Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
22-05-08 09:07 #889098
Por:bogabante

Dijous 22 de Maig
Bon dia, he estat mirant les pagines sobre lo del cami de sant vicent, la que mos interesa está en construcció i l´altra la veritat es que la web está prou be, jo els he enviat un correu queixant-me, no me farán ni p. cas pero bueno, jo ho intento, pa que diguen que no faig res pel poble. Estaria be fe un dia encara que siga un tramo, que jo en lo dropo que soc no aguanto molt.
Mashi les fotos tipiques d´egipte les tinc totes, com tinc que anar allí i no ferles, bueno tu a sabé a que li faries fotos pero bueno, pa gustos colores.
Bueno vaig a currar que se me la fotut la companyera de vacanses i ara me toca fe lo doble, ai que joderse.
Agur.
Puntos:
22-05-08 11:18 #889375 -> 889098
Por:Rustic

RE: Dijous 22 de Maig
Bon día, vos passo un article penjat a la web cultural de Chert sobre Sant Vicent
Puntos:
22-05-08 11:59 #889448 -> 889375
Por:Mashinito

RE: Dijous 22 de Maig
Wola!!!

Boga, jo a part de les fotos típiques, faria també fotos a les altres coses menos....sublims.

Heu vist lo que posa "hoy" i "ayer"? Vaja... si no fora xk ja ho organitzem per dies, seria bastant útil i tot...jeje Sonriente

La primera cançó del dia:

Girls in Hawaii - Flavor

https://outube.com/watch?v=mK8M5o2OyMM

(I ni son ties, ni són de/estan a Hawaii (son de Bèlgica))


Puntos:
22-05-08 12:04 #889464 -> 889448
Por:BOGABANTE

RE: Dijous 22 de Maig
Home si vols te paso les 352 fotos i voras que n´hi ha de totes les maneres, el que pasa es que pa enseñala así no veia llogic ficane una de una figuera esculpida l´any tropecientos antes de crist. En fin, es igual. Tinc fam .......
Puntos:
22-05-08 12:30 #889536 -> 889464
Por:Mashinito

RE: Dijous 22 de Maig
No, no cal...ja les voré algun dia al teu espai si les poses... Enseñando la lengua

Jo tb tinc fam...i a la una tinc classe... de manera que marxo cap a la UJI

Avui toca un dia un poc més light que els anteriors...menos mal.. Remolon
Puntos:
22-05-08 12:35 #889552 -> 889464
Por:soca d\\\

RE: Dijous 22 de Maig
Hola!!! Buenas a tot i a totes! Que, com va la caloreta??

Boga les fotos ben pites,eh? Quina anveja tu!!! A mi magrà mol viaja, fa dos anys vax volta bastan per neste món, pero ya fa tems que mai quedat astancà.

Rustic lo vidio mol currat, i respecte a lo de san vicen, seria interesan troba a algú del poble que sabia estos camins...ya es hora de que xert ixca al mapa que estem una mica olvidats...pero realmen si estem olvidats és per culpa nostra i de les autoritats del nostre poble.
a xert, l'únic que falta és una mica diniciativa i de ganes d'ambrutamos, trobo que en estes dos coses conseguiriem fe coses que als pobles del nostre voltan se fan...per exemple una fira o algo d'això...no???

bueno vos dixo que yo quan acomenso a escriure no se que fica i después manrollo més quna persiana!! Déu!!!
Puntos:
22-05-08 14:49 #889925 -> 889552
Por:PETXINA

RE: Dijous 22 de Maig
Hola, buenas....Boga, jo ja he vist les 200 i pico fotos del teu space, la que baixa el camello es molt bona, llastima que el que va fer la foto no ficara el zoom de la cámara per a vore´t millor la mala cara que feies. I la de la tenda de les fumaroles, me penso que deguereu xalar molt, no??? Remolon Remolon
Bueno, avui s´ha tornat a ennuvolar, conque igual d´açí un rato començen a caure quatre gotes i tot...
Sobre les coses que se podrien fer, me penso que Xert, deu de ser dels pocs pobles de la contorná que no fan una fira per algo, a Salzadella, enguny n´estrenen una de la Cirera, no se, açí ne podriem fer una a Sant Marc, per exemple. Fira en cosses tradicionals, el tarroner de Catí (que tamé es tradició, que estiga...), els peruanets, morets,...etc, pujar a la ermita, bous, fira, un finde completet i avant...
Ale, vos dixo que tinc faeneta.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

