Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
21-06-10 19:48 #5597571
Por:Toro sentado

RUMORS DEL PP COMARCAL
Diuen les males llengues que a Salzadella ni aigüa, per lo del discurs, pero aixo ja ho dien avans de les eleccións, ja dien que si votaven al JPS ni un € entraria al poble, depres cuan van perdre les eleccións van dir que no donaren ni un € pa Salzadella, han fet lo posible per a llevarmos les subvencións que se demanen i aixins i tot, lo que ha conseguit este Alcalde sense ser del agrado de estos del PP, no vull pensar si fora del PP lo que arribaria a fer, pero lo que no entenc jo la forma de governar la Diputació, resulte que si eres del PP tens diners per a fer cose, ejem. Una escola nova a ALcalá,un auditori a Sant Mateu, una piscina coberta a Vall d'Alba, etc etc, i que es que si no eres del agrado no tenen diners per a la gent, que no paguem impostos com tots, i per que mos tindrien que discriminar? els impostos els volen siguen del color politic que siguen, no ho entenc crec que la gent del PP Provincial son uns Resentits!!!

Governar vol dir un altra cosa senyors
Democrácia tambe vol dir un altra cosa crec que no han asimilat molt bé eixes paraules que ells se farten de dir i que no mai s'han cregut, jo crec que s'els crusen a la gola i diuen Manar o Dictar o Creure o Fer Creure,el que no creu en la llibertat d'expresió ni en la democrácia, ni está a l'altura de ser exemplar per als demes es tota esta gent que mesclen el pasat esgotador i trist per a la vegada fer-mos por i volen cridar l'atenció dient que no mos donaran diners si no els votem, i cuan els votavem, que mos van donar? poca cosa cre que menos que ara, pero molt menos, encara que ja m'en rocordo si ens donaen en 20 anys una cosa que mos tenia que fer montar al tren del progres, si una industria molt importat si si em moltisims llocs de treball, vamos la loteria per al poble UN ABOCADOR DE RESIDUS TÒXICS, bueno no vaig vore mai en cap manifestació a l'alcade de Penyiscola defensnt el poble de Salzadella, i mira que va tindre 3 anys llargs per vindre a fer-se la foto, ni a Cristobal ni als demes que dien que no ho volien, i ara ens diuen que no mos donaran res, pero si mo la tenen jurada si estan Resentits!! de cuant van pedre les eleccións si ja sabem lo que vaolen al poble, i si no que li ho pregunton als de Fanzara, que el Alcalde torne al atac a per el Abocador i mos diuen que a Salzadella no ho hagueren fet? com mos pot asegurar algu que no pasaria com a Fanzara, i tenen la cara de dir que a Salzadella ni un €, la Loteria li la van fer guanyar els del JPS a tot el poble als del PP i als del JPS, no volem moltes mes subvencións que eixa, que el poble estiga fora del perill de estos mentires, que avui diuen blanc i demá te claben el gabinyet!!

tindreu molt de poder al vostre CORTIJO pero a Salzadella de moment la varem lliurar els del JPS
Puntos:
21-06-10 23:40 #5599324 -> 5597571
Por:No Registrado
RE: RUMORS DEL PP COMARCAL
Ja van eixin els fantasmes de cara les proximes eleccions, un mes avanç de les eleccions segur que direu que el PP a dit que se torne a fer el avocado.

I si no fora pel plan E, ni un €.
Puntos:
22-06-10 02:42 #5600307 -> 5599324
Por:Dr. Slump

RE: RUMORS DEL PP COMARCAL
un mes abans no, ho diem ara. pero si el pp encara no ha dit que no el farà!!!!
ni ho va di en victoriano ni en tito. si als dos los pareixia be abans, per que los te que pareixe malamen ara?
Puntos:
22-06-10 08:36 #5600482 -> 5599324
Por:Toro sentado

RE: RUMORS DEL PP COMARCAL
el plan E, Santa Barbara, Sant Josep, les picines, la casa de la Musica, el calvari, sant Albert en un altre plan B difernt al dels altres pobles ja que en tota la comarca no l'han fet a cap poble mes, alguns camins i dic alguns per que en el detreioro que portabem en Victor, les faroles del carrer Morella, l'obra de la ludoteca que pronte se te que fer, l'Ajuntament en el plan Confianza, el carrer del campanar, la compra de l'expo els ultims de Filipines, la fira de la cirera etc etc etc......

i lo de l'abocador ho diem ara, avans i despres, es la pura veritat, que no vos enganyen que els mentides son ells no natros.

natros varem defensar lo poble ells el volien arruinar
Puntos:
22-06-10 13:56 #5601948 -> 5600482
Por:No Registrado
RE: RUMORS DEL PP COMARCAL
jo no se si donarán més diners o menos depenent de qui estiga governant al poble, pero la veritat es que coincidint durant tots els anys del pp a l'ajuntament, del pp a la diputació, del pp a la generalitat, inclús del pp al govern central, per a salzadella res de res.

Mai com antes s'havien fet en tres anys tants projectes a la salzadella, i a tingut que ser una agrupació independent la que ho ha aconseguit, lo que me fa pensar que lo important no és el partit al que perteneix el govern del poble sino, i tal com va dir l'alcalde al famós discurs, l'important són les persones i les ganes de treballar.

A dia d'avui, i veient qui son i lo que van fer i fan uns i veient qui son i lo que van fer i han fet els altres, no tinc cap dubte i tinc molt clar que per molt que no mos vulguen donar ni aigua, per molt que vulguen enganyar, salzadella està millor que mai.

Anims i a continuar així.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La Diputación garantiza la Fira de la Cirera Por: Tio pussset 30-05-11 15:31
Tio pussset
2
Torre vigilancia forestal Por: No Registrado 04-04-10 23:06
No Registrado
1
Viatge de la banda Por: Cifre 01-04-08 14:37
auela
2
Exposicio del dia de la Dona...... Por: No Registrado 11-03-08 13:09
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com