Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
06-05-08 08:56 #852408
Por:bogabante

Dimarts 6 de Maig
Gut mornin a tutom. Ja tinc la cosa controlá, quin crak xeic, ahir va estar tot molt parat eh, ais ais.
De la conversa que vau tindre ahir jo puc dir que açi a vinarós se senten castañes molt fortes, fabriques de mobles que han fotut a 200 persones al carré, empreses de la meua competencia s´han quedat en el 50% del personal (natros de moment aguantem, i que duro). Del tema de les compres jo si que ho he notat, casi no ve ningú a comprar aire condicionat, la sort es que toquem moltes mes coses i si no una, l´atra anem aguantant pero no crec que tardo en caure algu, pero bueno, lo que tinga que ser será, paso de rallame.
Valltorta a la meua compañera li han denegat un prestamo de 6000 euros, imaginat, no es gran cosa pero com te hipoteca li han dit que nanai de la xina, menos mal que vaig fe la hipoteca antes de tot aço sino no me l´hagueren donat, segur.
En fi, mirem la part positiva, tampoc era normal com anaven les coses, ara se fotrá una llimpiesa d´empreses i de xusma i a continuar com antes i aban.
Bueno, que no vull ser el primer que foteguen fora d´esta, vaig a fe algo.
Puntos:
06-05-08 12:25 #852756 -> 852408
Por:Bogabante

RE: Dimarts 6 de Maig
Bueno si no te que escriure ni deu, hasta aqui hemos llegado!!
Jo plego bartuls i a pendre pel cul el foro, seguirem en el mail com sempre, mes discret i aixi no s´enterará tot el poble.
Molt de gust i hasta sempre.
Puntos:
06-05-08 14:28 #853034 -> 852756
Por:PETXINA

RE: Dimarts 6 de Maig
EHHHHHH!!!!!!! Tu no te rallos, que Mashi i Jo hem aguantat açí casi dos semanes sense tu i encara aguantem, no sigues cobard!!!!!! Riendote Riendote Vaaaa!!!! Jo lo que passa es que de matí, tinc cossetes que fer a casa, i si me conecto, ja no faig res. Ara a migdia tinc un ratet, no molt perque avui es dimarts i tinc que anar al bar dels Jubilats, despres tinc faeneta fins les 8 pero después o durante, jo açí com un clau!!!! I com no haiga contestat ningú, jo també tiraré definitivament la toalla Mal o muy enfadado Mal o muy enfadado Lo que no pot ser es que estiguem açí tres o quatre "PARDILLOS", fen riure a tot el poble, i els demés, ni se mullen, no siga cas que.....
Per lo menos, podrien entrar a saludar, encara que no tinguen res que dir, lo important es colaborar.
O que passa, que no n´hi ha cosses de que parlar? Está tot tan bé, que no s´ha de debatir res??? Que vos pareix que Acebes deixo la politica???(per ficar algo, Riendote Riendote )
No se, pero els que llegiu el foro i no escribiu tamé teniu que compendre que açó es una cosa que s´ha de fer entre tots, si només ho han de aguantar entre 3 o 4, pos la cosa al final s´acaba. A mi, personalment, no m´agradaria que s´acabara, pero ja ho he dit, al final els que estem no sabem de que parlar, ni sobre quins temes discutir, a mes, Boga i Jo per exemple, tenim mes o menys el mateix pensar, així que no te molt de sentit que discutim per algo en lo que estem d´acord.
Mashi, es una persona "unica", a la que crec que no li agrada discutir molt, pero está ahí tots els dies fen creixer les estadistiques del foro, i no només a este, tat Mashi???
Valltorta, no escriu molt, pero quan pot se dixa caure...
Els demés, suposo que tamé teniu una faena, com tots els que estem per açi....
Bueno, es igual, cadascú que faiga el que vullga, me penso que es pegar-se cabotades contra una paret. Ja m´estranyaba que açó tinguera molt de futur. Es com casi tot lo que se fa a Xert, si no es per 3 o 4 que se fiquen davant de tot estirant del carro, no se fa res. Tots volem de tot, pero pocs se volen involucrar de veres,ja ho fará algú, i així no anem bé... Llorando o muy triste Llorando o muy triste
Ale, vos dixo de moment, i ja entraré mes tard...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

PD: Jo que tenia el dia bo.....Boga, has fet que me deprimisca, i no tinga ganes de tornar a escriure....Perque en lo que he escrit crec que he dixat prou clara la meua postura al respecte. DEW
Puntos:
06-05-08 15:22 #853117 -> 853034
Por:EL GEGANT I LA GEGANTA

RE: Dimarts 6 de Maig
Ey!!!!! Templats com va tot?

