Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
22-05-09 01:48 #2310866
Por:daniel cicuta

que se sapigue qui són el violents!

Inici > Junts Fem Riudarenes


20/05/2009 - Aportació escrita per Argimon Prat
Per "el frutero"
No entraré en un debat que no ens portaria enlloc ni crec que aquesta sigui la finalitat d’aquesta secció de la web de l’AIR-PSC però un personatge anomenat "el frutero" s’ha atrevit a penjar, en un comentari seu al "foro-ciudad" de Riudarenes, un escrit meu que vaig fer arribar ahir a la web de l’AIR-PSC. No li qüestionaré el fet que l’hagi penjat doncs les persones que el llegeixin (en els dos llocs) podran comprovar que en cap paràgraf del seu contingut insulto a les persones de can Fornaca. Aquest "frutero", o no sap llegir bé el català o el mou l’afany que des d’un començament de la trista història de la moció de censura ha mogut als seus defensors: manipular la veritat i intentar fer veure les coses des d’una perspectiva errònia. Tots tenim dret a expressar les nostres opinions; amb respecte cap a les persones, es clar, i per a mi la gent que viu a can Fornaca té la mateixa consideració que els que viuen al casc urbà, amb algunes excepcions de les persones, tant d'un lloc com de l'altre, que han aconseguit que en aquest poble, tranquil per naturalesa, imperi el malestar i l’enfrontament entre els seus veïns i veïnes des d’un any ençà.


Com vostè diu senyor argimon prat tots tenim dret a expressar les nostre opinions, com li senyalo en negrete en el seu escrit, el que li falta per dir es que això s'ha de fer de manera civilitzada i no com ho vna fer els d'air-psc en els plens de riudarenes, cridant, insultant i fins i tot amenaçant de tal manera que van haver de venir el mossos a protegir als de ciu de l'estat d'agressivitat que van utilitzar els d'air-psc, per tan els qui van trencar al pau i l'armonia a Riudarenes son els incivics que cridaven als plens i que despres van amenaçar al senyor colomer. Aquí no hi ha dubtes ni transgiversió de la veritat ni punyetes, les fotos dels diaris no enganyan. tothom ha vist els de ciu protegits pel mossos i per contra mai s'ha vist en Gironès que sigui increpat per ningú en un ple ni molts menys que necessiti la protecciós de la policía. Crec que per molt que vulgui dir en Gironès la persona que ah practicat la violència en aquest poble es ell, ja que tots recordem que en Jordi ros ja el va denunciar per insults i perquè el va fer fora de l'ajuntament a empentes i malgrat no sé condemant per això, la sentencia deia ben clarament el que havia passat. No crec que ningu d'air-psc i menys en gironès estigui legitimat per ser exemple de res i per suposat no ha estat gens respectuos amb les dicissions de les persones.
Puntos:
22-05-09 02:05 #2310902 -> 2310866
Por:roger de flor

RE: que se sapigue qui són el violents!
Tots sabem qui va organitzar aquells actes de violencia i quins rellotges duien, però això s'ho callen, no en diuen res no a la sev web excluisiva.Aqeusta es la seva democracia, tracta de feixista a tothom, tota la vida he snetit en Giornès i la seva colla a insultar amb aquesta paraula.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Alguna cosa esta passant, que en Girones no se'n surt de cap manera. Por: manel garcia 17-08-09 00:56
junts fem riudarenes
2
resposta a la llastimosa carta del senyor Gelmà Por: UN RETIRAT 24-03-09 16:29
UN RETIRAT
0
Una altra pregunta senzilla Por: eugeni 29-11-08 22:16
daniel cicuta
6
LEY ORGÁNICA 5/1985, DE 19 DE JUNIO, DEL RÉGIMEN ELECTORAL GENERAL Por: ESTRELLA SAT 26-11-08 19:56
fermi no veguis vi
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com