Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
27-05-08 09:54 #900809
Por:CRANK

Y QUIéN ES éL? giroalÍsimo
Que entén per bones formes?

Exclusiva. Desclassificats un 1% de les seves paraules i els escrits, publics, en plens, premsa. Els pensaments seus més íntims, que predonimen en la seva ment i que molts hem sentit, vist o llegit. Són totalment verídics, demostrables sempre.

Allò que sempre passarà als anhels del franquisme democràtic del municipi:

1.“Els abocadors són necessaris i no ens hi podem tancar en banda si suposa un benefici per a l'Ajuntament, sempre tenint en compte els habitants i el medi ambient», reconeix Gironès. «No es pot ser tan hipòcrita de generar residus i després voler que se'ls quedin els altres», diu l'alcalde de Riudarenes. No tem les mobilitzacions que poden sorgir i «si el consistori creu que és factible es tirarà endavant», va afirmar.

2.A tot el polivanet: “Es veu que esteu tots acollonits i s'han de calmar els ànims”, va començar dient l'alcalde. Dient que no es podien donar informacions errònies i que potser s'hauria d'aplicar «una vacunació selectiva contra la ràbia»

3.Al batlle de Massanes, que va acusar Gironès d'anar per la via dels fets consumats. «La gent que ens acusa de treballar a l'ombra se li veu el llautó i potser en les seves afirmacions hi ha interessos més enllà dels municipals».

4.Els seus articles personals dins el PSC. “Si us plau, els lavabos? Al fons a la dreta. Alliberat d´aquell turment fisiològic, vaig continuar el meu passeig, i, inexplicablement, en passar per davant d´un cafè un impuls em va fer entrar i demanar pels lavabos: al fons a la dreta. Desconec, encara ara, quina mena de dèria estranya em va agafar, però vaig repetir aquesta operació en tots els establiments públics que anava trobant al meu pas i la resposta era sempre la mateixa: al fons a la dreta. (..). En arribar a casa vaig obrir la caixa estúpida i, casualment, els de TVres donaven propaganda del règim, així que surt el Molt Honorable i, amb una veu més enfarfollada que mai, etziba a l´audiència que els socialistes li fem fàstic. Hòstia (perdó). (...) Una ideologia política contrària a la nostra llengua i a les nostres reivindicacions com a poble, una ideologia que ens humilia constantment no li provoca basques? Es donen suport quan algú exigeix una comissió d´investigació sobre possibles fraus, corrupteles i tractes de favor, i tot seguit escenifiquen que d´aquesta gent no en volen saber res. Home, una mica especials sí que ho som, els catalans, i per això el Molt Honorable ha pogut governar tots aquests anys. Una oposició a qui no li agrada fer sang -si els hauria de fer un monument, home!- i un poble que es conforma amb un holandès més limitat que una capsa de llumins, un presi-hoteler servint caldo de tetra brik i onze multimilionaris fent ballet en un camp de gespa: què més vol, aquest home? (...) A alguns dels qui recordem els anys de la dictadura i tot el que ha vingut al darrere, encara se´ns posa la pell de gallina quan, d´una banda, evoquem aquells anys de misèria social i, de l´altra, recordem amb tristesa les ilálusions que l´arribada de la democràcia ens va generar i que el pas del temps ha anat esvaint. El president dels catalans no pot, no té dret a insultar un colálectiu que ha lluitat i lluita pel benestar de la gent del nostre país. Ell diu que els socialistes li fem fàstic; a mi, sentir el Molt Honorable em va fer pena. Quan estava a punt d´agafar el son vaig entendre per què la majoria dels lavabos dels establiments públics estan al fons i a la dreta. JORDI GIRONES I PASOLAS. Secretari del Món Rural a l'Executiva del PSC de Girona

5.A la diputació: “el poder polític real, és a dir, els que prenen decisions, sempre ha estat a les mateixes mans; evidentment amb permís del poder econòmic i actualment també amb permís dels mitjans de comunicació – opinió que em podria estalviar atesa la pell tan fina que tenen algunes persones que es dediquen a aquesta noble professió del periodisme. Però a la meva edat tinc clar que dedicar-se a fer una feina no és garantia de cap mena de professionalitat: conec paletes que no saben què és un forjat, fusters que no saben canviar una xarnera, advocats que creuen que la paraula justícia és la marca d’una gominola... i podria anar seguint fins a fer-ne una llista esgotadora.” “l’espectacle que oferim és senzillament trist; ara no posaré cap exemple perquè n’hi ha tants que no sabria quin escollir

6.A la diputació: “Estem vivint uns moments de crisi(...)hi ha una manca d’autoritat, de falta de respecte i de pèrdua de tota mena de valors, els quals ens definien com a persones civilitzades. Només cal observar què passa al nostre entorn, la classe política, al capdavant, tolerem, amb una estupidesa que fa feredat - no fos cas que amb el que diem o fem perdéssim un grapat de vots - i, per fer contents o donar per la menjadora al primer que passa, ens empassem un bon grapat de gripaus cada dia. Hem creat un món fictici de benestar que no s’aguanta per enlloc, i sinó al temps. Hi ha molt personal que sota el sopluig d’una aparent activitat política, l’únic que fa és el pallasso per tal de no perdre la poltrona que li assegura el seu modus vivendis.”