Bogabante que tal el viatje? Suposo que guay.

Lo de la crisis personalmet no m'afectat massa i com soc una rateta que se va gurdadn els diners per si pase algo, pos mira, vaig a la salera cuan m'abellix (casi nunca), com antes. I si a les discoteques tinc que anar en la petaca, pos tornarem a la joventut. L'hipoteca ha pujat per bueno que li hem de fer, menys sopars fora de casa i mes a casa (que tambe estan be), i com el novio te el centro de juegos a casa (la play, el buz, el sing star, dos guitarres pal guitar hero)pos mira, menos gasto. En la faena si que s'ha notat, treballe en el mon de la ceramica i ja no mos dixen fer hores extres, que li hem de fer, monanirem al caminas i les farem alli que segur que no han notat tan la crisi.

Petxina, lo de acebes.... pues.... mes indiferent. Ja entrara un altre com ell (unos vienen y otros se van).

Bueno m'en vaig que e trobat una pagina on pots vore capitols nous de series que encara no han arribat aci. Estan subtitulades en castella o traduides al panchito.

No vos canseu.
Puntos:
06-05-08 17:25 #853362 -> 853117
Por:turmelleta

RE: Dimarts 6 de Maig
Eiiii que veig que la cosa està tenseta, eh!!! La veritat és que la continuitat del foro està pendent d´un fil. Jo ni critico ni deixo de criticar, perquè sóc la primera que entro quan entro i escric quan puc. Unes vegades no va l´infernet, altres no tinc temps i altres, la veritat es, que no tinc res que dir.
Home, hi ha que fer un aplauso pals que estan mantenint açò a flote: plas, plas, plas, pa BOGA, MASHI, PETXINA, i VALLTORTA I CUROLLA de tant en tant. Los altres, mos dixem vore i prou.
Com sempre hem dit, LOS MEROS ESPECTADORES es podrien pronunciar pero . . . si parlem de llibertat d´expressió, parlem-ne també de la no expressió. En fin, jo com sempre entraré quan podré i escriuré tant com puga, i cada u que aporto lo que li parega.

Ale xiquets, no vos maxaqueseu i. . . sense posar la faena en perill . . . seguiu deleitant-mos amb les vostres paraules.

UN BESOT PA TOTS!!! ÂNIM, que ja vendran tiempos mejores!!
Puntos:
06-05-08 19:09 #853618 -> 853362
Por:valltorta

RE: Dimarts 6 de Maig
Avui encara vinc més deprimida que ahir. Encara més problemes. Així que passo de parlar de crisis.
Boga, no m'extranya que a la teua companyera li hagen denegat el prèstec. Esque ara no se li dona res a ningú. Saps el fart que me pego de dir-li a la gent que o paga, o li embarga el banc la casa?! i entonces ploren! cabrons! porto 4 mesos detràs d'ells i quan els arriba el temut burofax, tot són problemes!!!

Bueno deixem-ho estar. M'he posat de marge octubre. Si la cosa no millora i els meus nervis tampoc, me passo a la ensenyança! que són els que millor viuen, eh turmelleta?!

De lo del foro... pocs però bons. eixe ha de ser el lema. NO patiu, la gent ja se tornarà a reenganxar. I si no, pues correus. NO passe res.

Espero que tots estigueu bé.
JO vaig a llevar fulles de carxofes.

