Foro- Ciudad.com

Sarroca de Lleida - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Sarroca de Lleida
18-05-13 17:37 #11314588
Por:Axelsrk

Reflexions d'una ment entranyable
Hola a tots ( com dirien a l'APM: molt bona tarda amics meus tots ),

Com podeu veure, el meu nom d'usuari és axelsrk ( anteriorment axel_srk, me l'he canviat per una raó estrictament estètica i personal que no bé a compte ). Algunes ments privilegiades podrien dir que soc una altra persona, que gràcies a la privadesa que em proporciona Internet, em faig passar per l'Axel Arbonés Caba ( Nascut a Sarroca de Lleida el 09 de juny de l'any 1988 ). Bé si teniu dubtes em podeu parar pel carrer i em podeu preguntar tranquil·lament si jo he escrit això o no, i ús contestaré de la forma mes amable possible com sempre he fet.

La veritat és que no s'em dona massa bé explicar-me i per a mi escriure això que estic escrivint, és tot un repte. Vull aclarir per avançat, que la meva intenció, és no ofendre a ningú.

El dia 17 de maig del 2013, una veïna de Sarroca de Lleida és va presentar a casa meva (no vull dir el nom, perquè jo no entenc de lleis, i no se si ficant el seu nom aquí, em ficaria amb un embolic, en el qual, no tinc temps ni ganes per ficar-mi). Bé, el cas és que jo era a Lleida treballant i quan vaig arribar al poble, em vaig quedar "FLIPANT!" quan la meva mare em va dir el que havia passat, resumint pels que no ho sabeu, que a hores d'ara deveu de ser molt pocs, s'em acusa d'haver fica't un missatge en aquest "foro" (d'ara en endavant fòrum, que és la forma correcta de dir-ho en català), que no se ni quin missatge és, ni res de res.
La veritat és que m'importa una m.... el que hagin dit de mi, i no em penso ficar amb ningú, l'únic que vull és que quedi clar que el meu últim missatge en aquest fòrum va ser el dia 27-05-10 a les 09:42 i PUNTOPELOTAA!

En aquells temps de bondat i pau, i ara si que diré els seus noms perquè se que no els importara, el Pokoli, l'Aleix, alguns anònims que no se qui son i Jo mateix utilitzàvem aquest fòrum per a altres finalitats. Per exemple penjàvem fotos del nostre estimat poble, parlàvem de la festa Major, també passàvem una estona del nostre temps, publicant el programa de feses de la festa Major i fent-ne propaganda, fèiem acudits del tipus "Xenxi dimision!", etc.
Com podeu comprovar era una època de bondat, alegria i diversió.

Per desgracia, la felicitat d'aquest fòrum d'un dia per l'altre va desaparèixer, al mes pur estil d'una pel·lícula de terror i suspens total. De tal manera que algunes persones han utilitzat Internet i la privacitat que aquest els proporciona, per començar una guerra interminable de comentaris. Han convertit lo que abans era un punt de reunió pels habitants de Sarroca de LLeida en un camp de batalla. I sincerament em sap molt greu el que ha passat però, aquest no és el lloc, ni les formes de fer les coses.
A mi em sembla, des del meu punt de vista i alguns de vosaltres, espero que compartiu la mateixa opinió que jo, que abans, quan el Pokoli, l'Aleix, els anònims que no sabem qui son i Jo, em fèiem un bon ús d'aquesta eina, el fòrum, el qual et proporciona la facilitat de poder compartir les opinions pròpies amb d'altres persones i viceversa. Bé ara me enrotllat massa però, el que vull dir és que abans quan nosaltres em fèiem un bon ús, si ús i fixeu, era'm quatre gats i ningú ens feia cas però, ara que només hi ha comentaris obscens, el fòrum a crescut exponencialment. I perdoneu que ho diga, però, a mi això només m'indica una cosa hi és que els éssers humans ens va el morbo, el morbo de saber que un altre esta sofrint i que ho esta passant pitjor que nosaltres ens fa sentir mes forts i ens fa pensar que som superiors als altres. Sí, sinó ho s'avieu tots som éssers humans, amb sentiments. Per molt que ús vulgueu amagar al darrere d'una màquina per escriure els vostres comentaris, això no ús fa menys humans.

