Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
02-12-10 12:52 #6636200
Por:No Registrado
No vos extranyeu que prompte ho facen al nostre poble
Compromís pregunta por multas a ciclistas

02/12/2010


Compromís presentó ayer en Les Corts una serie de preguntas al conseller de Medio Ambiente, Juan Cotino, para que explique la normativa por la que se está multando sistemáticamente a ciclistas que hacen deporte con bici de montaña en el Alto Palancia, y concretamente en la Sierra Calderona. Según afirma el portavoz de Compromís, Enric Morera, en los últimos meses se ha registrado un aumento considerable de denuncias a ciclistas. Hay que conservar el paraje, pero no entendemos en base a qué norma se está multando a los ciclistas.

https://ww.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=618145#EnlaceComentarios



Compromís pregunta per què es multa als ciclistes que fan esport per la Serra Calderona
dimarts, 30 de novembre de 2010 15:58

El grup parlamentari Compromís, mitjançant el seu portaveu, Enric Morera, ha registrat una sèrie de preguntes adreçades al conseller de Medi Ambient perquè done explicacions de la normativa mitjançant la qual s’està multant sistemàticament a ciclistes que practiquen la bicicleta de muntanya per paratges de la Serra Calderona. Segons Morera, “els nostres companys del BLOC de Gilet, poble de la Calderona, ens han informat d’un augment considerable de denúncies a ciclistes i volem conéixer quina és eixa normativa”.

Segons Morera, “està clar que la Calderona és un tresor natural que hem de conservar entre totes i tots i les autoritats han de vetlar pel compliment de les lleis i perquè tota persona que visite eixe parc natural respecte l’entorn. El que no entenem és en base a quines noves normes s’estan multant a ciclistes que passegen per la zona, com s’ha fet sempre, i això ja no és tan normal”.

El parlamentari valencianista ha recordat que els ciclistes o els senderistes respectuosos amb el medi ambient, “fan una gran tasca de conservació i vigilància dels nostres paratges, més encara hui en dia quan tot el món que ix a practicar algun esport per la muntanya sol portar telèfons mòbils i, per tant, també exercixen tasques de vigilància preventiva i d’avís d’incendis, per això, cal una regulació però no una persecució ni una sanció continuada cap a estos esportistes”.

Des de la tercera força política en les Corts Valencianes han agraït la tasca del BLOC de Gilet, “per fer de transmissors d’un problema que afecta a gent i perquè cal buscar un equilibri entre el respecte a la natura i el poder gaudir i practicar esports en estos espais únics”, ha declarat Enric Morera.

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
la mateixa estrategia que al poble Por: Toro sentado 20-07-10 18:00
Toro sentado
0
que pase en el fronto del poble!!!!? Por: No Registrado 08-02-10 19:48
No Registrado
10
I per a este cap de setmana, que podem fer al poble?? Por: No Registrado 29-03-08 09:51
No Registrado
4
poques vergonyes del poble Por: No Registrado 08-11-07 10:45
No Registrado
14
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com