Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
27-05-11 20:43 #7986823
Por:Tio pussset

Se hara la Fira de la Cirera?
Parece ser que las asociaciones locales se estan movilizando.
En estos momentos se está celebrando una reunión en el local de la Juventud, entre diferentes asociaciones y negocis locales para tomar una decisión sobre el posible montaje de la Fira.
La reunión ha sido convocada por el Racing Club Salsadella (como hubiesen podido ser otros), al ser uno de los perjudicados de la no realización de la Fira. Pasmado Pasmado Pasmado Pasmado Pasmado Pasmado
Puntos:
27-05-11 22:11 #7987713 -> 7986823
Por:flecha1

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
pero el racing i altres asosiasions ajudaven antes a fer-la?crec que sempre eren los mateixos los que ajudaven,aixo si al hora de traure beneficis se apuntaven tots,ah i els negocis locals ajudaven? o nomes pensaven en que faigera bon temps per que pugera vindre mes cantidad de gent?ah la perra es la perra,pero a mi que me ho monton tot i aixi fare dinerets.que bonico era, quatre treballant i cinquanta traen benefici,aixi podrien fer una fira cada mes.bueno ja direu algo sobre aquesta reunio.
Puntos:
27-05-11 23:14 #7988316 -> 7987713
Por:Martita1985

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
A vore! estem locos o qué?, entonces voleu dir que la fira només es feia aquestos anys enrere pq la montaveu vosaltres, a vore si es que també xuplaveu del bote i ara s´ha acabat el suc!.
Puntos:
27-05-11 23:27 #7988447 -> 7988316
Por:flecha1

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Mira si xuplabem que m'he comprat un apartament a oropesa, un cotxe i estic de vacançes a palma,i acabo de vore a tito pasan per davan de mi,este si que traura suc, hasta dels pinyols de les cireres.... Enseñando la lengua
Puntos:
27-05-11 23:43 #7988595 -> 7988316
Por:una rua

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Hola Martita 1985:

He llegit diverses opinions teues, i t'he de fer una pregunta:
- De veritat te creus tot allò que tu mateixa dius? Dius de veritat que la fira no la monteven només ells? Has vist algú aquestos anys del PP o "la seua ideologia" ajudant a montar la fira?

I me nego a pensar i a creure que sigués un coto tancat com algú ha dit.

El que passa és que d'igual manera que aquesta vegada han tingut una desil.lusió, pot ser electoral; fa quatre anys, va ser el PP el que no va assumir la seua desil.lusió electoral, i com el poble sempre ha sigut "un poble de dretes", va ser difícil engolir aquells resultats, cosa que es va traduïr, per exemple, en la no participació en la Fira, entre altres.

També penso que és molt gratuït per la teua part intentar calúmniar els demés, deixant entreveure si xuplaven o no del bote. Vols dir que tots els que estaven montant la fira i posant canyissos i taulons, treien algun suc? Pensau be, perque hi havia molta gent treballant i pot ser caldrien MOLTS diners per pagar aquest treball si es veritat allò que dius.
Puntos:
28-05-11 00:15 #7988922 -> 7988595
Por:Toro sentado

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Les acusacións que s'etan fent aci a este foro estos dies son molt fortes acusant de enrriquirmos de la fira i del poble la gent que montaben la fira, que els miraem malament, qui miraba malament a quí? perque montant la fira inclus hem patit insults i agresións si vos enrecordeu, i mai mai dingu del PP ha segut insultat ni agredit per dingu del JPS cosa que al contrri sí.

lo primer any montabem plobent i bueno los del PP estaen rabiosos en JPS i no ajudaen en res lo segon any, Marieto en un garrot pel poble acasant a l'Alcalde lamentable i no vaig sentir un veu de dingú del PP critica en aixó lamentable aplaudir le agresións i damunt omplirse la buxaca, el tercer lescritiques no van parar i no s'ha parat de criticar pero si a un no li pareix algo bé no va alli i ja está no pase res no vas a les dures ni a les madures pero estos volen, MENJAR, VEURE, FOTRE I NO CREURE.

