Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
28-06-11 00:19 #8250077
Por:torilladefairi

perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
al igual que kadirah masentoh yo tame tinc les meues idees pero magradaria que vatros diguereu les vostres.
Puntos:
28-06-11 00:27 #8250135 -> 8250077
Por:Akira_Sendoh

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
has fet una bona traduccio del japones al valencia
jajaja
Puntos:
28-06-11 00:51 #8250308 -> 8250135
Por:torilladefairi

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
jajaja si mol bona. i tu que penses daso. o tame preferixes que opinon los atres.
Puntos:
28-06-11 01:11 #8250412 -> 8250308
Por:Akira_Sendoh

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
no tinc cap problema a opinar.
1-la gent del poble vol que l'alcalde visqui al poble.
2-el catastre -(que no se exactament que ha passat allà).
3.la gent del poble és del PP i quan van votar les eleccions generals, van votar un 80% al PP.
4-s'han fet moltes coses en temps difícils i complicats per a governar. (El deute de l'ajuntament)

sincerament ni voto al poble (perquè no puc) i no tinc informació per tirar per terra la gestió de jps.

una cosa si que et o dire torilladefairi, en cap moment t'he faltat al respecte i tu si, al meu nick. (kadirah masentoh)

una salutació torilladefairi
Puntos:
28-06-11 10:19 #8251287 -> 8250412
Por:pais valencia

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
pos molt facil les ha guañat perque el JPS ho ha fet fatal:
-Sueldos,dietes,kilometrage (cuant estas empatronat a 2 metros del ajuntament)
-Li han tocat la butxaca a la gent del poble en el holocausto catastral i aixo la gent no ho perdona
-Gastos inecesaris en coses que a ningu li importen,que en estos temps no mos podem permitir
-Favoritismes en la gent del seu partit,molta gent s'ha donat conte i o ha castigat a les urnes
-Realitzacio de actes inutils,jorna de busca esparrecs y tot aixo que se fia al principi,caravanes etc...
-el PP tenia una llista que li pegava 100 pataes enguany,ademes tots del poble no com els del JPS que un 80% no son del poble venen 4 ratos yaban.
i molts motius mes personals que tindra la gent,en definitiva la gent s'ha donat conte que aço no podia seguir aixina i lin han donat un dur correctiu al JPS i crec que si no ho fa molt mal el PP estara 20 anys mes perque de la forma que s'en va ana el ex alcalde la gent el va coneixer un poc mes i encara el votaran menos.
Puntos:
30-06-11 17:07 #8269068 -> 8250412
Por:Arantxa-78

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
si vols tindre una altra opinio, no tant parcial com la de Pais valencia, si vols et donare la meua. Jo no crec que JPS ho haja fet tant malament, pero algo no els ha agradat, el principal problema ha sigut que JPS no ha dit que si a coses que no es podien fer, no ha fet promeses que no es poden cumplir.
-Lo del catastre a afectat a 6 persones que no pagaven el que realment els corresponia, perque jo mateixa ni ho he notat, lo que no es just es que uns paguen per la casa la quantia corresponen i uns altres, tenin inclós una vivienda mes gran paguen com a finca rustica. A mi em pareix be la revisio catastral.
-les pisines han quedat d'alló mes be.
-la pista cuberta valdra per a fer un mun de coses per als xiquets, campionats de futbito...
-el mirador de Sant Josep, proporciona una vista magnifica del terme, digne d'admirar.
-Santa Barbara, de lujo.
-Sant Albert, ke be eixir una vesprada a pasetjar en lo xiquet i donar-li el berenar allí.
-la ruta de l'aigua, esta en projecte una oficina de turisme i tens que tindre alguna cosa per oferir als turistes a part dels bars.
-i fer fi la tant criticada esplanada per a les carabanes, cosa no se si molt necesaria, pero lo que estar clar es que les persones que pasen les vacances en una rulot, tenen en la seva llesta de posibles destins el nom de la Salzadella.

lo que esta clar que si un grup no canvia res, deixa les coses com estaven, es dedica a fer la faena impresindible dels seus carrecs, anar a misa, al carafal...no se equivoca, no ha fet res malamente, perque no a FET RES.