Besets...
Puntos:
06-05-08 19:42 #853697 -> 853618
Por:Bogabante

RE: Dimarts 6 de Maig
Ostia turmelleta, el teu correu m´ha llegao eh, pero despues he tornat a llegir el de petxina i ja m´he cabrejat una atra vegá. Te raó en que com moltes coses al poble, cuatre fan i tots xuplen (i no parlo de la serafina). Está cla que hi ha casos que la gen no pot o no vol i es respetable pero collons vas pel poble i el foro per açi el foro per allá pero ningú entra pa aguantar aço. Si vos mola ana a la carnisseria i tendre un tema de conversa, ajudeu i no s´acabará. No cal a tot hora, no tot el mon te un ordenadó a tot hora disponible pero ne sou molts los que eu escrit alguna vegá i domés en que dedicareu dos frases de ves en cuant tot sería mes entretingut pero si no voleu, cada u es lliure i jo ja ascomenso a está hasta els collons de anar detras de la gent. Si la cosa no cambia, jo abandono, paso de donar vidilla a algo que tots formen part pero ningú col.labora, com tot lo que se fa al poble.
Petxina, i tu dius que te donat mal rollo, pues tu m´has acabat de cabrejar jajaja. I asosegat que la parenta no dona abasto llegin correus i me rebentará per sobrecarga, que pasa els tenies guardats pa cuan tornara? jajjaa.
Puntos:
06-05-08 20:17 #853798 -> 853697
Por:PETXINA

RE: Dimarts 6 de Maig
Boga, els que t´enviat, nomes son els que me van arribar ahir....con que preparat!!!!!! Riendote Riendote Riendote NOOOOOOO!!!!! Es broma, no te´ls enviaré perque te rublire...
Sobre lo del foro no tinc res mes a dir....crec que ja está bé. Cadascu que faiga lo que vullga, pero penseu una mica en els que per lo menos, quan arriba un dia a les 12 i encara no ha obert conversa ningú, la obrim i diem BON DIA A TOTS, A TOOTS...
Bueno, jo ja he acabat la jorná, per avui i ara vos ficaré el parte, perque en lo rollo de antes, se m´ha passat: NUVOL, ARABOGUES PERO BONA TEMPERATURA...AL ESTIU, JA FARÁ CALOOOORRRRR!!!!!!
AHHHH!!!!! Gegant i geganta, gracies per escriure, la veritat es que feia temps que no mos dies res, ais,ais, ais, es que no costa gens, collins....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
TA LUGO, crec
Puntos:
06-05-08 22:35 #854298 -> 853697
Por:xert

RE: Dimarts 6 de Maig
SI NO LLUEVE
XERT, 10-Mayo-2008

Subida a pie al monte TURMELL

(Altitud: 1.281 m) - Desnivel 850 m

Recuperando parte del Camino Antiguo de Morella

Recorrido: Subida 13 kms. Dificultad: Alta

Cada participante debe de preocuparse por sus propias necesidades de agua, comida y para los que no vuelven a pie, medio de vuelta a Xert.

Horario:

8,00 Salida desde la Plaza del Ayuntamiento.

9,00 Almuerzo el la Font de l’Albi.
(Hasta aquí, los participantes que lo deseen pueden hacer el recorrido por su cuenta en coche de apoyo).

9,30 Salida de la Font de l’Albi.

10,30 Llegada al Barranco de la Barsella.
(Empieza el ascenso a la cumbre).

13,00 Comida en el TURMELL.

14,30 Salida de vuelta a Xert para los participantes que tengan que bajar a pie.
Recorrido: Bajada: 17 kms. (Por la pista forestal).

18,00 Llegada a Xert (Plaza del Ayuntamiento).
Recorrido total de ambos trayectos 30 kms.

Nota: No es una competición, se caminará en grupo. Se ruega el máximo respeto a la naturaleza. Queda terminantemente prohibido encender fuego (fumar) durante todo el recorrido.
Puntos:
06-05-08 22:36 #854302 -> 853697
Por:Mashinito

RE: Dimarts 6 de Maig
Uis...diràs que los dies que no entro la gent escriu més... Remolon

Bueno...a mi el tema política...ni em ve ni em va...

Estos dies no sé jo si entraré massa...que final de curs s'arrima i hi ha cada vegada més feina que fer.

Per cert, no se si heu vist la tele, pero els de Navidul ja han fet una campanya per al loncheado....total, que al final no n'hi haurà cap de la uji a la tele... Triste En fin...

La final és este divendres de totes formes... ja vos contaré qué tal..Enseñando la lengua
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimarts 10 de Juny Por: BOGABANTE 10-06-08 22:47
Mashinito
26
Dijous 29 Maig Por: BOGABANTE 29-05-08 22:32
PETXINA
22
Dimecres, 14 de Maig Por: valltorta 14-05-08 22:38
la curolla
10
Dimarts, 22 d´Abril de 2008 Por: Mashinito 22-04-08 22:41
les clotes
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com