Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
30-08-09 14:23 #3077672
Por:daniel cicuta

Els pobres stem tips de pagar als rics per culpa de'n girones
natros portem le nenes a un col·legi de fora com tanta altre gent de riudarenes i no volem pas que ningú pagui notres llibres ja que per sort la meva dona i jo tenim sou suficient. No entenem però que hagim de pagar amb els notres impostos els llibres de pares que guanyen més 5.000 euros al mes.
I n'hi han molts de nins de Riudarenes que els seus pares tenen grans sous i altres que no tenen nins i tenen sous petits i han de pagar els llibres dels rics. Este es un mal sistema, imposat pel Girones defensor dels rics. En eixos casos el que se te que fer es esteblir criteris de beca i ajudar a la gent que certement lo necessita. S'ha de donar beca per llibres i menjador als pares que tenen dos o més nins en edat escolar, aci també als pares que no treballen tots dos, i igualment als pares que no superen els mil euros o als qui perden lo seu treball.
Fer això porta feina i sta clar que si una cosa no volia el govern Girones era feina. Sempre traçava pel mig: llibres gratis pera tothom. La qüestió era no pensar-hi gaire, ni posar-hi interes. El resultat es però que la gent que té sous petits amb els seus impostos sta pagant els llibres de la gent que té sou elevats.
Puntos:
30-08-09 16:09 #3078349 -> 3077672
Por:la deesa bacona

RE: Els pobres stem tips de pagar als rics per culpa de
Si senyor, jo hi estic d'acord amb això que dius, s'ha d'ajudar a qui de veritat ho necessita i no establir ajudes generiques que se'n beneficien les classe més adinerades. fixeu-vos que l'any passat vam pagar llibres dels fills de metges, advocats, empresaris, o de fills de les seves amants que tenen cap necessitat i en canvi altre gent que ho necessita més perquè esta passant mals moments rep el mateix que els rics. Que injust que es el sistema que va implantar en Gironès. I per postres vam pagar els rellotges dels regidors del air-psc, i algun que altre tiberi. ja poden anar amb el cap alt ja...
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
AQUESTS QUE VAN D'ANTISISTEMA Por: manel garcia 17-09-09 20:54
manel garcia
0
Ciu ho fa molt i mol be, per això en girones esta en campanya electoral permenent. Por: el servent traidor 17-08-09 14:54
riudadubtes
1
AIR CULPABLE DE LA MAT Por: AIRVERITAT 05-07-08 18:19
AIRVERITAT
0
tvgi-girones Por: maurici 11-04-08 21:13
EL MENTIROSO
11
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com