Sincerament la meua opinio no es tot imparcial, aunque no es tant radical com la de Pais valencia, i si vols entendre alguna cosa mes segueix preguntant.

nomes espere que el nou equip escomence a fer coses i canviar segons ells, tot el que esta malament actualment a vore si ho fan millor.
Puntos:
30-06-11 22:52 #8271630 -> 8269068
Por:pais valencia

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
avore la meua opinio no es radical,sino que aixo que dius de sant albert,la ruta de l'aigua i aixo,no me pareix ni be ni mal,es una cosa que no me preucupe masa (ni a mi ni a la majoria del poble) despues lo del catastro ha afectat a moltisima gent del poble a casi tots,si tu has tingut la sort de que no te a afectat millo,pero a la majoria de gent que te propietats al poble els ha afectat molt ( este ha sigut un detonant molt important i ha facilitat molt la victoria del pp)aixo junt als sueldos ha sigut les dos coses mes importants que han fet canviar la balança,despues tame cal pensa ara cuan eixiran los gastos i els deutes del poble tambe se trauran conclusions de que tot aixo que has ficat dalt mos ix rentable o no.
Lo nou equip de govern lo que te que fer es cumplir el seu programa i lo mes important LLIMPIA ELS PLATS BRUTS QUE HA DIXAT EL JPS,que no sera gens facil perque l'escura es molt gran,se rumoreje ple poble que tenim un deute de 500000 euros,casi res...aixo no se si es veritat o no,esperem que faiguen l'auditoria i saber tots els veins els resultats oficials.
Puntos:
04-07-11 10:24 #8293208 -> 8271630
Por:Arantxa-78

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
de deutes avans de entrar JPS ja hi havien i prou, sino pregunta pels sopars de quan venia el Soro and Company, i et puc dir que ells han sanejat prou la cosa aunque a tu no t'ho parega. Per mi be, que fasen l'auditoria, a vore si descanseu. I seguix pensan ke la revisio del catastre no ha afectat a tanta gent com tu dius, pero de totes maneres era una cosa que es tenia que fer mes tart o mes pronte, i si tens rao com s'ha fet el la legislatura de JPS els ha perjudicat a ells, pero et recordo de la solicitut de revisio la va fer el PP.
Puntos:
04-07-11 16:26 #8295493 -> 8293208
Por:pais valencia

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
cuan va entra el JPS no hi havia cap tipo de deute,sino tot lo contrari beneficis economics i bastants,avore si ara cuan se fara l'auditoria direu que la culpa es del PP i que tota la dueta es del PP,perque sempre dieu que la culpa de tot es del PP al poble.Arantxa-78 no mos ficarem d'acord pero crec que el poble pense com yo,ya que aixina u va disidi el dia de les eleccions.
La revisio del catastre esta clar que els consejals del JPS no els ha pogut afecta molt,perque no tenen res asi al poble ya que la majoria no son del poble ni estan tots els dies asi.
Esta clar que si domes vens al poble pa sant blai i pa fe dos cerveses lo dia del agost lo del catastre no afecte ( no u dic per tu personalment u dic x molts concejals i membres de la llista de JPS)
Puntos:
04-07-11 16:56 #8295715 -> 8293208
Por:Arantxa-78

RE: perque penseu que a guanyat el PP les eleccions?
tambe et referies a favoritismes per part de JPS, si pots dismen algun per favor, perque jo crec que tot anat seguit la legal.litat. Cosa que m'agradaria seguira aixi en el nou grup de govern.
I no mos ficarem d'acort, perque? hi han coses que cauen per seu propi pes, i estan be o no, no tenen un atre punt de vista
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
algú sap perquè Filiberto ja no treballa per a l'ajuntament Por: No Registrado 29-08-09 14:37
No Registrado
18
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com