Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
09-05-11 23:23 #7743259
Por:pepet2008

abocador
Llegint la última carta enviada al veïns pel PP, podrien donar ganes de riure si el tema no fora tan serio.

Pareix que volen donar a entendre que si no es va fer la “planta” va ser per ells, quan tot el poble sap que si hagueren guanyat les eleccions al 2007, la “PLANTA” haguera continuat endavant. VA SER EL POBLE O MILLOR DIT, LA MEITAT DEL POBLE, LA QUE VA IMPEDIR AMB LES SEUES MANIFESTACIONS QUE CONTINUARA ENDAVANT.

Segons les seues paraules “...rechazamos totalmente el proyecto de la planta y damos nuestra palabra a los vecinos...”. Després de 4 anys i a la vista de unes noves eleccions, ARA REBUTJEN LA PLANTA?, PER QUÉ NO HO VAN FER ABANS?

També amb les seues mateixa paraules diuen «...el vertedero sigue siendo un caldo de cultivo alentado por JPS para su propio beneficio”. Res més lluny de la realitat, el benefici és per tots els veïns del poble, inclosos els votants del PP, be, segurament no serà tan beneficiós per als propietaris dels terrenys on es pensava construir i també per altres interessos més o menys lògics, PERÒ, I PER A LA RESTA DE VEÏNS QUE VAN VOTAR AL PP, QUIN BENEFICI TRAÏEN?, francament ens es molt difícil entendre perquè no es van sumar a les manifestacions que es van fer.

Estem d’acord en que el “tema” se soterre per sempre i que d’ara en davant A L’HORA DE VOTAR, EL CIUTADÀ MIRO LA BONA GESTIÓ, les millores pel poble, la promoció de les coses que tenim, etc.
Puntos:
11-05-11 23:04 #7773176 -> 7743259
Por:Toro sentado

RE: abocador
El tema es molt serio pero per al PP de Salzadella i per al PP de Castelló la COERÈNCIA no existis, les teues paraules ho definisen molt bé, jo sento com estan insultant a la inteligència i se queden tan Panchos diuen una mentira i se queden igual com si no pasare res ni s'inmuten, molt bé cada un fa lo que te que fer, espero una cosa domes que el dia 22 M sigue l'inteligència i l'agraiment al treball, la constancia, el no tindre hores per la familia, al no parar de pensar com fer lo millor per tots, domes espero que l'inteligencia s'imposo al fanatisme i al no voler vore el treball i l'esforç fet estos 4 anys, a l'honrradesa i a la gestió feta.

Perque si algo ha caracterisat a ete equip de treball, ha segut que s'han dixat la vida de 4 anys i 2 que en portaven lluitan per el no a l'abocador o sigue que portem 6 anys treballant pel poble per a tots i totes, i crec que hi ha una gran diferencia en el PP que a pesar que Tito diu lo contrari mai en la vida democratica de este poble l'oposisió ha tingut tanta informació, mai havia pasat, per aixo ha tingut tan de que parlar per la informació qu eha tingut i que es llegitim qu ela demano i se li dono, pero es ridicul i insulte a l'inteligencia que despres digue lo que diu.

I damunt perdique en lo que no creu, l'ejemple, l'ejemple es que ell contrate a Rumanos a cambi del vot per a rreglar la teulada, Rumanos que cobren el ATUR o PARO com li vulgeu dir, es molt fort que un candidat fase aixo i se queixe de tot, que done a pensar en eixa actitut vatros mateixa.

un candidat que no a ajudat a res de res de res en 4 anys domes s'ha dedicat a tirar el nom de Salzadella enterra i no ha pogut si per ell i el seu equip fora LA FIRA no se faria, prou guerra va armar el primer any en dir que estaem boixos i que costaria moltisims diners prou se va fartar de criticarla fins a la sacietat i dir que arruinarien el poble, i ell despres se vol apuntar el tanto i se pense que els demés estem tontos i no mos enterem, aixo insulte l'inteligència.


