Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
16-01-09 13:48 #1643551
Por:jordi cule

francesc Bota
l'opinió que dona el senyor francesc Bota, al meu entendre només té un punt de raó, i és quan diu que no està bé suplentar les personalitats. Demano a la gent d'aquest foro, siguin del partit que siguin o encara que no siguin de cap parit, si us plau, que no signin em noms que poden confondre ni es facin passar per altres.
Senyor Bota, però no doni la culpa a cap grup municipal ja que aquí hi escriu tothom lliurament, no es com la web de vostés on es filtra tot i només es publica allò que els és favorable.
Repecta a la lectura que fa de legitimitat del nou govern s'equivoca plenament, ja que en democracies com la nostra es impossible formar un Govern sense que representi una majoria.
Per últim vull recalcar que no es licit suplantar la personalitat de ningú, però molt menys o són els actes de violència en que vostè va participar en alguns plens i on els nostres representants polítics elegits democraticament van necessitar protecció policial per poder sortir. La seva actuació es molt més que lamentable.
Puntos:
16-01-09 13:53 #1643573 -> 1643551
Por:daniel cicuta

RE: francesc Bota
Sí senyor, molt ben dit!

Ara es queixen per qualsevol cosa i en canvi ells van fotre un follons de mil dimonis, encara recordo en Bota com cridava i insultava, faltant el respecta a un acte institucional que pertany a tot el poble de Riudarenes i ell es va comportar com un animal.
Puntos:
16-01-09 15:48 #1644003 -> 1643573
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: Molt mes
Ostres, ostres.
Ja ho vaig dir fa temps. No es bo suplantar l´indentitat de ningú , pero encara pitjor atacar a persones que no siguin polítics i molt menys a les seves families i nens.D´aixó últim aquests senyors son uns profesionals.

Be, tinc clar que aquest sr. Bota, amb tots els respectes, no es important per mi, donat que no es, ni serà mai, una peça clau en el marc polític de Riudarenes.
Així que paso al tema mes important d´avui.


El presidente del Madrid pide "mil veces perdón"
Calderón, que no sabía que le estaban grabando, criticó a Florentino y a varios jugadores en un acto
Calderón ha dimitido como presidente del Madrid


Fins i tot el president del Reial Madrid dimiteix per irregularitats en el seu clup. Com es que el president d´un partit politic, com es el AIR, no dimiteix despres d´haver recunegut publicament els fets de:
Regalar rellotges entre ells mateixos.( Reconegut en bulleti del AIR.
Anar a dinar amb diners públics.(reconegut perque han tornat els diners)
Despres veig que els seus seguidors en el foro de la fornaca diuen que hi ha senyors que no tenen vergonya.

Visca el Barça i per una sola vegada visca aquest Sr, del Reial Madrid que ha donat el exemple a seguir.Teniu d´apendre d´aquest Senyor.

Visca Riudarenes.
Puntos:
17-01-09 14:44 #1647559 -> 1644003
Por:jordi cule

RE: Molt mes
suposo que no hi ha dubtes del meu barcelonisme, per això sóc en Jordi cule, però he de dir que a mi, el senyor Calderon tampoc em queia malamnent, i reconec que ha estat molt més digne que no pas en ho haguera estat en Gironés, quan t'enxampen amb alguna irregularitat, encara que no sigui delicte, has de dimitir, i això és el que el senyor Gironés no entent, d'acord que es faci el ploraner, com ha fet en Calderon, però abans de plorar dimiteix!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Al Sr. Bota Jr Por: riudadubtes 24-02-09 00:49
jordi cule
4
Bota JR. vuelve a liarla Por: superdetective 19-11-08 14:25
Superdetective
2
Al Sr, Martí Bota i Pons Por: canfornaqui 30-09-08 20:37
El bueno,el feo y el malo
3
Ya hay bastante caza en Kenia no nos pongamos las botas .. Por: Al medio día alegría 23-06-08 19:19
Al medio día alegría
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com