PODRIEM SE TOTS UN POC MES AUTOCRITICS I ELS VOTS NO DONEN LA RAÓ DONEN L'ALCALDIA I RES MES LA VERITAT DE TOT ASO ES QUE VOLDRIEU DESTERRAR A LA GENT QUE NO PENSE COM VATROS, JA HO VAIX LLEGIR PER ESTE FORO TANT CRISPAT, TAME ESCRIURIEU D'ABER PERDUT LO PP? AGUEREU AJUDAT EN LA FIRA D'HABER PERDUT LO PP? HAGUEREN FET UNA OPOSICIÓ CONSTRUCTIVA LO PP D'HABER PERDUT?

NO SABEU NI GUANYAR LES ELECCIÓNS.


A TITO LI VA CRIDAR L'ALCALDE PER LO DE LA FIRA I LA SEUA CONTESTACIÓ A L'ALCALDE VA SER QUE NO TENIA RES QUE PARLAR EN ELL FINS LA TOMA DE POSESIÓ CREEU QUE ES LOGIC?

PARLAR I ACUSAR ES GRATUIT, TRANQUILS QUE TOT PASARÁ I ESPERO QUE TITO CUMPLISCA TOT LO QUE HA DIT QUE FARÍA, I QUE DONO MOLT DE TREBALL ALS QUE HO HA PROMÉS PROMETRE ES DEVAES CUMPLIR-HO NO. SORT
Puntos:
28-05-11 02:25 #7989544 -> 7988922
Por:vwxyz

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Acusacions molt molt greus? Doncs comenceu a denunciar-ho tot com fa 4 anys.
jejeje... Lo que és greu és la ràbia de vore que JPS ha perdut la soberania popular que va guanyar circunstancialment gràcies a un esdeveniment; l'abocador. I posteriorment, han demostrat que no son un partit preparat per a regir al poble.

No son acusacions greus, son opinions. No feu cas dels comentaris dels frustrats. Utilitzeu la vostra llibertat d'expressió sense insultar ni calumniar. El poble està un altra vegada a mans dels poblerins, com té que ser.
Puntos:
28-05-11 10:57 #7990511 -> 7988595
Por:Martita1985

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Una rua,
Jo ja he dit que ningú del PP ajudava a montar la fira, i que a canvi d´això la gent del poble que no va participar en el preparament, pagava el lloc, entonces jo crec que un posava l´esforç i l´altre els diners. Penso que la gent que va ajudar deguera tindre alguna recompensa material(algun dinar...), o almenys haguera segut totalment lloable que així siguera.
I lo de xuplar del bote ho he dit com a resposta d´un missatge del mur, pq flecha1 només pensa en els diners, per això vaig concluir així.
Pero ara rua, dime la veritat, penses que es una resposta correcta cancel.lar la fira?, pq no ajudar a montar-la tenia alguan excusa, no tinc temps, hem fa mal l´esquena... pero no permitir montarla, quina explicació té? quan molta gent ja té els seus productes preparats, i ja no et dic gent del PP, si de tot el poble, les cireres, tot un esforç d´un any i etc... hem caldrien molts renglons per anomenar a tots, a moltes associacions els arregla, o els arreglava l´any saps?, bó a vore com evoluciona tot.
Puntos:
28-05-11 11:46 #7990793 -> 7990511
Por:flecha1

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
la perra es algo que a mi no me importa,primer no tinc ningun negoci ni comerc,segon no soc de cap asosiasio,i tercer jo ajudava perque veia que tots els demes no ajudaveu a res,nomes esperaveu que vinguera la gent de fora per fer dinerets,com un lleo a la selva,aixi que si algu te fama de diners son vosaltres.
un altra cosa si algu pajaba un stand segur que els diners que traia a la fira eren pa paga el stand i molt mes,aixi que.....
ah i si algu te que parlar de diners pregunteu a les anteriors corporasions municipals que ells si que ho antenen aixo de la perreta.
Puntos:
28-05-11 14:04 #7991779 -> 7988316
Por:rrraaa