Fins mes tard.
Puntos:
22-05-08 15:55 #890065 -> 889925
Por:bogabante

RE: Dijous 22 de Maig
Collons, pos no ne fa de dies que vaig comentar jo lo de la fira, a vones hores contesteu, ais ais, que estes sobremeses vos ampanen una mica eh (en el bon sentit eh).
Petxina no me digues res, mira que en jamelgo ja habia pujat 4 vegades (tenerife, tunez i dos dies antes de eixa foto també a egipto), pero tu, este malparit no me va avisar i cuan va doblegar los ginolls casi mos fot als dos anterra, i si agarres la foto i li fiques el zum es terrible, la cara de cuñaaaaaoooooo que fico.
Bueno, vaig a continuar que perfí tinc algo de faena que portaba uns dies massa relajat, ja vorem com s´acabaró tot aço de la dixosa crisi.
Puntos:
22-05-08 18:14 #890386 -> 890065
Por:bogabante

RE: Dijous 22 de Maig
Xeic, este matí he enviat un correu als del camino de sant vicent eixe, el que no pasa per xert recriminant´ho una mica i ja m´han contestat, diuen que el camí que fan ells es el de Sant Vicent Martir i el que va pasa per xert i va fe una toma a ca oti era el Sant Vicent Ferrer, que es mes actual. Que estos van per la via Augusta (será alguna parenta de Vicent?), pos jo si te dic la veritat ni habia sentit parlar ni ai vist mai a cap individuo fent eixe viatje, no se, a vore si me contesten los atres, oferic alguna finca d´ameles corcats pa acampar i me trac uns euros, i pobret del que me plajio la idea.
Au, prou de di tonteries, ta lugo.
Puntos:
22-05-08 18:23 #890412 -> 890065
Por:Rustic

RE: Dijous 22 de Maig
Ay Boga, confía en la Vírgen y no corras..... el que demanen els del Camí de St. Vicent Mártir es que mostrant la "Credencial Vicentina", puguen rebre acollida desinteresada. Volen un lloc per a deixar el sac, sellar la credencial, dutxar-se i dormir en llitera o matalàs. Com diu Petxina eixa gent també voldrà beure als bars, sopar, comprar a les tendes.... d´ahí l´importància per al poble d´estar a màxim de projectes que se puga.
A mí també m´han contestat. Per lo que he comprés aniràn per el camí del Bandeijats, així que si no anem allí en el carrito del helao...... rien de rien.
Puntos:
22-05-08 18:58 #890511 -> 890065
Por:PETXINA

RE: Dijous 22 de Maig
Rustic, on está el camí del Bandeijats???? Osti tu, jo es que no tinc ni p* idea dels noms dels camins....a lo millor, m´agarra alguna finca i podem fer un "after" o algo, a vore si tenim una mica de sort
Riendote Riendote
Ale, vos dixo que torna a sonar el timbre....JA VAIG!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Puntos:
22-05-08 19:11 #890560 -> 890065
Por:soca d\\\

RE: Dijous 22 de Maig
Yo tampoc u ai sentit di mai això del camí dels B......!!!Haurem de repassà la geografia del terme...Per aon para lo camí este Rustic? o vamos, algu que u sabia...que informo al personal.
Puntos:
22-05-08 19:29 #890607 -> 890065
Por:bogabante

RE: Dijous 22 de Maig
pos si no pasen per xert, t´aseguro jo que si pujo a Canet no arriben, petxina amanix dos taulons que foteu una aduana que te cagues, i pallí no pasa ni deu (a vore com el controlem a n´este) sense pagar un impost revolucionari. Açi o chuplem tots o .....
Puntos:
22-05-08 22:23 #891085 -> 890065
Por:manauela

