Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
09-04-08 08:17 #800935
Por:bogabante

Dimecres 9 d´Abril 08
Bon dia, encara es dimecres xiquets, collons quina semana mes llaaarggaaaaaa. Ahir al final no vos ho vaig di, no pergeu el temps ni els diners mirant Casi 300, mira que tinc sentit del humor eh, pero quina patacá de pelicula xeic, no val res, dos parides que encara te san estirá els morros com si vullgueres riure pero poc mes, cero patatero.
I als culés, aniem que avui mos plantem a semifinals, donem un punt de confiança a esta xusma que igual mos donen una alegria, ara que visto lo visto, el liverpool va molt fort, ja vorem.
Per cert, fa temps que ho volia preguntar, com está el mega polideportiu que es va ascomença a fe davant lo fronton? estan treballan? s´han acabat les perres? fa temps que no paso per allí.
Au, ja tineu un motiu pa opinar, a vore si algu escriu.
Que tengan ustedes un buen dia.
Puntos:
09-04-08 08:43 #800947 -> 800935
Por:

Borrado por Foro-ciudad.com
Puntos:
09-04-08 10:23 #801084 -> 800947
Por:PETXINA

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
Hola, bon dia xiquets....Avui torna a estar nuvol, pero no fa fred.
El "mega-super polideportiu", ara, crec que torna a estar parat, antes de les eleccions va haber uns dies que treballaven, me van dir que feien els vestuaris.¿I jo pregunto? ¿Per a que uns vestuaris, si encara no n´hi han portes???? No se, a lo millor es una pregunta tonta, pero....Si algu mos pot informar una mica millor, estariem molt agraits a este foro, els pocs que escrivim i també els molts que el lligen.
Un altra cosa, senyors/res, del ajuntament: ¿tant costaria de ficar cuatre senyaletes per els camins indican on está: la font del Molinar, L´Auvello, la cantera, Sant Marc, El Turmell, La Font de L´Albi, etc, etc, etc...? A mi, m´es igual, pero justament este Diumenge, per la plaça Vella, va passar prou gent, i uns me van preguntar "donde estaba la fuente esa tan famosa de donde salia agua????", jo vaig presuposar que debien parlar del Molinar, ara, jo no sé on debien arribar...lo intenté!!!
Bueno, Boga, "misió complida"... Riendote Riendote
Vos dixo i vaig a fer algo per casa, ara que de moment no sona el timbre.
AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Hasta después.
Salut.
Puntos:
09-04-08 11:06 #801172 -> 801084
Por:valltorta

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
Hola alfondeguillas!!!! me fa una rissa eixe nom!

Bueno, per temes: boga, quin és el foro de tvkoo?! perquè a mi només m'ixen carpetes en inglés i lletres xines!!

A la sra. meteoròloga i a la vegada empleada d'informació i turisme, Guiñar un ojo dir-li que s'hauria de presentar a alcaldesa en una candidatura alternativa: tots els del foro de concejals, i vories tu que bé funcionaria el poble.

Mashi... el publireportatge vaig estar a punt de dir-te que el fesses de les cireres.. però vaig pensar que no te pareixeria bona la idea... ;)

Ara que estic a casa... puc conectar-me més vegades!

Boga, dis-me algo que si no me toca baixar a barcelona a casa dels sogres a vore el futbol... i como que no... ;)
Puntos:
09-04-08 11:14 #801186 -> 801172
Por:Mashinito

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
No és un publireportatge!! es un fotoreportatge!! si, com eixos que ixen al dominical del pais o algo aixina, pero en més fotos i menos text...

Jo estic a la biblioteca ara.. he de fer un treball sobre els recursos humans de les empreses pa esta tarde... i encara tinc feina...
Puntos:
09-04-08 11:28 #801214 -> 801186
Por:bogabante

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
Valltorta a qui li has dit alfondeguilla? aixo es un poblet de castelló, jo he anat alguna vegada, buff, m´en recordo d´un bar que feen unes hamburgueses que te cagues pero no dir lo que dixa-ven fumar allí (ara llig massa gent i ja no podem ser tan liberals escribint).
A vore, recollons, tant de temps a casa fent el dropo t´afecta al cerebeloel foro es el de rojadirecta.org, allí está tot explicat i lo de tvkoo es un programa per a vore´l. Una cosa es el foro o la pagina on te pots baixar els programes (rojadirecta) i l´altra el programa per a voreu (tvkoo, sopcast ...). Si no t´aclarixes cridam a la nit i t´ho explico, vale?
Au, que tinc faena.
Petxina, molt be i molt bona idea, lo de les oliveres milenaries va estar de p.mare pos collons, feu lo mateix en les atres coses que hi han al poble pa vore no?
Puntos:
09-04-08 15:26 #801683 -> 801214
Por:PETXINA

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
CUROLAAAAA!!!!!!!!!!! Que t´has enganyat de dia....ais,ais,ais
Boga, lo de les oliveres milenaries está molt be, pero no perque ho haiga fet l´ajuntament, aixo es cosa de les cooperartives.
Jo no se com deu funcionar als demes pobles, pero al terme de les Coves, estan tots, TOTS, els massos senyalitzats i me penso que a Tirig tambe han ficat noves senyals indicadores per anar als puestos, ¿es així Valltorta?
I a estos dos pobles, Tirig i Coves, a un mana el PP i a l´altre, un Independent i no se com es pero a tots els puestos se fan cosses PER AL POBLE, menos açí. Si algu pensa que no es així, que m´ho diga, a lo millor puc estar equivocada. Pero per a mi, es vergonyos que no tinguem ni un p. rotul, que ens informe que allá dalt está el Turmell, per dir algo, i no sigo per que crec que tots i totes m´enteneu.
AHHHH!!!! I tampoc me val que me digueu que han canviat faroles, perque les velles es podrien aprofitar a altres puestos, i no ho fan, com per exemple a la pista...que vas per ahí, allá tard i tens que portar llinterna i xalec reflectant d´eixos.
Bueno, me penso que per avui ja he ficat prou temes per a debatir, al fin i al cap es per a lo que servix el foro, ¿no? debatir coses del poble...encara que no me conteste ningú, pero a lo millor per el carrer....en fi ahi queda eso.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Estic per açí de moment, vaig a fer algo de faeneta que me queda pendent, espero respuestas Riendote Riendote Riendote
Puntos:
09-04-08 15:26 #801685 -> 801214
Por:bogabante

