Foro- Ciudad.com

Portbou - Girona

Poblacion:
España > Girona > Portbou
27-08-15 00:08 #12810113
Por:No Registrado
Membres de Convergència es revolten contra Mas, “No volem laindependència”, diuen.
Membres de Convergència es revolten contra Mas

el 27 agosto, 2015 • ( 1 )

“No volem laindependència”, diuen.

No se sap qui són. De moment no hi ha noms, però reflecteixen el pensament de força exvotants de Convergència i fins i tot han fet un logo. Miri el que diuen:

“Som un grup de membres de CDC. Militants, simpatitzants, alcaldes, regidors o càrrecs de partit disconformes amb el camí pel qual ens està portant el President de la Generalitat, Artur Mas.

No volem la independència, això ho tenim molt clar. I tampoc considerem que el partit estigui escollint bons companys de viatge per al futur polític proper de Catalunya, ni tampoc de Convergència.

Les bases del nostre partit mai han parlat d’independència. I tampoc han acollit mai idees que ens apropin a partits d’esquerra radical com és el cas de la CUP o, fins i tot, ERC. No estem gens d’acord en que Raül Romeva ens representi i molt menys en l’idea d’una llista conjunta amb personalitats d’ideologia extremista. (…)

Com a membres de Convergència Democràtica de Catalunya aixequem la nostra veu per a dir prou. Prou a una llista pactada per a dur-nos a un futur incert. Prou a una llista en la que hi trobem adversaris polítics de tota la vida com Raül Romeva, Oriol Junqueras, Lluís Llach o Muriel Casals. Què fa tota aquesta gent al nostre costat? Quin tipus de política farem junt a aquestes personalitats? Hem perdut el seny que ens caracteritza? (…)

No volem la independència de Catalunya i considerem que, com a membres del partit, mereixem ser consultats”.

És a dir: un grup de gent a Convergència considera que la gestió d’en Mas és dolenta per a Catalunya. Bàsicament no volen laindependència ni anar de bracet amb extremistes. I demanen el mateix dretadecidir i la consulta que tant reclamen els secessionistes, però a dintre de CDC, com va fer Unió. Doncs semblen ben dolços aquesta gent.

El nacionalisme vol dividir Espanya, de moment ha dividit Catalunya, ha dividit Convergència i Unió, ha dividit Unió y ara divideix Convergència. Ara només cal que aquests del manifest facin realitat el seu compromís amb Catalunya i passin a l’acció.

Dolça i escindida Catalunya…


//dolcacatalunya.com/2015/08/27/membres-de-convergencia-es-revolten-contra-mas/ Riendote
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ERC despide a un gerente por no redactar contratos en catalá Por: No Registrado 21-11-10 11:35
No Registrado
0
El 64% de los empleados contratados por los sindicatos desde 2008 tienen 'contratos basura' Por: No Registrado 29-09-10 15:54
No Registrado
0
Manifiesto contra el “burka” Por: No Registrado 18-08-10 17:32
No Registrado
0
Elena Valenciano justifica la reforma proabortista cargando contra la familia y la religión Por: No Registrado 07-11-09 12:40
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com