RE: Dijous 22 de Maig
Bona nit a tots els forer@s. Ja estic per açi un altre cop i volia saludar a la nova participant del foro, desitjantli molta sort en esta aventura que es escriure açi cada dia.
Sento molt el conflicte que vaig crear la ultima vegada que vaig escriure, de tot cor vos ho dic, no era la meva intencio.
Bogabante volia dirte que m´han agradat molt les fotos que has ensenyat del teu viatje a Egipte, magradaria vore la resta pero crec que per a aixo et tinc que donar el mail i tu agregame i entonces dixaria l´anonimat i casi que preferisc continuar com fins ara, pot ser mes endavant, pero segur que son una pasada de boniques, es una cultura que sempre m´ha cridat l´atencio, com et vaig comentar, cuan arribe el moment de parlar sense mascares, ja em contaras com es tot alló.
Petxina, dirte que eres la reina del foro, els teus partes ens tenen a tots intrigats, no sols als que escribim, segur que també a tots aquells que lligen i es troben lluny d´açi. Gracies.
Mashi, una vegada mes no se que dirte, només volia fer una reflexió, he estat mirant els enllaços que anotes açi sobre la musica que escoltes cada matí, tot es respectable, pero he de dirte, i en sentit amigable, que un dia que pujos ves a vore a donpaco, supose que per a tu i els teus deu ser molt bona musica pero noi, no ho entenc, no puc dir res mes. Jo avui també vull fer la meua aportació musical, mentre llegia les converses de dies anteriors he anat mirant videos que em venien al cap i n´he trobat alguns que m´han recordat molt a la meua infancia, si no estic equivocat, crec que soc de gustos musicals semblants a bogabante. Un dels enllaços es este:
https://s.youtube.com/watch?v=NaIkJ0lQkmg&feature=related

este també m´ha fet molta gracia (se que a algu li agradará molt):
https://s.youtube.com/watch?v=h6OKEdCDm7c&feature=related

i en general si busqueu manolo kabezabolo, albert pla (fantastic cantautor, un dels meus preferits), benito kamela ... trobareu un gran repertori de bona musica. Sempre he defés la musica en castellà, no em referisc a bisbal, bustamante (boga ho sento jeje) i tota la musica comercial de la radio, sino els grups nacionals amb lletres reivindicatives.

Be de moment res mes que comentar, a veure si tinc un moment i li pegaré una ullada al que heu comentat de la ruta de sant vicent.

Una forta abraçada a tot@s.
Puntos:
22-05-08 23:14 #891293 -> 890065
Por:PETXINA

RE: Dijous 22 de Maig
Bueeenas, Manauela!!!!! Cony, como se te echa de menos. Ara, que si escrigueres tots els dies, no se si faries tant de tros al final Guiñar un ojo

Bueno, primer que res, dir-te que per a mi no vas crear cap conflicte, simplement vas comentar un comentari/ perdó per la repetició), que habies sentit....i jo per la meua part, casi que t´ho agraisc, per que ja estaba una mica farteta de callar,i de patir per ficar alguna cosa que molestará algú. I al fin i al cap me penso que al final no vaig faltar-li al respete a ningú, i me penso que tampoc vaig dir cap mentira.

Segon, gracies per lo de reina,rey. Avergonzado Pasmado

Tercer, sobre la musica que mos has enllaçat, que vols que te diga, no es del meu agrado...reconec que te la seua gracia, pero a mi tots els radicalismes, siguen de esquerres, dretes o mig, me pareixen excesius, per dir algo suau Riendote Pero pa gustos colores...Segur que la musica que m´agrada a mi a molts de vatros no vos agradaria Llorando o muy triste

I com no se que mes ficar, pos vos dixo a tú i a tots els que esteu en l´anonimat, vaig a escoltar un ratet musiqueta i a vore que veig per la red d´interessant.
AAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
PD: Manauela, ara quan he ficat el meu tipic AU!!!!, m´he donat conte de que no t´has despedit com ho fas normalment, així que de part de Manauela i meua.......

CARPE DIEM!!!!!!!!!! Chulillo
Puntos:
22-05-08 23:21 #891314 -> 890065
Por:PETXINA

RE: Dijous 22 de Maig
He pensat de ficar-vos un enllaç de la música que me va recomanar Mashi, val la pena escoltarlo sencer.
https://s.youtube.com/watch?v=KpFwnf6F_GY
A vore si vos agrá, per lo menos una miqueta... Riendote
AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dijous 4 de setembre Por: bogabante 04-09-08 21:47
valltorta
8
Dijous 21 d´Agost Por: bogabante 21-08-08 22:11
valltorta
24
Dijous, 3 d'abril de 2008 Por: Mashinito 03-04-08 19:23
PETXINA
6
DIJOUS 21 DE FEBRER DE 2008 Por: PETXINA 21-02-08 22:59
Mashinito
40
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com