Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
19-09-09 22:53 #3290597
Por:Dr. Slump

La Salzadella fa balanç positiu al mes d'obrir l’Ecoparc
La Salzadella fa balanç positiu al mes d'obrir l’Ecoparc

Sábado 19 de Septiembre de 2009 10:42

Esta instal·lació que opera des de mitjans d'agost està sent vista “amb bons ulls” pels veïns de La Salzadella que la veuen com un bon servei que fins a ara no tenien i així poder dipositar els residus que no arreplega el sistema tradicional de recollida d'escombraries.

L'Alcalde de La Salzadella, Abelardo Ripoll, explica que “ha estat una de les millors inversions que ha tingut mai el nostre municipi, ja que així solucionem dos problemes al mateix temps: la de mantenir un terme municipal net i la de donar servei gratuït d'eliminació de residus generats en les llars”.

A la vegada, el primer edil, ha recalcat que aquesta instal·lació “és un exemple a seguir per tots els consistoris, ja que avui en dia cap administració està donant solucions al tema dels residus i hi ha una enorme problemàtica atès que no s'està executant el pla de residus. A més a La Salzadella estem orgullosos de ser el primer municipi menor de 10.000 habitants de la província de Castelló en tenir una instal·lació d'estes característiques”.

Per la seua banda, el regidor de medi ambient, Sergi Blasco, qualifica a esta infraestructura com “la solució als problemes d'abocadors il·legals que s'estaven creant en la localitat”.

Sergi Blasco diu que “és un ecoparc tipus A, que complix amb tots els requisits del Pla de Residus. Una instal·lació de 400 m2 que està oberta al públic els dissabtes al matí per a facilitar el dipòsit als veïns” i a més recalca que “el seu ús està destinat estrictament a eliminar els residus creats en la llar. Destinat a tots eixos artilugis que es troben a les nostres cases i no es dipositen en els contenidors tradicionals d'orgànics, envasos i paper”.

https://x4.info/
Puntos:
22-09-09 14:04 #3312734 -> 3290597
Por:No Registrado
RE: La Salzadella fa balanç positiu al mes d
Un 10 de puntuació per a la gestió de l'ajuntament, ho portaben en el programa i s'ha cumplit.

l'ecologia es el futur de les generacions que vindran i que ara están creixent i naixent.

Gracies al JPS tindrem un terme molt mes net i molt menys contaminat.

Encara que vullc fer una proposta, tenim que fer el gran esforç de recollir els purins i trobar una solució que satisfaga a grangers i ciutadans del poble, per que es un gran problema que no está solucionat.


Se que en vatros es pot contar i que mirareu de fer algo Gracies .
Puntos:
22-09-09 16:07 #3314023 -> 3312734
Por:Cristiano

RE: La Salzadella fa balanç positiu al mes d
La proposta i gran esforç que diu voste dels purins, és la necesitat més gran i més urgent que sé té que solucionar als nostres pobles.
"La tomadura de pelo" més gran que ha fet la Diputació als grangeros i a tota la gent de tots els pobles del maestrat, va ser la concesió de la construcció de les plantes de purins a una filial de Lubasa, que se va emportar tots els diners de les subvencions per fer algo que no aprofita per a rés, avui per avui la planta de la Salzadella esta tancada, i no els cau la cara de vergonya despres dels diners que va costar i segim sense tenir solucionat el problema dels purins. Així son els nostres politics i siguen dels color que siguen.
Este ajuntament mé conste que ha presentat a la Diputació ún projecte de la Unió de Llauradors, peró el problema es que se te que pasar per el "tubo" de l´empresa que té la Concesió de la Diputació i estos només miren avore cuants diners se poden partir entre ells....peró bueno també hi ha que dir que a Les Coves, el Ajuntament també s´esta menejant molt en este tema i estan estudiant molt seriosament un projecte d´una empresa. Han creat una comisió que forme part el Ajuntament i el grangeros, ja han tingut moltes reunions en l´empresa i esperem que vaiga el projecte per avant i prompte siga una realitat que puguerem aplicar als altres pobles del voltant.
Puntos:
22-09-09 18:56 #3316147 -> 3314023
Por:No Registrado
RE: La Salzadella fa balanç positiu al mes d
És possible que la planta que van fer al poble costara més de 250.000.000 de pesetes?
Puntos:
22-09-09 20:35 #3317371 -> 3314023
Por:No Registrado
RE: La Salzadella fa balanç positiu al mes d
Ja sé que es molt urgent i lo que no entenc de cap de les maneres es que els ramaders i agricultors d'estes comarques no s'han fet sentir ni en cap moment al poble s'ha dit per part dels ganaders res al respecte, me pareix que tenen que dir i molt i que molts se callen per no fer mal al seu propi partit, i que els perjudicats finals som els habitants de la comarca i no els partits, ells malgasten els diners de tots creen mes problemes dels que ja hi habíen no donen cap clase d'explicació i se queden tan amples, mentres les nostres terres i aigues s'estan contaminat i tot per una mala gestió, no es just, no creeu?.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
dinar al pap Por: Dr. Slump 01-10-08 13:02
5
Sin Asunto Por: No Registrado 18-04-08 19:46
No Registrado
5
Alguna cosa més de festes!!! Por: No Registrado 09-03-08 22:35
No Registrado
2
Miting central de campanya de Bloc-Iniciativa-Verds a Vinaròs Por: No Registrado 26-02-08 21:34
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com