Foro- Ciudad.com

Gimenells i el Pla de la Font - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Gimenells i el Pla de la Font
26-05-07 08:08 #384375
Por:No Registrado
BON DIA DE REFLEXION
TRALARA TRALARÁ TOT ESTÁ DECIDIT . PAU, SOLIDARITAT Y ARMONIA Muy Feliz Muy Feliz Muy Feliz
Puntos:
26-05-07 09:08 #384390 -> 384375
Por:No Registrado
RE: BON DIA DE REFLEXION
Hola Bon dia.

Avui és dia de reflexió on cadascú de nosaltres hem de reflexionar sobre el que durant aquestos dies de campanya hem vist i hem escoltat.

Jo demanaria que dins del foro avui ens abstinguessim de fer valoracions polítiques de les tres llistes que es presenten a Pla, encara que el foro és lliure i el que dic no és més que una opinió personal, ni una imposició ni una hipócrita lliço moral.

Crec que durant aquestos dies de campanya s'han realitzat pasos endavant pel futur del poble: hi ha hagut molta opinió, moltes propostes, moltes respostes i, per que no dir-ho, molta polèmica ( que al cap i a la fi també ha estat molt positiva ja que tothom ha tingut oportunitat de dir-hi la seva ). Peró sobretot hi ha hagut molt interés pel futur del poble i de la gent que hi vivim.

Crec que la llista que guanyi tindrà al damunt tot el poble, per apoyar les seves decisions i també per constatar que tot es faci pel bé de la gent. I les lliste que no tinguin la sort de ser les elegides també poden continuar la seva activitat pel poble aportant les seves idees i col·laborant amb l'ajuntament i els veins.

Finalment demanar a tots els que tenim la sort de poder votar ( van fer falta molts anys de dictadura per poder tenir de nou sufragi universal, tant per homes com per dones ) que ho fem desde la responsabilitat i desde l'objectivitat de saber que fem lo millor per tothom.

Salutacions i bon dia.
Puntos:
26-05-07 22:42 #385035 -> 384390
Por:No Registrado
RE: BON DIA DE REFLEXION
perfi dius alguna cosa coherent!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Reflexiones del dia despues Por: No Registrado 29-05-07 21:37
No Registrado
2
reflexiones Por: HELLAS 12-05-05 17:59
PACHARAN
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com