Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
30-08-09 19:41 #3080260
Por:la dona catalana

Sils com més serem més riurem (comentari del seu bloc)
Militants de CiU demanen a l’exalcalde que “deixi fer” al grup municipal i li recorden que “ha començat una nova etapa, sense ell”

Fonts del Bloc dignes de la nostra confiança, asseguren que la darrera setmana ha estat moguda al si la secció local de Sils de la federació nacionalista amb motiu de la moció de censura.

Mentre que al grup municipal les relacions amb els regidors i regidores d’ICV i AMS són bones, un sector minoritari s’ha entestat en adoptar el discurs socialista d’IDS de criticar –sense donar cap argument- al regidor d’ICV Albert Miralles.

Les mateixes fonts afirmen que aquesta setmana, serà el mateix Marc Capdevila qui defensarà la necessitat de la moció per tal de donar “una segona oportunitat a CiU amb en Xico d’alcalde i un govern de diàleg que esmeni les errades de la passada legislatura on CiU va perdre més de la meitat de representats”.

La majoria de CiU dóna suport a la moció de censura i no comparteix les crítiques que estan sortint a la premsa a ICV “hem pactat força qüestions amb ICV com ara el Consell de Redacció del Quadern, el Consell Escolar Municipal i altres millores pel poble”. l’accés a l’alcaldia de l’Anoro, es presenta com una oportunitat per tal de vèncer a IDS i tornar a ser la força més votada en una nova etapa sense la participació de l’exalcalde.

La Direcció Comarcal de la federació nacionalista, també recomana fer la moció, després del bons resultats obtinguts a Riudarenes
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Un dels imputats i empresonats en l'operació Pretòria per corrupció urbanística va fer campanya per l'alcalde Nogué a Sils i per Gironés a Riudarenes. Por: Superdetective 02-11-09 18:42
Superdetective
0
som i serem Por: som i serem 10-01-09 19:03
som i serem
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com