Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
20-02-08 10:53 #701378
Por:No Registrado
Pel tema de les basures que tots generem a casa....
Levante-EMV.com » Castelló

El PP rechaza una moción de Molés



Enviar



El vicepresidente segundo de la institución provincial, Vicent Aparici, responsable del área de Medio Ambiente, anunció ayer que su grupo votará en contra de la moción presentada por la diputada del Bloc, Maria Gràcia Molés, para instar a la Conselleria de Medio Ambiente a asumir el sobrecoste del traslado de las basuras generadas por los 49 municipios del plan zonal I (Els Ports y El Maestrat) hasta que se construya el vertedero y planta de Cervera. Tampoco respaldarán que se construya el vertedero en el emplazamiento inicial de la partida de Els Clots.
Aparici afirmó que apoyar que el Consell pague el sobrecoste del transporte sentaría un precedente y que el modificar la ubicación del vertedero rompería un consenso del PP y PSPV en el consorcio del plan zonal para atender "reivindicaciones de las plataformas anti vertedero".
Así, Molés verá rechazada una moción que aborda un tema que preocupa a los vecinos.


Extret del Covarxifòrum.....

Ho he ficat perque crec que és una noticia que ens afecta directament a l'economía de tots els ciutadans, ja que el nostre poble esta dins de la zonaI, m'agradaria que això no s'ho agarrara malament ningú....

Protestante.
Puntos:
20-02-08 10:58 #701384 -> 701378
Por:auela

RE: Pel tema de les basures que tots generem a casa....

com sempre, la gent dels pobles xicotets del interior...... a pagar que es gata!!!
Puntos:
20-02-08 12:21 #701532 -> 701378
Por:No Registrado
RE: Pel tema de les basures que tots generem a casa....
M'agradaria recordar-li al senyor vicent aparici que les plataformes anti-vertedero som gent d'estos pobles preocupats per les problematiques que els politics (siguen del partit que siguen) ens porten, que sapiga que hem protestat per uns abocadors que ens volien ficar i no ho trobaem just, al igual que tampoc ens agrada tenir que pagar uns sobrecostos per les basures que generem quant ells han sigut els que no s'han preocupat per solucionar este tema, i que han perdut fons de la unio europea destinats a solucionar-lo.

Que esta molt be que facen pactes en el principal partit de l'oposicio i tot això, pero que no s'oblido que hi ha ciutadans que no aprovem sta manera de fer les coses, perque no ho trobem just....i ells no governen només per a els que depositen/m un vot per als seus partits, governen per a tots els ciutadans, siguen o no de una plataforma anti-abocador.... o d'un partit politic com el pp, pspv, bloc.....

Protestante.
Puntos:
20-02-08 13:12 #701638 -> 701532
Por:Cristiano

RE: Pel tema de les basures que tots generem a casa....
Com diria l´auela.....ten´s més raó que un SANT..
Puntos:
20-02-08 14:36 #701760 -> 701638
Por:No Registrado
RE: Pos encara en tinc més.....
Pos encara en tinc més, almenys baix el meu punt de vista, si dic que no entenc com el responsable polític de medi ambient o lo que siga el senyor vicent aparici, pot afirmar el no cambiar la ubicació de l'abocador de Cervera, perque si no es trenca el pacte que te en el pspv, i no es plantejo si eixa és la millor ubicació o no, un altra cosa haguera segut que ens haguera dit que no es pot ficar a cap altre lloc perque esta tècnicament demostrat que eixa és la millor ubicació que hi ha.........sorprenent!!!!

I encara més, ara resulta que tots eixos pobles(49), o gran part d'ells portarán les basures a la planta de purins de Sant Mateu, almenys això és el que jo tinc entes, per endur-sels després a Alacant....., segur que estes persones que han decidit açò no circulen molt per les carreteres que van a la planta de purins de Sant Mateu, perque si anaren molt per ahi, a mes de donar-se conte que estan en un estat vergonyos, tambe vorien que per eixes carreteres no poden circular camions i camions de gran tonelatge....en fi suposo que hasta despres de les eleccions, desgraciadament, no es dira res de portar les basures a sant mateu.....en fi, són politics....

I ja per acabar, pero una planta de purins, per a que és????, per a portar basures???, i ara qué es fa alli?????, i on es fara a partir de que porten basures lo que s'ha fet fin ara allí????.........definitivament, no entenc res!!!!!!

Protestante.

Recalco que açò és una opinió personal d'un ciutada qualsevol, i que espero que ningú s'ofenga.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Cas de les basures a Alacant Por: Toro sentado 07-07-10 08:29
Toro sentado
0
Despues de 6 años, Sobre Fabra, "el partido no ha abordado el tema" Por: Toro sentado 05-07-10 14:55
Toro sentado
1
Definitivament les basures van a Sant Mateu..... Por: No Registrado 31-03-08 13:56
assabentat
15
Hola a tots! Por: Mashinito 21-01-08 00:08
Mashinito
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com