Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
17-09-09 11:57 #3267232
Por:el servent traidor

Per mocio de censura bona no hi com aqeusta de platja d'aro el socialistes i icv amb el pp tot junts, a veure que diran ara els socialistes
El PSC, el PP i ICV de Platja d'Aro faran efectiva avui a les dotze del migdia la moció de censura que farà fora de l'alcaldia Joan Giraut (CiU) després de 18 anys al capdavant. Segons els tres partits, es va presentar la moció a l'actual equip de govern en minoria de CiU per permetre tenir un govern estable al municipi. Tot va venir després que el 31 de juliol passat el regidor del PP, Antonio Cano, presentés la renúncia com a regidor de l'equip de govern a l'Ajuntament i deixés CiU en minoria. Cano assegurava que «l'esperit del pacte amb CiU s'havia anat deteriorant i que era insostenible», a més que «la ingerència i el condicionament d'ERC afectava totes les àrees municipals». Així doncs, avui, si no hi ha cap imprevist, PSC, PP i ICV agafaran les regnes del govern de Castell-Platja d'Aro, amb Dolors Padilla (PSC) com a alcaldessa.

En aquest sentit, Navarro i Piquer valoren negativament la posició de Cano referent a la moció de censura que ha presentat conjuntament amb el PSC i ICV per fer fora CiU del govern. Els exdirigents populars no entenen l'estratègia de Cano, i avisen Padilla i Pedro Torres (ICV) que és probable que Cano perdi la gran majoria dels vots i no sigui elegit en les municipals del 2011.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El president del consell comarcal en un butlleti municipal, què te a veure Por: pet de monja 17-08-09 01:41
ringomariano
1
socialistes i pp son de la mateixa calanya Por: la dona catalana 27-03-09 23:41
la dona catalana
0
bona nit / Gabon Por: jordi cule 07-03-09 22:07
jordi cule
0
Videos de la moción Por: riudadubtes 31-05-08 16:50
maurici
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com