
En el funcionament biològic humà interactuen: Ment, Cervell i Cos Físic. El cervell és l’órgan encarregat de connectar Ment i Cos Físic. És el centre de gestió de les emocions i també controla tots els moviments voluntaris, així com infinitat de processos metabòlics automàtics. Del cervell surten tots els senyals a través d’impulsos nerviosos, per a coordinar totes les funcions internes i mantenir en equilibri tots els òrgans del cos. Vindria a ésser el més gran dels super-ordinadors mai construït.
És d’esperar doncs, que totes aquelles emocions que ens fan sentir malament, afectin d’una forma o altra a la gestió i coordinació de tots aquests processos automàtics, i que s’arribi a manifestar en el Cos Físic en forma de molèsties, símptomes, malalties o bé reaccions i conductes anòmales.
Amb la Biodescodificació busquem els Codis Biològics que connecten els símptomes de la persona afectada, amb una emoció o conflicte concret. Seguidament es treballa l’emoció amb diferents tècniques, amb l’objectiu de neutralitzar i fer baixar l’estrés que s’ha generat en el cos. D’aquesta forma el cervell pot tornar a enviar els senyals correctes que fan que el cos torni a l’equilibri, podent aconseguir grans millores de salut, d’estats anímics o conductes concretes.
La Biodescodificació pot ser de gran ajuda en la majoria de malalties agudes, cròniques, cancerígenes,... En disfuncions orgàniques, problemes de fertilitat, al.lèrgies, trastorns alimentaris, sobrepés, dolors musculars o articulars, migranyes, fibromiàlgia, adiccions, fòbies, estrés, ansietat, depressió, trastorns de conducta,... Així mateix, la Biodescodificació combinada amb tècniques de PNL(Programació Neurolingüística), Hipnosi Ericksoniana, Genenealogia, etc, pot aportar molt bons resultats en processos de millora personal, consecució d’objectius i propòsits, sortida de situacions conflictives que tendeixen repetir-se, ...
La Biodescoficació NO exclou tractaments mèdics o psicològics. En el cas de malalties, imprescindible tenir previament un bon Diagnòstic Mèdic. La Biodescodificació és una metodologia complementària que pot ser utilitzada de forma individual o compatibilitzant-la amb qualsevol altre tractament.
Josep Ricard Rodulfo Cano, Biodescodificador reconegut i inscrit amb el nº566, per: L’ ”Instituto Español de Biodescodificación”.
Més informació al lloc web: www.saludricard.com
Tel: 655 22 09 80
També a través del correu electrònic: saludricard@hotmail.com
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Locales 2015 - Resultados electorales Ayuntamiento de Tàrrega Por: Foro-Ciudad.com 24-05-15 22:14
Foro-Ciudad.com
0
ESCUELA DE ADULTOS Por: Foro-Ciudad.com 17-03-10 15:28
Foro-Ciudad.com
0
BUSCO MUJER DECENTE Por: No Registrado 24-02-10 21:20
No Registrado
2
busco ayuda para localizar familiares Por: IsaRD 01-10-09 17:01
IsaRD
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com