A mi, sincerament, fins fa dos dies m'era del tot igual el que escrivísseu aquí però, el que em va passar ahir, és la gota que vessa el vas. Vist el mal ús que s'en a fet d'aquest fòrum, en acabar de redactar aquest missatge, reflexió, digueu-ne com vulgueu, el que faré és enviar una petició formal als Administradors del fòrum perquè en bloquegin el ús, almenys fins que les coses es calmin una mica. Sí ja hi havia tensió en l'ambient a Sarroca de Lleida, l'únic que a aconseguit fer aquest fòrum és augmentar-la més i crec, que si els Administradors em fan cas i el bloquegen serà un pas endavant perquè es calmi una mica l'ambient.


Per cert molts dels que s'amaguen d'arrere de l'anonimat, que sapigueu que aquesta pagina web registra totes les IP's dels usuaris que hi deixen un comentari, perquè m'entengueu les IP's és com el vostre DNI d'Internet.

Jo només ho dic perquè abans d'escriure alguna barbaritat, sapigueu, que no és tant anònim com us penseu. Si ús haguéssiu molestat a llegir les "CONDICIONES DE USO DE FORO-CIUDAD.COM" veuríeu que hi ha un apartat que diu textualment:
- La dirección IP siempre será almacenada por motivos técnicos y para posibles actuaciones por las autoridades y para determinar la responsabilidad de la persona que hace uso del servicio.

Us deixo un enllaç perquè les podeu llegir: //www.foro-ciudad.com/responsabilidad.php

Mai és tard per aprendre alguna cosa nova Guiñar un ojo

Gràcies per haver dedicat una estona del vostre temps a llegir la meva reflexió.
Espero haver captat la vostra atenció, que d'ara en endavant es calmi més l'ambient i fer-vos reflexionar que no esta bé fer-ne mal ús de les eines, perquè quan un ho fa, aquestes eines es converteixen en armes.


Atentament,

Axel Arbonés Caba
Sarroca de Lleida
18 de maig del 2013
Puntos:
18-05-13 18:14 #11314632 -> 11314588
Por:mc63

RE: Reflexions d
Home, amb males o bones maneres, aquest fòrum ha servit almenys per que algunes víctimes del frau de la Cooperativa diguessin quatre veritats (que per altra banda tothom sabia), i es desfoguessin una mica de tot el mal rotllo que els ha tocat i els seguirà tocant viure.
Com ha de ser aquest fòrum, o qualsevol altre mitjà, un espai de respecte si aquest poble és un fidel reflexe de la institucionalització del delicte que impera a nivell nacional?

En fí, que el tanquin si volen. De moment sembla que s'està fent una mica de justícia i els ànims s'aniran calmant. Uns perquè veuen que no estan desamparats del tot, i els altres perquè ara els comencen a caure les clatellades que tanta falta els haguessin fet anys enrere.
Puntos:
18-05-13 19:35 #11314754 -> 11314632
Por:jo50

RE: Reflexions d
Soc una sarroquina de fora encara que jo me consideri d'aqui. No cal en aquest momento dir qui soc encara que si algu ho vol saber tampoc m'importaria dir-ho (us ho podeu imaginar). Axel, tens tota la rao, una cosa son sospites i l'altra donat per fet que una persona ha dit alguna cosa sense comprobar-ho. He anat seguint una mica el fórum i una cosa podría ser certa, s'han dit barbaritats pero mes val dir.les per escrit i desfogar-se que dirles a la cara, crec que aixo seria una guerra molt mes forta i alguns arribarien a les mans, cosa que seria molt pitjor. Aixo ha sigut una eina de desfogament. Ja pasara!!!
Puntos:
18-05-13 21:55 #11315016 -> 11314588
Por:cadolla

RE: Reflexions d
Mol be
Potser ja comense ha ser hora de pensar en obrir un nou foro on el pugueu moderar gent com vosaltres. On nomes hi capiguin les coses de Sarroca que realment mereix la pena de lleigirles. Muy Feliz
Puntos:
21-05-13 11:51 #11319037 -> 11314588
Por:de2028

RE: Reflexions d
jo crec que la gent que escriu en aquest forum molta ja sap que existeig l'IP.
De totes maneres has fet bé de recordar-hu, per que els insuls ,les mentides sobrent i les males maneres tambe,
Hara be, reconec que hen´s anat molt be puguer espresar la nostre rabia e impotencia, sobre l'asunto cooperativa, per aquest mixa de cumunicació, per que pitjo agues set treure les escopetes, com mols deien, fa dos any andarrere. Axi tots este'm vius,DE MONET,i que hagi sigui.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Per fi tindrem la cooperativa en funcionament Por: JORDI 2010 10-11-13 23:09
No Registrado
8
poc enteniment democratic Por: No Registrado 26-05-13 09:41
ke2010
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:09/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com