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
Curolla estás mes tonto que vals tio, primer, has escrit al fil d´ahir, i segona, que insinues, que es mentira lo del bateig? no tinc perque donate explicasions del que faig, de a on vaig i en qui vaig pero si vols ja te donaré el detallet de la xiqueta on ficará la fecha del bateig i te pasaré un parell de fotos, a vore si el xiquet aixina seu creu. I si no tinguera bateig i tinguera ganes de quedarme a casa rascant-me la bosa que? dixo de se menos xertoli que tu? mas tocat la moral en eixe comentari, aixi que ojito, que de prou coses m´antero encara que no vos u penseu, i hasta aqui puedo leer.
Valltorta, ja ho tens clar o no lo del tvkoo?
Puntos:
09-04-08 19:34 #802302 -> 801685
Por:valltorta

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
He vist que el fan pel softcast, que ja el tinc instal.lat. Ara què he de fer?!si apreto, m'ix una pantalla negra. He d'esperar a que se carregue?! Quant tarda¿!
Puntos:
09-04-08 19:35 #802304 -> 801685
Por:ELS CUCONS

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
BOGA HOY .GGGG.
AVEURE SI EL "LA PORTA" EIXE CREA UNA LLIGA CATALANA I DESAPAREIX DEL MAPA. ALGU LI TINDRIA QUE EXPLICAR LA DIFERÈNCIA ENTRE FUTBOL I POLÍTICA. A MI,SI JO FOS DEL BRAÇA EM DONARIA VERGONYA EIXE TIO, ARA QUE JA ES VEU EL RESULTAT. I RECORDA NINOT, UI PERDEU.
Puntos:
09-04-08 19:37 #802310 -> 801685
Por:ELS CUCONS

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
MASHI, LA PRIMERA MATANSA DE Death Proof, LA MILLOR, ENCARA QUE ESPERAVA MES. VIVA TARANTINO
Puntos:
09-04-08 20:02 #802370 -> 801685
Por:Mashinito

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
Què va.... el final de la peli es brutal.. xD
Puntos:
09-04-08 22:25 #802734 -> 801685
Por:PETXINA

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
IIIIIEEEEEEEE!!!!!!!! Heu vist??, m´han llevat l´exclusiva del temps....ahí dalt, al costat de Documentos...
I ara que fare???? Jo que n´hi habia dies que nomes escrivia per donar el parte...Hauré de pensar en un altra cosa que nomes ho puga fer jo Mal o muy enfadado Mal o muy enfadado
AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Vos dixo i m´en vaig a vore "Cuestión de Sexo", es que me parto.....
DEW, hasta demá...
Puntos:
09-04-08 22:34 #802756 -> 801685
Por:Mashinito

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
Si bueno....però tu eres més de fiar... xD

Han adelantat la final de creatividad en vivo una semana...serà el dia 18....mmmh...
Puntos:
09-04-08 22:59 #802837 -> 801685
Por:la curolla

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................................................................................................................................................................................................. que fuerte de la muerte, es que me parto.
Puntos:
09-04-08 23:03 #802853 -> 801685
Por:Bogabante

RE: Dimecres 9 d´Abril 08
Cucons, ja estem a semifinals, com ha quedat el madrid? ah no que ja está eliminat i com açi no vos ajuden els arbits, perque l´ultim partit contra el mallorca ja me dirás tu. Jo reconec que juguem molt mal pero los xulos merengons aixo no he reconeixereu mai tat? m´has dit ninot, uy que valen, com tu saps qui soc es molt facil no?
Vull donarli tamé la raó a petxina en lo de que se fan coses pel poble, (penseseu lo que penseseu perque no pujo molt)pareix que el foro per fi comença a agarrá un sentit de profit, está molt be dir que el nostre poble es el millor i tot aixo, pero si ho llig tanta gent pot ser tindriem que dir el que realment pensem i pot ser a lo millor servix per a algo, al menos per dir lo que molta gent vol dir i no s´atrevix.
Ja han comentat lo del escombro, on se tira? i lo de no haber ni una simple font indicá en tot el poble, tenim el poble ple de cases rurals i despues cuan ixen de casa que fan? van a jugar a tenis? ah no, que no hi ha red, a futbito? a no, que no dixen entra, a vore coses, i com les troben? i com acaba tot, foten el cap a sant mateu o morella, trist, molt tris. Acabeu eixe polideportiu (per ej.) d´una vega i aixo si, dixeulo obert, a vore si també tindrem que ana a demana les claus a ca vicentet.
Bueno, de moment res mes, que tingueu bona nit tots.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimecres 27 d´Agost de 2008 Por: PETXINA 27-08-08 23:28
PETXINA
18
Dimecres, 28 de Maig de 2008 Por: Mashinito 28-05-08 21:15
Mashinito
7
Dimecres, 12 de Març de 2008 Por: Mashinito 12-03-08 22:14
Mashinito
10
DIMECRES 12 DE MARÇ DE 2008 Por: PETXINA 12-03-08 12:05
PETXINA
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com