Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
12-03-08 23:36 #751884
Por:bancal_del_teixà

Dijous, 13 de Març de 2008
Veig que l'unic que se'n recorda de mi es Curolla....Aixo s'agraeix. Com a minim significa que per un motiu o un altre, estic animant a estones el foro.

Voleu pistes????? Ja vaig dir que visc a Castello i tinc entre 20 i 30 anys (tambe vaig dir que no soc la iaia de Boga que ja meu va preguntar si era fa dos o tres setmanes) Avui reduire, tinc entre 25 i 30 anys. Puge a Xert tots els fin de setmanes i a Castelló treballe, no estudie. Com a aclariment a Boga, no soc de la teua colla. I per avui ja esta be. Ja teniu prou informacio.

Au, avui ja he complit. No hi ha res a dir sobre el Barça aixi que tampoc cal enrollar-se mes. Per cert, no si qui eres arradio, xo com a minim ja se que eres de la Banda de musica de Xert. Ja te descobrire.
Puntos:
13-03-08 01:04 #752069 -> 751884
Por:PETXINA

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Hola, bona nit o bon dia per als mes matiners.... Avore si vos ho curreu, i no som tan monosilabics,avui eh ????
Hola, bancal, com te va tot??? Estem tots intrigats en qui pots ser...ais, ais, ais, que mos fareu pensar massa.
I vatros direu, que collins fa esta a estes hores escrivint açí???? Pos com Mashi no m´ha contestat a un correu que li he enviat, açí estic arreglant, o intentant arreglar l´ordenador, bueno, millor dit el Messenger, en l´ajuda de un que no tinc ni p... idea de qui es, nomes sé que es de l´empresa( Microsoft).... i en fin, açí estic....
A vore si ja s´acaba de obrir una pagina i si no me´n vaig i demá, será un altre dia. Al final li agarrare mania al bitxo este, en lo que m´agradaba Llorando o muy triste
Bueno, de PARTE, vos fico que per ser l´hora de la nit que es, fá prou bona hora, fresqueta pero be. Suposo que demá, solet i avant, espero que si, perque si no m´acasareu, perque per lo menos hasta mitant tarde, no me podre conectar, que venen le Pasques i no me dixen surá
AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!

NA NIT A TOTS Pasmado Pasmado
Puntos:
13-03-08 08:38 #752186 -> 752069
Por:Bogabante

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Bon dia a tots, no tinc molt que dir aixi que faré algunes referencies:
- Turmelletaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vens a sopa esta nit o no?
- Bancal, uau quin mogollón de pistes has donat, te seré clar, ni se qui eres ni m´importa, ja vaig jugá a quien es quien en cucons i no tornaré a pasar per ahi.
- Curolla, no te cal treballá hasta tant tart, "abarisiós", i no, no pujare en tota la pascua, a no ser que siga a baixa trastos o a per el cotxe de mon pare, tinc faena a casa i me´n vaig uns dies a calaceit i de lo del sopa de fer´lo a Xert, o sopem tots a ca teua o no pujo jajaja. Aixo si, si algun dia t´aburrixes baixa a vorem, t´acovido a una sandy (que se que t´agraden puñetero), pero no baixos molt mudat que ja que baixes mos ajudarás a ficá manisetes....
- Petxina, a tu te volia preguntar si el problema que tens en l´ordenadó es que no se t´obri el messenger, a mi no me va ni el messenger ni el hotmail, estic en fase de buscar a vore que osties vol dir el error que m´apareix.
- Manauela, manifestat, no cal que donos cap pista, que tampoc vull saber qui eres, pero els dos dies que vas escriure li vas fotre un bon meneo al foro.
- I si hi ha algun xofer de l´any pasat llegin, a vore si ens ajuntem que encara tenim un asuntillo entre mans eh, a recogeerrrrrr.

Au, res mes de moment, si puc ja diré algo mes abán.

Askatua.
Puntos:
13-03-08 11:27 #752471 -> 752069
Por:Mashinito

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Petxina, poso aci la resposta pa que servisca a tots. Los problemes que poden donar això són els següents:

-ESTOS DIES EL MESSENGER VA MALAMENT PEL VIRUS BROPIA. PROVEU A USAR LES VERSIONS VELLES DE MESSENGER, O ACCEDIR DES DE LES WEBS MEEBO, WEBMESSENGER, EBUDDY O SINMESSENGER.

