Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
09-02-10 22:01 #4621697
Por:No Registrado
Oposició
No es la meua intencio ofendre a ningú.

No dic que l'equip de govern ho estiga fent mal ni bé, crec que les seues intencions son bones pero que descuiden alguns detalls bastant importants.

En quan a l'oposició, crec que no estan fent una bona oposició. Jo pense que actuen amb "resquemor", enves de pensar que es el millor per al poble, estan actuant amb el cor i no amb el cap. Crec que son capaços de fer-ho millor del que ho fan.

Repetisc, la meua intenció no es ofendre a ningú, sino donar la meua opinió per a que es donen compte tan govern com oposició que la seua funció es governar per La Salzadella! M'agradaria que donesseu la vostra opinió al respecte i així sols espere que açò servisca per a fer-los reflexionar.
PD: Perdó per si he ofés a algú.
Puntos:
09-02-10 23:07 #4622650 -> 4621697
Por:No Registrado
RE: Oposició
jo crec que es una de les millors opinions que he llegit en molt tems, simplement un incis, l'oposisió actue de molt mala fe, i ho estan demostrant, i si esclar que els que governen no ho fan del tot bé pero no ha dit dingú que sigue fácil governar un poble, n'hi han que no aconsegueixen governar sa casa, i en el bar volen governar el poble.

Tambe n'hi han que no estan molt pel bar i terballen mes de lo que poden per el poble.

Tambe m'agradaria que digueres quines coses importats se descuiden per part de l'ajuntament ja que seria constructiu per a tots que no se quedaren els sentiments al tinter es bo sentir i vore critiques sempre se depren, de lo bo i lo roin.

i la veritat siga dita no crec que ningú se puga sentir ofes per les teues paraules, vinga fins un altra

Puntos:
10-02-10 18:16 #4630922 -> 4622650
Por:No Registrado
RE: Oposició
si tot el que demanes se te negue.
si vols parla i no te donen la paraula.
quina opocicio sa de fer?
En este ajuntament no mes mane el alcalde i se fa el que ell diu.
Me recorde a un tal Evo Morales pero en minudet.
Puntos:
10-02-10 22:10 #4633826 -> 4630922
Por:No Registrado
RE: Oposició
AIXO NO ES VERIDIC, EN CAP MOMENT L'ALCALDE LI HA NEGAT LA PARAULA A NINGÚ, UN ALTRA COSA ES QUE SE LI HA DEMANT A CRISTOBAL O QUE RESPETO ELS TORNS DE PARAULA, O A ANA, SI AIXO ES NO DIXAR PARLAR.

ADEMÉ DE TENIR QUE SENTIR VARIES VEGAES EN ELS PLENARIS INSULTS TALS CO DIR-LI DICTADOR, JO CREC QUE NO ES NORMAL, QUE TE DIGUEN LLADRE , DICTADOR ETC I QUE A DEMES NO VULGEN SE GUIR ELS PLENARIS SALTANSE ELS TORNS, UN PLENARI NO ES UN BAR O UN CORRILLO D'AMICS EN EL CUAL VOLS DEIXAR A ALGUN D'ELLS EN EVIDÉNCIA DAVANT DELS ALTRES, NIA UNES NORMES A SEGUIR I EL QUE NO HO ENTENGA QUE NO SE FICO EN POLITICA, QUE SE DEDICO A ALTRES COSES QUE A LO MILLOR LI FA UN GRAN FAVOR AL POBLE.

CLAR ES MOLT FÁCIL DIR COSES QUE NO SE VEUEN, PERO PER SORT LA GENT ANEM ALS PLENARIS, NO A TOTS PERO A ALGUNS I NO ES VERITAT LO QUE ESTAS DIENT, AIXI QUE NO CAL INTENTAR TANT CAMBIAR LA REALITAT, ES MES A MI PERSONALMENT M'AGRADARÍA QUE ANARA GENT ALS PLENARIS SEMPRE RESPECTANT ES CLAR, AIXI PODRIEN COMFIRMAR LO QUE JO ESTIC DIENT I HE VIST PELS MEUS ULLS I HE SENTIT EN LES ORELLES.

EIXES AFIRMACIONS I COMPARACIONS SENSE FUNDAMENT NO TENEN CAP CREDIVILITAT I A AIXÓ SE LI DIU "PURA DEMAGOGIA"

SALUT I EN DAVANT LES INTERVENCIONS I EL DEVAT SEMPRE ES BO EN FUNDAMENTS, A MÉS CRITIQUES MILLOR GOVERN
Puntos:
16-02-10 17:38 #4677663 -> 4621697
Por:No Registrado
RE: Oposició
he escrit al post de repicats,crec que haguera tingut que contestar en aquest post, però encara no l'havia llegit.
Fa falta més discussions des de la tranquilitat i les ganes d'escoltar.

NI TOT ÉS BLANC NI TOT ÉS NEGRE
Puntos:
16-02-10 22:11 #4680415 -> 4677663
Por:No Registrado
RE: Oposició
jo lo que se diu pel bar o al carrer no me crec res, ara lo que jo sento als plenos si que ho sé molt bé i no es ni blanc ni negre com tu dius pero estic informat que es lo que mes m'interese, l'informació de primera má es lo que m'importe i no lo que sento que han dit, que m'han contat etc.. esta molt be la critica que fas pero tambe veig des de el meu punt de vista que en algunes critiques eres injust, sempre des de la cordialitat de la discusió, en altres tens part de raó pero dic part perque no estas ben informat i aixo no esta bé i ganes d'escoltar i tranquilitat no sera que no hi ha predisposició pero a ultima hora la gent salte i es normal cuant veus un gran esforç per part dels que treballen dur per tindre un poble millor i domes recibixen palo i critiques i ningu se preocupe de si el seu negoci o la seua familia ho están sufrint i natros estem a un sillo mirant i critcant que esta molt bé la critica constructiva, pero no esta bé el deslligo i l'insult ofensiu.

res mes espero que no me malinterpretos, pero jo veig moltes injusticies i poc arrimar el muscle per el poble que en definitiva es de tots el d'un color i els de l'altre. pero cada un ja ha triat el camí pertinent
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
sant blai sense bous Por: No Registrado 19-03-11 10:37
No Registrado
6
al 2010 les cireres aniran a euro. Por: No Registrado 01-06-09 22:37
No Registrado
2
Pleno a l'Ajuntament Por: Cifre 01-04-08 13:46
No Registrado
2
Fotos Por: Cristiano 07-01-08 08:59
auela
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com