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Martita, déjame decirte que tu cabecita no anda bien. Borreguitos cómo tú son los que hacen este país peor. Con todos tus comentarios demuestras tener muy poca inteligencia. Lo siento mucho por tí.
Puntos:
28-05-11 17:17 #7992989 -> 7988316
Por:MONF1

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Eres la candidata perfecta per a entrar a treballar a intereconomia ja que fas la mateixa tactica que ells enbolicar la troca i calumniar al personal sense probes de cap mena.si haguereu ajudat els anys passats hara no vos agarraria el bou com us esta agarrant, per cert al personatge que va convocar la reunio ahir li heu de explicar que per a ferho calen permisos de les associacions que representa y no val allo de como yo mando hago lo que quiero que es lo que ens trobarem aquestos 4 anys que ens venen, quina desgracia ser manats per una colla de comprats que nomes volen manar per a colocarse y beneficiarse ells de les seues amistats perilloses, pero be suposo que feu lo que veieu en el vostre partit ja que lo que teniu a la diputacio i a la generalitat em fa vergonya, son una colla de lladregots i espero que puguen estrenar ven pronte la habitacio que deuen tindre guardada en la preso d´albocacer pero tot i aixi els votarieu, no teniu criteri ni pensament quina llastima que no sapigeu pensar mes enlla del que vos manen, si el nou alcalde treballara nomes la mitat que l´anterior l´haurien d´ingresar per sobrecarga de treball i ja no vull di res mes perque no pararia mai
Puntos:
28-05-11 10:46 #7990452 -> 7987713
Por:arteixo

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
El que es indignant, es que es diga que les associacions i comersos del poble no colaboren en el montaje de la fira,quan moltes vegades s´han oferit, els han denegat l'ajut i fet pagar un preu de 400 euros per tindre dos caniysos al jardí. Prò com diu flecha1, la perra es la perra, no????
Puntos:
28-05-11 16:39 #7992736 -> 7990452
Por:flecha1

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
que va pasar a la reunio de anit? algu sap algo?qui la va organisa?
Puntos:
28-05-11 17:31 #7993076 -> 7990452
Por:MONF1

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Dime tu quin dels bars del jardi ha colaborat i com . hasta avui creia que nomes volien que els hi montaren el stand (los dos canysos)i la perra pa nells a soles, per cert encara no ha pagat lo del any passat algun déstos bars osiga que ni 400 euros. com pots pensar que nomes es fa la fira per els diners tu no et dones conte que tot el poble ha sortit beneficiat TOTS, jo no tinc ni negoci ni res i nomes per vore l´ambient cordial i vore coses boniques estic tot els anys pero la perra per a vatros es lo principal
Puntos:
28-05-11 17:58 #7993289 -> 7990452
Por:Toro sentado

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Ateixo que mentiros que eres tu i els demÉs insulteu i mentiu gratuitament, vergonya senyors vergonya!!!

Dos canyisos es lo que tenien els teus abanpassats per secar lo unic que menjaben figues seques!!
Puntos:
29-05-11 10:50 #7996936 -> 7993289
Por:arteixo

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
que jo sàpia en el meu comentari no he falctat al resecte ni a l'honor de ningú, he donat la meua opinió sobre un tema, en el que repetisc que es va establir una forma de col·laborar en la fira, una mitjançant la muntada dels estands i l'altra mitjançant un pago de 400 euros, així tant establiments com associacions col·laboraen en la fira de la manera en la que podien, i ja et dic que no he mentit, que conec a gent de diverses associacions i establiments que te les proves pertinents per demostrar-ho.
Puntos:
29-05-11 11:09 #7997044 -> 7996936
Por:rrraaa

RE: Se hara la Fira de la Cirera?
Torno a repetir: prou de queixar-vos peperos i a treballar tots junts permontar la fira!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
FIRA Por: Toro sentado 03-06-11 16:37
Arantxa-78
33
Suspensión Fira de la cirera Por: Tio pussset 30-05-11 23:29
garrofal
33
Avore si algú fique fotos a la Página de la Fira Por: Cristiano 13-06-10 22:28
flecha1
1
web on podeu vore les fotos de la Fira Por: Cristiano 13-06-08 21:20
Mashinito
18
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com