Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
25-09-09 09:39 #3344114
Por:EL MENTIROSO

CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDENCIA...
¿Cuando?
Teniendo en cuenta donde nacieron "Els segadors" Muy Feliz
Puntos:
25-09-09 13:12 #3345984 -> 3344114
Por:ringomariano

RE: CONSULTA POPULAR SOBRE LA INDEPENDENCIA...
Estan més a favor dels drets i les llibertats de catalunya el pp que no pas els socialistes. Tos els municipis on no prospera el referendum es per culpa dels socialistes. Qui pagaria les subencions dels pogres espanyols si catalunya fos independent?

L'efecte Arenys de Munt va tenir el seu punt àlgid aquest dijous i sembla que la taca d'oli ja s'ha escampat de forma majoritària per tot Catalunya.

Solsona (per unanimitat), les Borges Blanques, Montblanc, Cardedeu, Bell-lloc d'Urgell, l'Espluga de Francolí, Linyola, Ivars d'Urgell, Caldes de Montbui, l'Arboç, les Borges Blanques, Puig-reig, Navàs i Fornells de la Selva van aprovar en els plens celebrats aquest dijous al vespre donar suport a la celebració de consultes populars sobre la independència de Catalunya impulsades per la societat civil. A Gavà i a Balaguer, on hi governa el PSC, les mocions no van prosperar.

La Paeria votarà aquest dijous al matí en el ple municipal una moció presentada per ERC per donar suport a una consulta popular.

D'altra banda, la moció presentada per ERC a Balaguer no va prosperar pels vots en contra del PSC, el PP i l'abstenció dels regidors d'ICV. Només sis (ERC més cinc de CiU) dels disset vots possibles van votar a favor de donar suport a una consulta popular. Amb tot, una entitat del poble, l'Ateneu Pere III de Balaguer, està decidida a impulsar el referèndum simbòlic i, de fet, aquest cap de setmana ha convidat dos membres de la CUP d'Arenys de Munt, entre els quals hi ha l'organitzador de la consulta, Josep Manel Ximenis.

A Gavà, la moció, presentada per ERC i ICV, va topar amb l'oposició del PSC, el PP i Ciutadans. Així, va ser rebutjada per 16 vots en contra i cinc a favor (ERC, ICV i CiU).

Cardedeu i el PP
L'anècdota curiosa s'ha viscut aquest dijous a Cardedeu, en què a l'hora de votar la moció el regidor del PP, Alfredo Preñanosa, no va votar en contra i es va abstenir. Es dóna la circumstància que aquest regidor popular ja va impulsar fa uns mesos una moció a favor de l'autodeterminació, i ja aleshores va rebre un toc d'atenció per part de la direcció del PP català.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
sobre el ple Por: en pere dela cullera 03-01-09 23:03
en pere dela cullera
0
Saben todo sobre nosotros.Violacion de las leyes de proteccion de datos personales. Por: EL MENTIROSO 28-04-08 16:54
pizarro
1
EL BUENO EL FEO Y EL MALO quines mentides sobre la revista Por: RIUESPLET 28-04-08 00:54
RIUESPLET
1
SOBRE L'ACTIVITAT DE LES ASSOCIACIONS Por: RIUESPLET 14-04-08 13:19
BON DIA
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com