Foro- Ciudad.com

La Vajol - Girona

Poblacion:
España > Girona > La Vajol
22-12-04 12:30 #11760
Por:No Registrado
no hi ha dret
Jo soc una noia que m´he passat anys estudiant per ser funcionària de correus, el que em sembla insultant i injust és que, a pobles tant propers i tan macus, com ho és, Maçanet de Cabrenys, hi hagi gent indecent, estic parlant de la família d´en Jaume "El Carter" de Maçanet, ha ficat de carters a tota la seva familia, no creieu que no és gaire normal que en un poblet tant petit hi hagin més de 3 carters?? (la seva dona i el seu fill, tb ho son)I sé de bona pasta que no han passat cap proba opositòria. NO ES JUST!!!! Tothom passem probes menys ells!
Puntos:
23-12-04 19:01 #12018 -> 11760
Por:No Registrado
RE:no hi ha dret
Se m´oblidava, la novia del fill del carter, tb l´han ficat de cartera, una noia sense estudis...es diu Marian, una vergonya, la veritat. El seu noviu és aquell que es diu Ferràn, que té el front immens. Diuen que els que tenen el cap gran, són intel.ligents, però aquest tiu, més aviat, semble mongòlic!!!
Gràcies per la vostra atenció.
Salutaments cordials i molt bon nadal.
Puntos:
02-02-05 18:27 #20938 -> 12018
Por:No Registrado
RE:RE:no hi ha dret
Soc funcionari del Cos Executiu de Correus i m'ha extrañyat moltissim veure com persones que no tenen ni idea es permeten el luxe de fer afirmacions -sota l'anonimat - manera ingrata i covard d'injuriar i calumniar al altres, sense cap mena de responsabilitat.
El carters rurals sempre han tingut que passar una prova per tenir en propietat una plaça al cos de Correus i aquest es el cas d'en Jaume Saba, fins fa poc carter de Maçanet:la seva dona ha desennvolupat les tasques de cartera contractada per Correus, opció que disfruten moltisimes persones.No es cap garantia, pel fet de ser mare o dona de funcionaris o laborals tenir plaça fitxa en aquesta corporació.
El seu fill Ferrán Sabá - el del front gran - va pasar unes oposicions, les quals va aprovar i va ser destinat a l'Escala, posteriorment va demanar La Jonquera i ara es on treballa. La seva dona - que no novia - ha estat contractada pel servei de correus de manera eventual, se l'hi va caducar o rescindir el seu contracte i actualment no hi traballa per nosaltres, a pesar de ser una bona treballadora.
Aixis es que - si us plau - si no tens res més a fer senyoreta dedicate a estudiar, ja que no entenc que faci molt de temps que ho fas i encara no has tingut la capacitat necesaria per treure unes opoisiciones, que sense ser facils no son res de l'altre mon.
Com post veure jo si firmo els meus escrits i es per que no tinc cap malafeta que amagar,veritat que tu t'amagues per que saps que no dius la veritat.
-apa siau -
Francesc Martinez - A.11.Tc. 4366- funcionari Executiu de Correus.
Puntos:
14-02-05 18:51 #25602 -> 20938
Por:No Registrado
RE:RE:RE:no hi ha dret
Bona tarda a tots, i en particular a tu, Senyor Francesc Martínez- A.11.Tc.4366.
En primer lloc dirte que se´t veu bastant el llautó, que no ets la persona que dius que ets, i que ets de la família Crani Deforme, pq no entenc com defenses tant a aquestes persones INDECENTS.
En segón lloc, aquesta persona que defenses tant: la Marian, no em crec que treballi tant bé, pq es veu d´una hora lluny que és una vagassa, com ho és el seu Marit, que per cert, què passa, que no pot haver parelles de fet, que és indecent no casar-se?ja que has recalcat molt lo de Dona i no novia. Doncs que sàpigues que la Senyora Marian, ja Sabà, s´ha tirat a mig i un terç Maçanet, és per això que el seu marit Front-Grossa, te el crani tant gran... ja saps, no d´intel.ligència prescisament, ja que mai n´ha presumit d´això el pobret, si no de les banyes que li estànt deformant el seu pobre caparronet..
Mira Senyor Francesc Martínez- A.11.Tc.4366, en tercer lloc també vull dir-te que dic el que em dona la gana, i que me la sua, no, me la re pela pela el que diguis de mi, i que si has llegit la Contitució ESPANYOLA, hi ha un apartat que parla de la llibertat d´expressió, et recordo que ja no viu Franco gràcies a deu per alguns, fatxa de merda, que vas de resabi, i no arribes ni a re.
I per últim donar un consell a tots aquells que volgueu ser funcionaris...compreu-vos unes genolleres per menjar nabs gironins, com ha fet la Marian que sembla una pastanaga, collons que lletja que és la pobre!! només sap menjar polles, i veig que així pujes esgraons a la vida. Per cert, veig que també t´ha menjat la mandonguilla a tu, dic mandonguilla, pq no crec que t´arribi a TRANCA.
M´ha encantat intercanviar expressions amb tu Senyor Francesc Martínez- A.11.Tc.4366
Salutaments a tots, i visca Maçanet de Cabrenys, per cert està preciòs tot nevadet, llàstima no es caigui el sostre de cals Carters...