PER LES SEGÜENTS DECLARACIONS NO CALIA GRAVAR LES CONVERSES COM VA MANIFESTAR ELL A LA PREMSA.

7. Gironès i les seves declaracions més boniques. «No. Jo no tinc cap obligació de negociar una cosa que és meva [referint-se a l'alcaldia] i que el nostre grup ha guanyat a pols. Crec que la perversió màxima és que, després de guanyar un procés electoral, hagi de negociar el que he guanyat a pols. Creia que els senyors Narcís Colomé i Montse Valls [regidors de CiU] no serien capaços de caure tan baix i donar suport a un fet com aquest. És tan trist i deplorable l'actuació de Martínez com l'altra. Pensava que tenien una dignitat personal i que no acceptarien pactar a qualsevol preu. I m'atreveixo a dir que el poble patirà una reculada, però ho recuperarem.»

8. Referint-se als demés regidors. - «Són uns lladres i uns traïdors a la voluntat del poble. Han demostrat que no tenen cap mena d'escrúpol.»

9. Com qualifica a la gent que va a la seva candidatura i com la fitxa, perdó segons com ell manifesta, la compra (parlava en qualitat d’alcalde, doncs la reunió on va fer l’entrevista la convocava l’Ajuntament).
- «Assumeixo tota la responsabilitat. Haig de reconèixer que em vaig equivocar de ple. Però això és com comprar un meló. Jo no sabia que compraria una fruita podrida. Mai hauria imaginat que aquesta persona seria capaç de fer una cosa així. Em va faltar ull clínic.»

10. El seu ull clínic. «Miri, jo he estat elegit alcalde. M'agradarà veure qui exercirà ara el càrrec, però si és qui tots imaginem, li nego tota autoritat i capacitat. Els mesos ens ho diran. A més, aquesta moció de censura està promoguda per un exalcalde i per una persona amb sobrepès que els dissabtes ve al poble a fer footing. .

11. El seu respecte a les regles democràtiques i la llei. “Jo sóc l'alcalde de Riudarenes fins que acabi aquest mandat, encara que un altre n'exerceixi legalment. Sóc el que ha guanyat quatre eleccions municipals consecutives. I ho he fet amb tota justícia i sense joc brut. Deu ser per alguna cosa”

Uns dies després, el granalléssim passava en persona un pamfletó polític, on a dins convocava la manifestació del passat diumenge 25/05/08. Així mateix càrrecs de confiança, afins, han proliferat segons la rumurologia (per ser fins) vexacions, contra regidors, familiars i afins. Altres ciutadans del que es diu s’han pres imatges per casualitat, han pintat les parets del regidor no adscrit, sense tenir en compte que el mateix té una familia. No havent-hi cap resposta contra aquestes reaccions, doncs el camí cap a la democràcia verdadera comporta aguantar tot això.

VISCA RIUDARENES! VISCA CAN FORNACA!

QUEDA UN DIA I DUES HORES!


Puntos:
27-05-08 21:59 #902925 -> 900809
Por:solilluna

RE: Y QUIéN ES éL? giroalÍsimo
Gracias Crank.Tenemos un claro resumen de las grandes burlas, insultos, humillaciones que este señor ha podido ir diciendo durante los años de su mandato. Digo resumen porque ni en un día podríamos acabar de rellenar las barbaridades que ha dicho este honorable señor!
Es del todo incomprensible como una persona como él, critica a los de CIU de antidemocráticos, y es capaz de repartir panfletos a los niños del colegio en los que se está humillando a una persona que también tiene hijos y tiene una dignidad, o como incita a ir insultando a los que no son de su grupo,ý yo me pregunto, ¿dónde està aquí la democracia? ¿ Es ésta una actitud demócrata? Dentro de la democracia el respeto hacia los demás es la mejor virtud, y la libertad es el principal fundamento, ¿Dónde está este respeto hacia la libertad?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
C.CULTURA AAVV Por: Asociación de Vecinos 06-05-10 18:27
Asociación de Vecinos
0
socialistes i pp son de la mateixa calanya Por: la dona catalana 27-03-09 23:41
la dona catalana
0
1 Proyecto aprobado en Riudarenes con cargo al Fondo Estatal de Inversión Local Por: Foro-ciudad.com 19-02-09 22:08
EL MENTIROSO
3
forum Por: No Registrado 23-02-08 12:50
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com