Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
08-04-08 22:26 #800425
Por:BON DIA

SENSE LLUMS DE NADAL
Bones! no vaig poder asistir al ple, pero... es veritat lu de que per nada ens vol deixar sense llums decoratius despres de tant de temps que s'hi posen per donar un toc especial aquells dies plens de records... Déu meu... aquest home ja no sap que fer més perqué aquest poble sigui un lloc fosc i on s'apoderi la miseria i la gent que passa gana (que ja n'asta arrivan molta i que s'arramblen a ells)on ses vist un ajuntament treure TOTS els adornos lluminosos de nadal per estalviar 4 duros amb llum... si de cas que digui que els hi costa molts diners llogar.ho... pues en contes de posarne per exemple 200 que en posin 50 pero no... o tot o res... aquest equip de govarn mai va a mitges, ai no... si que hi ha coses a mitges... per cert. emplenarem la piscina municipal aquest any?? jo crec que que a la piscina monicipal s'hi pert diners, pk l'ajuntament només es beneficia dels pocs abonos que es treu la gent, pero la gent de fora que paga tinc antés que tot va per el que se nencuida del bar, nose... jo no crec k de 4 abonos paguin el mantaniments, llum, gasoil i cuidar la gespa que per cert l'any passat estava fastigosa més no poder, sempre hi ha la típica capa de verdet que allo son possibles fongs, be... a comentar i a córrer! nona nit! del bon dia!jeje
Puntos:
08-04-08 23:25 #800610 -> 800425
Por:EL DE LA CAMPANA

RE: SENSE LLUMS DE NADAL
Esto fue una decisión que tubieron clara y que querían votar y que enseñaría a gobernar a la oposición. No obstante la oposición les dijo que se tenia que consultar con el pueblo, almenos saber su opinión, almenos de algunos ciudadanos. El Alcalde, dijo (está grabado) que no se podía gobernar así, que él no escuchaba y que él y su equipo tomaban las decisiones más ágiles.

Así que, cortó el debate, dejó el punto encima la mesa. Vaya lección de gobierno le dió la oposición.

A por cierto mirad esto k tenia preparado la oposición y k no pudo contar pk se les cortó:

En data 19 de març de 2008 s’ha publicat al DOGC núm. 5094 (Pàg. 22497) la Resolució MAH/769/2008, de 12 de març, per la qual es convoquen els ajuts per a la realització d’actuacions d’ordenació ambiental de la il•luminació exterior per a l’any 2008 (codi de la convocatòria 03.01.0Chulillo.

El termini de presentació de les sol•licituds és d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació de la Resolució de convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (del 20 de març al 20 d’abril de 2008, ambdós inclosos).

Observacions: Com que l’últim dia per a la presentació de sol•licituds cau en diumenge (dia inhàbil), el termini s’allarga fins al primer dia hàbil següent, és a dir, el 21 d’abril de 2008.

Poden acollir-se als ajuts:
- els ajuntaments que executin les actuacions d’adequació de la il•luminació exterior durant l’any 2008.

Son ayudas per a la realització d’actuacions d’ordenació ambiental de la il•luminació exterior. Yo dijo que es más importante en un Pleno municipal, hablar este o discutir si se sacan o no las luces de navidad. Esta subvención si ayuda a reducir gasto y ayuda al medio, esto es lo que me han dicho unos de las oposiciones, y que yo no me he aguantado y me he chibado. Pero claro nosotros a discutir las luces de navidad, para ahorrar dinero y proteger el medio. Y como siempre cortando a la oposición y no dejando hablar y exponer esto.

Puntos:
09-04-08 02:07 #800887 -> 800610
Por:RIUESPLET

RE: SENSE LLUMS DE NADAL
Aquí si que considero que això de la il·luminació de nadal que volia treure l'equip de govern era una fotessa i el que pretenia la oposició i si que és cert que els va tallar i no els va deixar parlar.

Riudaranencs, mireu aquest link:



Això és important, i aquesta subvenció que volia plantejar aquesta gent també. Les llums de nadal, per favor, quina fotessa. `

A on anem! A on ens porta?

Al final em creuré que va portar la cámara de video i les fotos són per captar imatges per retocar, a la revista municipal, controlada per l'equip de govern i tindré que creure les paraules que diuen alguns veïns dels poble del costat de l'eix transversal. Jo em començo a preocupar i això és dolent com a ciutadà, molta tonteria tot plegat i poca feina pel municipi. I tot perquè ? per no perdre el poder? estem en una democracia...

Que té el poder que agradadi tant al qui el té? Diners? El dret a humil·liar ? És una autoreflexió, pk mai havia viscut unes coses així. Em temps de franco si, però ara no.






Puntos:
09-04-08 08:02 #800925 -> 800887
Por:EL MENTIROSO

RE: YO CREO EN LAS ADAS YO CREO SI CREO BIS
Creo en esta oposición.
Creo Jesus de Nazaret.
Creo en las adas
Creo en la verdad
Creo en la justicia en sus leyes
Creo en que los verdaderos milagros se consiguen trabajando.



Sabemos como se las gastan pero .Del barco de chanquete no nos moverán del barco de ..........la la la la NO NOS MOVERÁN

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
MENYS LLUMS QUE UN SEMAFOR Por: solivendat 11-05-10 18:10
solivendat
0
Sense comentaris? Por: riudadubtes 16-10-09 20:24
EL MENTIROSO
2
Sense embuts Por: junts fem riudarenes 25-07-09 02:12
junts fem riudarenes
0
Riudarenes Activitats Nadal 2008 Por: riudadubtes 10-12-08 22:43
mosen simon
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com