Foro- Ciudad.com

Quart - Girona

Poblacion:
España > Girona > Quart
29-03-08 00:07 #778445
Por:No Registrado
Depuradora de Palol D'Onyar
Depuradora de Palol D'Onyar

Falta d´ inversió a Palol d´Onyar, és inadmisible que avui en dia Palol d´ Onyar no tingui cap depuradora , i a on les aigües negres son abocades directament al riu sense cap mirament.
https://s.youtube.com/watch?v=Nko78e_lFmI
Puntos:
29-03-08 00:15 #778461 -> 778445
Por:No Registrado
RE: Depuradora de Palol D
Falta d´inversió de l´Ajuntament de Quart a Palol d´Onyar.És inadmissible que avui en dia Palol d´Onyar no tingui cap depuradora, i que on les aigües negres son abocades directament al riu sense cap mirament.Seguir millorant? fa falta millorar molt al municipi de Quart : no es pot construir un poble per la teulada, no es pot promoure una nou pla urbanístic si no tens previst els equipaments necessaris per donar servei a totes les llars de la població.Però no ens enganyem l´Ajuntament de Quart ha tingut 24 anys per posar una depuradora i no ho ha fet. I ara, amb les noves llars en construcció, aquest problema es multiplicarà. És inadmisible aquesta manca d´higiene que pateix la població de Palol.
Hem pogut gravar els següents vídeos per mostrar-vos la situació crítica en què es troba el sector. En el moment de fer aquestes fotos i vídeos hem trobat rates, preservatius, piles de paper higiènic amuntegades a les voreres, i mil coses mésque desprenien una olor realment insuportable. Els vídeos els hem penjat per ordre de recurregut.En en el 3er vídeo podreu veure com desemboca "tot" al riu.



(Ara que faran CiU - ERC, a part dels equipaments socials, que son inexistents.
)
Puntos:
29-03-08 00:17 #778463 -> 778461
Por:No Registrado
RE: Depuradora de Palol D

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ADEQUACIÓ DE L’ENTORN DE LA PISTA DE PALOL D’ONYAR Por: Foro-Ciudad.com 13-02-10 03:44
Foro-Ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com