Foro- Ciudad.com

Gimenells i el Pla de la Font - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Gimenells i el Pla de la Font
07-12-07 09:42 #593400
Por:No Registrado
LLUMS DE NADAL
Sr. Batlle,
S'atansa el NADAL i encara no hi ha les llums posades al carrer, ni l'arbre preparat. És que no penseu posar-les aquest any????? A la majoria de pobles ja hi són. Seria molt trist un NADAL sense el poble il·luminat, almenys poseu l'arbre i enceneu els llums de l'Ajuntament, que ja estan col·locats i només cal enxufar. Que fa més festa i no sembla que el poble estigui abandonat; com dies enrera arbres sense podar, fulles al terra... per no parlar del rudimentari sistema que s'utilitza per podar, almenys es podria llogar una plameca i un tractor amb carreta per posar-hi les rames perquè sino arribarà la primavera i encara s'estarà podant. I del estat de la carretera ja ni en parlo, que TOTS sabem com està....


Una salutació cordial i BONES FESTES A TOTS.

Sonriente Sonriente
Puntos:
07-12-07 21:21 #594169 -> 593400
Por:No Registrado
RE: LLUMS DE NADAL
No cal que recalquis tant que ja se sap dona... Encara falten més de 15 dies per Nadal, tranquil·la! Clar que hi haura llums per Nadal, no et preocupis tant... El poble fa temps que en determinades epoques de l'any sembla abandonat no es d'ara aixi que para de fer la murga que ets una cansina! sempre són els mateixos...
Et diria més coses pero em canses...
Puntos:
08-12-07 00:21 #594361 -> 593400
Por:No Registrado
RE: LLUMS DE NADAL
Hola, soc l'alcalde, et recomanaria que no pateixis tan que es dolent per a la salut. Les llums de nadal es posaran, clar que si. avans del dia 15 suposo De fet ja he quedat amb el jardiner per fer-ho la setmana que ve a partir del dimecres. (varem decidir no ficarles avans per estalviar, y no fer mes grossa la factura que debem a Endesa de l'anterior legislatura) Lo que si explicaré i crec que no es coneix per la gent en general, es que de totes les llums que es ficaban els anys anteriors a les faroles, mes de la meitat eren de lloguer, i que aquest any per motius prou evidents no llogarem res (per que feu comptes us diré que nomes hi a 8 llums per penjar a les faroles, y cap lletrer de nadal.


Si teniu curiositat podeu pasar per l'ajuntament, que es la casa de tots, i en la mesura de les posibilitats de temps, donat que nem bastant ofegats de feina aquestos dias podeu veure les factures que va costar aixó de les llums de nadal, així com el lloguer de les llums i de la cistella per penjarlas. (per cert encara resta pendent de pagar part de la factura de les llums de l'any pasat.

Amb aquest mateix espirit d'estalvi, he de dir que aquest any no les posarem amb cistella llogada a Binefar si no amb equips del poble que altruistament s'han ofert, la qual cosa ens suposará un estalvi de mes de 1500 euros.

Per altra part, us diré que aquest any hem fet un calendari per obsequiar als veins el nadal, i l'hem fet nosaltres mateixos en lloc de encarregarlo a una impremta. Pot ser no sigui tan profesional,pero de ben segur será igualment util, i molt mes barat. Particularment, per uns petits detalls que conté a mi em sembla mol bonic i participatiu y sobre tot nostre, del poble.

Una altra cosa, aquest any el fi de any de les escoles del Zer Ponent també es fará al Pla de la Font.

Ahhh... per si et tornis a ficar intranquil /la he de dir que també farem els reis mags.. de fet ya les hem cridat a l'orient migh i sembla que vindrán puntuals com cada any, així que no cal patir per aquest tema..

Pedoneu les meves faltes d'ortografia.. jo també m'esforço com el montilla, xd. pero no soc tan bon estudiant em sembla.

Salutacions cordials.


Puntos:
08-12-07 02:06 #594408 -> 594361
Por:No Registrado
RE: LLUMS DE NADAL
Ahh,se me olvidaba..es que no habia leido todo el mensaje solo lo de las luces de navidad..

En relación a la poda de los arboles, se decidió volver al anterior sistema otra vez por razones económicas. Puede parecer bien o mal. pero creo que si tenemos personal y medios aunque sean del pleistoceno, para llevar a cabo la tarea de podar las moreras, siempre será preferible que pagar unos 4000 euros como ha sucedido años atras.

Naturalmente cuesta mas tiempo.. y mas esfuerzo, el servicio no es tan bueno o efectivo, para los vecinos, pero tampoco es tan malo. (las hojas todos los años se caen y segun la epoca pues si no se ha podado antes.. se quedan en el mismo sitio o se recogen por los vecinos.) Si está 1 mes como si está dos mientras se poden antes de que corra la savia por la primavera no es malo para el arbol y vamos yo creo que llegaremos a tiempo xd.

Lo positivo es que ahorramos 4000 euros de gastos corrientes que nos iran muy bien para pagar excesos del pasado.

Sobre los medios, alquilar una plataforma es caro, muy caro, y ya hemos hecho algo al respecto: se compró una tijera de podar neumática pues las 2 existentes estaban para tirar y se puso el compresor. (al principio lo hacia con las tijeras de siempre) ello no obstante el compresor se ha roto y le he dejado el mio. y sobre las ramas, pues iré yo personalmente a falta de otros voluntarios con mi tractor y la carreta del benseny que nos deja, para recogerlas cada 2 o 3 dias. Seria bueno que si alguien puede ayudar en esta tarea lo diga., y si el vecino las puede recoger por si mismo pues tampoco vendria mal y se avanzaria mas. Por cierto hay vecinos que se las podan y recogen ellos mismos y desde aqui les quisiera agradecer su trabajo y esfuerzo.


Saludos.








Puntos:
09-12-07 00:17 #595093 -> 594408
Por:No Registrado
RE: LLUMS DE NADAL
Se puede decir más alto, pero no más claro. MUY BIEN SR. ALCALDE
Puntos:
09-12-07 16:22 #595423 -> 595093
Por:elpichón

RE: LLUMS DE NADAL
Mal o muy enfadado regalo pareja de siameses. chico a topos busca chica a rayas. EL ENMASCARADO
Pasmado
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
BON NADAL Por: No Registrado 01-01-08 21:22
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com