Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
02-10-08 17:01 #1248865
Por:riudadubtes

Pedalada Popular contra el canvi climàtic
Es va celebrar diumenge dia 28 de setembre!!

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l'associació ecologista Riu Verd i l'ADF van organitzar, una pedalada popular, emmarcada als actes celebrats dins les jornades contra el canvi climàtic, que s'han organitzat arreu de Catalunya.

La jornada va ser un èxit, amb 63 participants, que van pedalar per un circuit, apte
per tots i que van deixar constància en forma de compromisos, de la feina a realitzar per tots, per ajudar a evitar les conseqüències del canvi climàtic.

Mou-te amb el cap!

Font: Ajuntament de Riudarenes

https://ebspobles.ddgi.cat/sites/Riudarenes/default.aspx
Puntos:
03-10-08 19:00 #1253226 -> 1248865
Por:maurici

RE: Pedalada Popular contra el canvi climàtic
Aixo esta molt be. Es millor aquest tipus d,actes que no els que fan altres associacions en defensa del medi que al final l,unic que fan es penjar pancartes ( mal fetes) i pintar parets.
Puntos:
03-10-08 21:03 #1253745 -> 1248865
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: Pedalada Popular contra el canvi climàtic
Crec que tots els actes son importants, encara que les pancartes siguin del tipus que son.El que val es l´intenció.
No hem de ser tant crítics amb els actes d´altres entitats, això si, sempre que tinguem ben clar que el respecte es la clau de la pau social.
Sobre el tema de la pedalada popular: dir que no vaig anar amb el meu tandem perque tenia uns compromisos polìtics molt importants, Penseu que ja m´estic preparant per ser un dels politics del 2011.De totes formes un aprovat per la pedalada.
Trobo bones totes les accions que es facin per concienciar a la poblacio sobre la sostenibilitat i el reciclatge. Es per aixó que faig la següent proposta:
Fer una diada de concienciació sobre el reciclatge a Can Fornaca.Tinc entes que no tenen ni contenidors de reciclatge de vidre.Aquesta diada tindria de estar organitzada conjuntament entre La regidoria de medi ambient,associació de veïns de la fornaca,ADF, Riu verd i qualsevol altre entitat que vulgui participar. Aixó fomentaria la conciencia ciutadana i a l´hora la participació entre entitats amb un projecte comú.

Canviu de tema:
Segons les dades ofertes per el representant de prospeccions i energies alternatives el denivell de la pista de la masia fornaca es de 7cm.
He fet consultes al institut de geologia de catalunya i no son correctes aquestes dades. El desnivell es molt mes superior.
Vist aixó he parlat amb un dels constructors d´aquesta pista i hem diu que es va fer amb l´idea de ampliarla a una pista de futbol sala- basket.Els motius d´aquesta decisió van ser per que a l´hivern es fa fosc deseguida i fa fred.Si ho feien així tindrien llum i el local per canviar-se.
La segona fase era cubrir aquesta pista i aconseguir un local polivalent per alvergar a tota la gent.L´estructuar seria de ferro amb sostre de xapa.
Com veieu aquesta gent ja ho tenien clar fa anys.

Visca el Barça
Puntos:
04-10-08 18:08 #1255914 -> 1253745
Por:maurici

RE: Pedalada Popular contra el canvi climàtic
Estic d,acord que tots els actes son imporants, pero penja pancartes no es cap acte, es fer el mes facil, molta fresa i poca feina, a mes el poble comencar a sembla un castell de FANTASMES amb tsnt llencols. Pero el que mes m,emprenya son les pintades directament a les parets o llocs publics,mireu el segador de davant l,entrada, qui ha de pagar-ne la neteja: el propietari, l,ajuntament, o els qui ho han fet, tots sabem qui son, pero ves-els hi ha dir, que encara et voldran fer creure que aixo activisme ecologic, com en Girones que ens vol fer creure que cridar i xiular als plens es clamor popular, au vinga...

Referent al reciclatge al poble tambe esta molt mancant de contenidors de recollida selectiva, de fet fins fa poc era no n,hi havia i ara ni comenca a haver algun, eperem que el nou govern els posi tots, tampoc costa nomes s,han de demanar al consell comarcal, pero com que fins ara erem el poble dels invents, emlloc de fer aixo l,antic govern regalava una bossa pel pa, ( on per cert n o hi cabia un pa de mig) i una carmanyola), en fi son tantes les pistonades que hem perdut al nostre poble en els ultims anys que ara tardarem a posar-nos al dia.

Visca el barca, si es sense en laporta millor,a veure si li foten una mocio de censura en aquest tambe, be de fet ja li van fotre ino va prospera, pero tot i aixi tothom li demanava la dimissio, aixi doncs que no es queixen perque a riudrenes si que va prosporar, per tant res a dir...

Puntos:
04-10-08 22:57 #1256542 -> 1255914
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: BARÇA 5 ATLETIC DE MADRID 1 (1ª PART)
Ostres !!!!!!!!!!
Avui si que estic disfrutant, aprofito la mitja part per mirar el foro.
Salutacions a tothom.
Tens tota la rao Maurici amb les pancartes i pintades.La nateja l´ha de pagar el que embruta.
No estem per inventar res, hem d´aprofitar el que ya está implantat a d´altres municipis i funciona.
Fa mes de 40 anys a la ciutat on vivia es baixaven les escombreries al carrer aprox. a les 20.00 h.i despres venien a recollir-les. Per nadal aquells escobriaires venien a buscar el " Aguinaldo" casa per casa.Aixó es va cambiar per moderns camions que agafen els contenidors i els avoquen dins.El per que d´aquest cambi va ser perque les escombreries al carrer es una font de microbis.A Riudarenes no volem microbis.
Visca el Barça ( Amb Laporta o sense ell)
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
una contradicció més de l'air Por: un poble a la deriva 01-05-09 19:30
un poble a la deriva
0
contra la mat Por: la xufla 10-02-09 21:11
la xufla
0
No me canvieis el alias..motes encima de alias.. Por: EL MENTIROSO 26-04-08 07:20
EL MENTIROSO
0
MIRAD QUE QUIERE HACER EL PSC CONTRA INTERNET Por: EL DE LA CAMPANA 11-04-08 19:26
EL DE LA CAMPANA
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com