Foro- Ciudad.com

Figueres - Girona

Poblacion:
España > Girona > Figueres
16-11-10 15:05 #6542977
Por:No Registrado
EL 28-N VOTEMOS EN BLANCO
28-N. PEL VOT EN BLANC


Un vot en blanc és un sobre que no conté papereta però que es comptabilitza com a vàlid. Qui dipositem a les urnes un vot en blanc creiem en la democràcia però no en els polítics incompetents i corruptes que la representen.

Algunes les iniciatives de la gent comuna han plantejat una reforma de la Llei Electoral perquè el vot en blanc sigui comptabilitzat com els de qualsevol partit, de manera que els escons que els corresponguin quedin buits.

Aquestes són algunes de les raons per les quals el vot en blanc hauria de ser la triomfadora en les Eleccions a la Generalitat del 28 de novembre:

- Tant la política catalana com l'estatal estan actualment regides pels interessos del capital financer i de les empreses multinacionals. Entre tots ens han portat a la profunda crisi econòmica que patim.

- Els polítics actuen, en general, moguts per interessos privats, en benefici dels seus negocis particulars i dels seus familiars, el que ha incrementat el grau de corrupció política o la seva complicitat amb ella.

- Tots els grans partits polítics catalans s'han vist implicats en els últims anys, en major o menor mesura, en casos ja sigui de corrupció, tràfic d'influències, desviació de fons públics, negligència en l'exercici de la funció pública, etc.

- El govern Tripartit ha funcionat durant tota la legislatura com a un clan unit per ocultar o minimitzar les irregularitats comeses per cada un dels tres socis.

- Els partits polítics solen complementar les subvencions públiques amb fonts de finançament irregulars o fosques, quan haurien de ser mantinguts exclusivament per les aportacions dels seus militants.

- El cost de la campanya electoral és desmesurat i no s´ajusta a les mides de austeritat adoptades per l´Administració pública en temps de crisi.

- Votar un partit és votar les persones imposades per aquest partit i no persones lliurement elegides per nosaltres. Per això, els polítics electes són responsables davant del seu partit, no davant dels seus votants.

- Una nova Llei Electoral i una Llei que penalitzi la negligència a l'exercici de la funció pública han de ser la condicions mínimes que hem d'imposar els votants als candidats a governar-nos.

Recordem aquesta cita del Premi Nobel José Saramago: "El sistema democràtic -entre cometes- té una bomba, i la bomba és el vot en blanc. Un canvi democràtic pot néixer de l'ús conscient, molt conscient, del vot en blanc. Això seria donar-li un ensurt, un gran ensurt al sistema electoral. A mi m'agradaria que la ciutadania li donés un ensurt molt fort a la classe política amb el vot en blanc. Encara amb un 80 per cent d'abstenció, el sistema continuarà funcionant, però què ocorreria, què faria un govern si es troba amb un 80 per cent de vots en blanc? "
Puntos:
16-11-10 23:00 #6545940 -> 6542977
Por:manucarbonell

RE: EL 28-N VOTEMOS EN BLANCO
Me lo puede usted traducir por fa.................. Confundido Confundido
Puntos:
21-11-10 12:06 #6568328 -> 6545940
Por:No Registrado
RE: EL 28-N VOTEMOS EN BLANCO
Votar en blanco = Votar a CiU, dado que CiU es el partido más votado en la provincia de Gerona todo voto a un partido que no obtenga escaño por Gerona favorece al partido más votado.

Es mucho mejor abstenerse que votar en blanco si no se tiene claro.

Yo lo tengo claro y votaré al PP de Cataluña para intentar evitar una mayoría absoluta de CiU.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Bellalta denuncia la relación de algunos miembros del separatismo catalán con narcotraficantes marroquíes Por: No Registrado 21-07-13 00:59
No Registrado
0
Dosiers de soporte módulo alfabetización informática Por: Foro-Ciudad.com 17-03-10 15:28
Foro-Ciudad.com
0
Clases de inglés Por: No Registrado 04-11-09 16:29
No Registrado
0
link importante Por: No Registrado 01-02-09 19:59
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com