Pero bueno es lo que es i la gent que valore lo que vol fer en el seu futur i el seu poble que es de tots el Salzadellins-ines
Puntos:
12-05-11 17:27 #7780884 -> 7743259
Por:arteixo

RE: abocador
l'abocador no se va fe perque el mateix projecte va ser denegat per l'empresa perque el puesto aon es pretenia posar no estaba en condicions, les manifestacions en contra no van tindre res que vore. Perque es torna al rumor de la planta de residuos toxicos ara que tornen a vindre les eleccions?? Es sospechos..
Puntos:
12-05-11 18:02 #7781364 -> 7780884
Por:pepet2008

RE: abocador
No tens ni idea del que està parlant, que EL PROJECTE EL VA DENEGAR L'EMPRESA PQ EL PUESTO NO ESTAVA EN CONDICIONS!!!!!

FLIPO LO VALENTA QUE ÉS LA IGNORÀNCIA.

Està tot perfectament documentat, el projecte es va parar des de Conselleria per moltissimes i variades raons, TOTALMENT OBJECTIVES, i que VAN EIXIR A LA LLUM PER LA PRESSIÓ SOCIAL, sense dubtes.

S'han repartit pel poble copies de la documentació on pots veure que a data de març de 2011 és continua intentant per part de l'empresa.

PER FAVOR,ABANS D'OPINAR ÉS IMPORTANT INFORMAR-SE, LLEGIR, I NO REPETIR COM UN LORO SENSE CERVELL LES MENTIDES QUE CORREN PER AHÍ.

AIXI VA EL POBLE! MASSA GENT SENSE CRITERI PROPI I QUE NO TÉ CAP INTERÉS EN SABER LA VREITAT.
Puntos:
13-05-11 18:20 #7793411 -> 7781364
Por:No Registrado
RE: abocador
Parece que todo vale para ganar las elecciones! Se ha abierto la veda.
Puntos:
13-05-11 21:04 #7794849 -> 7793411
Por:No Registrado
RE: abocador
Lo que esta del tot clar, i amb documentació verídica i repartida per totes les cases del poble, és que a dia d'avui la conselleria ha avisat a l'ajuntament de que l'empresa que volia ficar-mos l'abocador de toxics i perillosos, ara ha recurrit contra la denegació del projecte dient que ara vol ficar-ne un de no perillosos....

Això és molt preocupant, però per a mi més ho es que certes persones que tindrien que saber com esta el tema de l'empresa de primera ma, vagen repartint paperets dient que d'això no cal parlar, que desde conselleria diuen que no hi ha res, i que a l'any 2007 va acabar tot este tema. TOTS HEM LLEGIT PAPERS OFICIALS QUE DESMENTEIXEN TOT AIXO, COM POT SER QUE EN LO QUE HA PASSAT AL POBLE ES CONTINUO D'IGUAL MANERA!!! ESTARAN TOTS ELLS ENGANYATS O MOS L'HA VOLEN TORNAR A COLAR???

Crec que la documentació mostrada per l'ajuntament de tot este tema i de tots estos anys es d'agrair i que algú tindria que dir alguna cosa al respecte perque les opinions mostrades xoquen frontalment en la documentació oficial...i això és del tot inquietant.
Partit Preocupant
Puntos:
13-05-11 23:00 #7795788 -> 7794849
Por:No Registrado
RE: abocador
No entenc a estos del PP de Salzadella 308 persones que els van votar, i que no volien ni volen el ABOCADOR i no van fer res de res en contra d'ell?, i no volen que se parlo cuant ells son els primers que el nomenen i que parlen, son els que dien que no pasaba res que no era perillos i ara no el volen i fa 4 anys no el volien, i no volen que parlem i ells no s'el han llebat del cap en 4 anys, que van perdre les eleccións!!