Puntos:
18-02-05 19:51 #27785 -> 25602
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:no hi ha dret
no se que ests però si veig la poca vergonya que has de tenir per contestar un escrit, en el qual no se t¡ha insultat.
Jo conec a la familia a la que fas referencia i la veritat quelcom molt gros t'han tingut que fer per que els odiis tant. Es veu que estas molt dolguda i el seny el tens perdut.
Aquest Sr. Martínez, al qual no conec, en el seu escrit raona normalment de com s'ga de fer per arrivar a fer funcionari. El millor que podries fer es anar a Salt i fert-ho mirar, es pel teu be, ja que veig que es un-una obse-ssa sexual que no més pensa en questions sexuals. Es possible que estiguis mal servit o servida---crec que servida pel que fas entendre-- busca't algu que et satisfaga i deixa en pau a gent que no se si t'an fet o no alguna cosa pero valdria més que et dediquis a estudiar. El fet de que en Franco hagi mort no et don dret a insultar a la gent amparante en la covardia de l'anonim. Digali a la familia aquesta de Maaçanet qui est si es que tens prou de c... o de f... pero veig que peobreta no ests mes que una pobre criatura que per no saber no sap ni escriure.
Apa dedicat a estudiar o treballar aveure si arrivas a ser algo en aquesta vida.
Signat quelcom que ha apres de tu a no dir el seu nom.
Puntos:
20-03-05 13:24 #41640 -> 25602
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:no hi ha dret
Com tú, m'amparo amb l'anonimat per contestar als escrits que has fet durant aquets dies. Pel que es pot deduir desprès de llegir els teus escrits, no crec que siguis una persona amb la que vagui la pena tenir-hi cap mena de contacte ni tant sols de coneixer, jo et recomano que si no aproves les oposicions de correus no s'et ocurreixi presentar-te per Mosso d'Esquadra, ja que a l'hora del psicotècnic et portaràn directament al frenopàtic, i al mateix temps a l'escola ja que no sé si t'has plantejat el perquè de no aprovar les "opos", escrius d'una manera lamantable, i les faltes d'ortografia hi son a cada paraula, per passar un exàmen s'ha de saber "català". Noia fes-t'ho mirar, ja que deus essèr una amargada i aixì no es pot viure i quan arrivis a velleta no hi haura ningú que t'aguanti,ja que no serà cap joia estar al teu voltant. En quan als "mongolics" com tú dius ni hi tenen cap culpa ja que ells no ho han escollit i sòn persones formidables, millors que tu, que per cert es diu "sindrome de down " per si no ho saps. Nena ets una ignorant, i no hi ha res pitjor que l'ignorància en mans de una persona que vol fer mal, però no ho aconseguiràs, aquets escrits passan i tú et quedaràs amb l'angoixa d'haver volgut fer mal. Les coses no s'aconsegueixen de la manera que tú pretens, si creus que tens rao, demostra-ho, dona la cara si tens nassos, ho potser no et conve?, potser ets una persona propera a l'entorn i quan els veus els hi fas la rosca?, Es molt facil difamar i insultar sota l'anonimat d'un mitjà com és internet. El que si que crec és que per la manera d'actuar que tens no et mereixes RES!!! DONA LA CARA.
Puntos:
23-03-05 00:37 #42875 -> 25602
Por:No Registrado
RE:contestar
Hola a tothom del foro!!
Sòc una altre vegada la estudiant de psicologia.
En primer lloc vull demanar perdo al forum perque se que es lletj insultar en e-mails anonims, pero avui per primera vegada he entrat en aquesta pàgina i me quedat bastant sorpresa amb els escrits.
En segon lloc vull aclarir que a la familia del carter de Maçanet els desconec.
Sòc estudiant i jove, i si vull aconseguir alguna cosa doncs m'esforço per aconseguir-ho. Tinc companyes de uni que han acaval la carrera i ja exerceixen la professio sense tenir gaire experiencia, i se sap que son "enxufadilles" per algun familiar, etc. Pero i que, millor per elles, no les vaig despotricant.
Crec sinterament que aquesta noia, de estudiant no te res, es una BARRIOBAJERA super cutre, i te verí a les venes, per no dir que esta com una regadera i la enveja se la menja per dintre. Nena t'entrera una ulcera amb tanta rabia que tens. Per cert, mai tan dit que la RABIA LA TENEN ELS GOSSOS.
em passaria tot el e-mail insultante, pero sere mes educada que tu i ho deixare estar, o no!!!
Intenta fotre un clau, i si ja tens home, digues que et folli més be perque com a futura psicologa et veig una mica malament.
Si tens valor don la cara.
Autora: la pscologa
Puntos:
20-04-08 03:54 #824158 -> 42875
Por:No Registrado
RE:contestar
COLLONS! K PASSA A MAÇANET? TOT AIXÒ ÉS CCERT?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La Vajol - Deuda viva del Ayuntamiento a 31/12/2019 Por: Foro-ciudad.com 30-06-20 14:38
Foro-ciudad.com
1
Vajol (La) (100%) - Resultado Elecciones Generales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 20-11-11 18:51
Foro-Ciudad.com
0
La mayoría de catalanes nos sentimos españoles - la realidad pone en evidencia la política de sus dirigentes - Por: No Registrado 08-08-10 12:12
No Registrado
0
LA VAJOL - Elecciones Generales 2008 Por: Generales2008 09-03-08 23:55
Generales2008
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com