Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
20-05-08 15:46 #884405
Por:pizarro

Diari de Girona (Cartes al Director)


La unitat de Riudarenes

Ara sí, ara és un moment històric per a Riudarenes, ara podem reprovar l´actuació i les maneres de fer d´un mal gestor públic i d´un personatge que només mirava pel seu bé i el dels seus fidels, deixant de banda tot aquell qui no fos del seu parer, deixant-los en la més absoluta marginació i així provocant la divisió palpable al poble. Un poble petit ha d´estar unit, no pot ser que la gent vagi pel carrer sense saludar o fent un mal gest o una mala cara, siguem del color polític que siguem, per davant de tot som persones, som veïns del nostre poble, i per davant de tot ha de prevaler el respecte i la tranquil·litat de saber que quan surtis al carrer sentiràs un bon dia, o simplemet una rialla, no una mala cara que ens provoca a tots un malestar que no mereixem. I això és el que ha aconseguit aquest senyor, en tretze anys ens ha convertit en uns malcarats, tots, d´una banda i de l´altre sense excepció, ara és el moment, ara és el moment de redreçar aquesta situació i que tots, tots plegats, puguem treballar de la millor manera pel nostre poble, aquest poble que ens estimem i que no volem que sigui un centre de provocacions, demano si us plau, que fem pinya i ens sentim orgullosos de Riudarenes.
També voldria dir que el nostre veí José Miguel no s´ha venut a CiU, no ho ha fet, simplement ha estat honest amb les seves idees i si s´ha venut a algú només ha estat al seu poble, tot el que ha fet ho ha fet només per Riudarenes i sense rebre res a canvi, et felicito José Miguel, tu has fet el primer pas, donar al teu poble sense demanar res a canvi, ara ens toca a tots els altres riudarenencs.

-Joan Puigmartí i Carulla. Riudarenes.

Puntos:
20-05-08 16:10 #884465 -> 884405
Por:Al medio día alegría

RE: Diari de Girona (Cartes al Director)
Jo puc intentar millorar el meu humor....
De fet estic dacord amb tot i crec que el fet de que "el mentiroso".S´hagi auto immolat...Significa que es hora de .....

Leticia Sabaté....

Sense ánim de res més que unir i treballar un ambient solidari..Deixar fer "que potser ens portará el futur sorpresas increibles ,justes i molt esperades.." Els de Ciu ,son joves i CONFIO....

Penso donar també un respir.. al senyor Martínez..Ara sí que tindrá la oportunitat de trevall que l´hi van negar vers CAN FORNACA.al altre alcalde que habia avans...i si no ha bolgut que el portin amb cordills...es que té la personalitat de un bon Canfornaquero...Es evident que té familiars antics a la urbanització..

No penso baixar i donar soport a la baralla i seria bona idea que ens desfogésim sense destruir....

Fins molt aviat..
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
INVITACIÓN A LA XVI VILA GEGANTERA DE GIRONA Por: Asociacion de vecinos 22-01-09 19:26
en pere dela cullera
3
Oncología de girona.(delegación de Hostalrich) Por: Asociación de vecinos 19-05-08 11:58
Asociación de vecinos
0
Diari de Girona Por: pizarro 11-05-08 10:54
pizarro
0
Diari de Girona Por: pizarro 09-05-08 11:10
pizarro
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com