Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
30-03-09 21:46 #2016554
Por:daniel cicuta

Un detall a la carta de'n Gelmà
Que la carta que surt els diaris no l'ha escrit en Gelmà no es el fet remarcable, tothom es lliure de signa amb el seu nom els escrits que vulgui si hi està d'acord i vol divulgar aquell missatge.

El més ressenyable de la carta sobre la guineu, a banda de les coses que ja s'han dit, es que qui l'ha escrit (el doctor Gironès) es un descregut, un etern distanciat que ens parla amb la infàmia més grotesca, que no aporta mai ni una lloable espurna de brillantor, sinó més aviat tot el contrari.

Té el mateix to pedant, fatxenda, estupid, infamiós que té el parlar de'n Gironès en els plens. Repeteix sempre les mateixes desefortunades bromes, sense cap mena de gràcia, que no són res més que el reflex de la mala llet que traginen els fracassats.

El que no s'enten de cap manera és que hi hagi un petit grup de personatges que percebin o que no vulguin percebre que en Gironès es un persoantge obsolet, del segle passat, sense ni un bri de inteligencia de cap mena, un home erratic que va de cagada en cagada fins arribar als extrems actuals en que fins i tot l'abandona gent del seu partit per deixar-lo en minoria.

No s'entenc com aquest quatre dropols poden seguir un personatge que està en contra del món mundial, que "desputrikat" de tothom, i que esta enfrontat amb mig poble. Es ben bé que no hi ha pitjor cec que el que no hi vol veure.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Un cop més el burro de'n Nicolau s'ha lluit Por: gripua 05-06-09 14:33
riudadubtes
1
la decapitació política de'n Gironès Por: daniel cicuta 29-03-09 23:27
en pere dela cullera
2
Fem memòria (carta a la Sra. Colomé) Por: riudarenenc 21-09-08 10:33
siull63
2
Pancartas Por: mohicano42 16-05-08 16:15
CAN FORNACA
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com