i no volen dir-mos la veritat que l'empresa esta ahí que va ficar mols billets i que no ha desistit per si decas, que son com els llops!! que t'esperen sempre, si no te la foten avui s'esperen a demá, cuant la fam aprete fan el que sigue i estos no paren despres d'invertir diners no volen perdre la tallá que els van prometre el PP de Salzadella, els documets oficials tenen tota la veritat de la història del ABOCADOR llegiu i informe-vos en papers oficials i no en papers dels que mos van enganyar una i mil vegaes, no vos dixeu enganyar estan ahí esperant la TALLÁ DE SALZADELLA.
Puntos:
17-05-11 19:09 #7834561 -> 7795788
Por:No Registrado
RE: abocador
La unica "Planta" o "Abocador" que esta funcionando en La Salzadella es la que aprobaron los del equipo de gobierno del jps,el CATASTRAZO muy perjudicial para la salud economica de todas las familias del pueblo(bueno para las del jps a lo mejor no)en la obtencion de becas y otras subvenciones,en la declaracion de la renta por el incremento patrimonial,en la compra-venta de inmuebles o solares urbanos por el gran incremento del valor en la ponencia de valores y en el pago de la contribucion.Mucha gente ha sido la que ha presentado recursos y alegaciones en la Delegacion del Catastro,en la Delegacion de Hacienda y queja ante el Sindic de Greuges,en todas las administraciones se nos ha atendido y facilitado la documentacion que porley nos corresponde,pero es el equipo de gobierno del jps tan TRANSPARENTE y ABIERTO a todos con el alcalde a la cabeza,los que nos han NEGADO la documentacion y NO CONTESTADO a los recursos y alegaciones que les hemos presentado y poniendo toda clase de TRABAS y ARTIMAÑAS para que nada se supiera del siniestro CATASTRAZO.
Dar la enhorabuena a la gente por la leccion de civismo,moderacion y saber hacer en sus protestas y recursos.SIN INTOLERANCIA,SIN INSULTOS,SIN AGRESIONES,SIN RADICALIDAD,SIN PANCARTAS,SIN LLAMAR PESETERO A NADIE,SIN MANIFESTACIONES,SIN UTILIZAR EL LOCAL DELS JOVENS PARA PREPARAR LAS PANCARTAS Y LOS INSULTOS PARA DESPUES UTILIZARLOS DELANTE DE LAS CASAS DE SUS SOCIOS/AS.
Toda la gente sabe lo que hubiera sucedido si el CATASTRAZO lo hubiese aprobado un equipo de gobierno del Partido Popular.
Puntos:
17-05-11 19:33 #7834909 -> 7834561
Por:No Registrado
RE: abocador
No tens ni puñetera idea de lo que dius, informat un poquet
Puntos:
17-05-11 20:04 #7835296 -> 7834561
Por:No Registrado
RE: abocador
Ya leo que tu tienes mucha idea y lo bien que lo argumentas,pero en pocos dias aun tendras mas noticias del CATASTRAZO y estaras mas nervioso/a.
Puntos:
17-05-11 22:31 #7837390 -> 7834561
Por:No Registrado
RE: abocador
Va pelukin ABOGADOOOOO eres tu ABOGADOOOOOOOOO que estas nervioset ABOGADOOOOOOOOO te va molt bé estar en la oposició vota JPS que traus dinerets frescos.

Ale fes manifestacións o lo que vulgues pero no criticos a un poble sancer per defensar-se d'allo que li volia imposar un alcalde i no faiges simils a on no en hi han, no veus que no te sentit mesclar coses? es penos el ABOGAT este que malo maloso
Puntos:
17-05-11 22:43 #7837584 -> 7834561
Por:vwxyz

RE: abocador
El individuo que ha escrit el missatge d'avans; podria especificar el nom de la persona a la qual critique?
Puntos:
17-05-11 23:30 #7838516 -> 7834561
Por:No Registrado
RE: abocador
amigo mio, con tus palabras desprendes mucho rencor y odio, y no creo que sea por tu siniestro catrastazo. Acabas tu discuro Y CON MAYUSCULAS al igual que lo empiezas, hablando del abocador. No hace falta ser psicólogo para ver que a ti no te duele el siniestro catrastazo, lo que te duele de verdad es lo que hizo malbé el pueblo, una decisión de unos señores que tomaron y que nos marcará a todos el resto de nuestra vida. Sí, hicieron el poble malbé, y eso quedará para siempre. Mintieron y siguen mintiendo, tal y como demostraban y aun demuestran los papeles oficiales, y eso también quedará para siempre.
El catrastrazo es simplemente..., lo que te queda, nada más.

ANIMS JPS!!!!!!
Puntos:
18-05-11 20:08 #7850516 -> 7834561
Por:Toro sentado

RE: abocador
Este home o lo que sigue del catastrazo no s'entere de res crec que esta faltant a la veritat totalment i si tan clar o te ja sap que te que fer no cal tanta comedia que se li veu el plumero cuan entre pel desvio ja se li veu desde la plaça esta clar i cada volta o tinc mes clar.

NPC.


viga anim per JPS!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ja tornen els que dien avans de les eleccións que no volien els abocadors Por: Toro sentado 15-06-10 15:09
Toro sentado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com