- TENIU LO MESSENGER DESACTUALITZAT. BAIXEU UNA VERSIÓ MÉS NOVA:



I si tampoc te funciona, ja t'explicaré com s'arregla lo del 7.5, que es un poc lio...
Puntos:
13-03-08 14:13 #752844 -> 752471
Por:manauela

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Bon dia a tot@s. Dic bon dia perque encara no he dinat i alguns de vosaltres supose que si. Veig que el tema de conversa avui es el messenger, jo la veritat es que no ho entenc tot aixo, em van comentar lo del foro i açi sí, pero no me pregunteu molt de internet que no ho entenc molt.
Feia dies que no m´he pogut conectar, perdoneu. Del tema de donar pistes, em va agradar molt el comentari de petxina cuan va dir que preferia que jo seguira en anonimat, que em donava un aire mes interesant, i crec que es millor aixi, segur que molts vos enportarieu una gran decepció. Tampoc cal ser tan extremista com abans ha dit bogabante sobre la identitat de bancal. Bogabante i petxina tenen la molta popularitat sabent qui son, jo, si en tinc, preferisc que siga anonimament. Ja arribará el dia en que ho sabreu i voreu com vos sorpendrà moltisim.
De moment res mes que dir, vaig a menjar alguna coseta i a esperar que pase la tarde pronte, només espere i desitje que la setmana que be la gent seguisca escribint açi, i el fet de tindre vacanses molta gent no faigua desapareixer el moviment del foro, jo no vos fallaré.
No soc molt de la broma pero m´ha fet gracia lo del macro sopa de bogabante, jo aniria perque entre tanta gent que aneu no sabries qui soc jeje. No, no puc arrimarme per la nit a vinaròs, gracies per l´invitació. A vore si organitzem pronte el de xert i aixi ens coneixem tots no?, inclus podria ser un dia d´orquesta aixi continuariem la festa al poble, jo habia pensat en sant marc pero al pobre boga l´han tornat a embolicar en un convit, i no ho voria en bons ulls fer´ho un dia que no estiguera ell, o petxina o mashi que son realment els autentics mestres del foro (no cal que m´ho agraïsques boga, una vegada vas fer algo aixi tu per mi, ja ho compendras algun dia).
Per ara ja em despedisc, que paseu un bon dijous i fins la proxima. Sigueu feliços i recordeu: "Carpe Diem".
Puntos:
13-03-08 15:01 #752927 -> 752844
Por:Bogabante

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Xeix, manauela eres la "repanocha" que diuen per ahi. Del tema de saber qui eres, que vols que te diga, a mi me la repanpinfla pero m´has dixat una mica intrigat en lo de que vaig fer algo aixi per tu, el dia que mos coneguesem (si arriba) ja m´ho explicaras, no me sobra cap neurona pa cabilar ara en aixo. Ah, i merci per lo comentari del sopar, veig que eres un bon tio, te tacharé de la llista negra (que no se si te tenia, son tants de folios). No se si teu han dit mai, pero tu saps lo que relaja llegui lo que escrius, ai que joderse. Si que podries escriure un llibre o pot ser algu te contratará pa que li escrigues cansos, jo perque canto mol mal que si no jaja. I molt gracios el comentari de lo del sopar, que cabr..., pero veus, no se si "anfadame" o riumen, en fin, eres raro raro raro, en el bon sentit eh.
Del tema del messenger, buff, jo crec que tinc la versió 8.0, o aixo ficaba pero no hi ha manera, a vore si tinc un rato i mirare al google que fica moltes formes de solucionar´ho i encara tinc que desinstalar el emule i descarregar el que me vau recomanar, pero com la mula anaba be, ja vorem, me falta temps pa tot redeu.
Au, a cascarla.
Curollaaaaaaaaaaaa, baixa a sopa ostia, dropooooooooooo
Puntos:
13-03-08 16:37 #753113 -> 752927
Por:PETXINA

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Hola, bona tarde. Pos bueno, com veig, tots tenim el mateix problema, el Messenger. Ara, que si Mashi diu que es un virus d´eixos pos de moment, "paciencia". Si que me calia estar hasta les 2 del matí ahir per no res, vaig a vore si m´han enviat algun missatge els de Microsoft i a vore que diuen.
Manauela, NO DONOS PISTES, no vull saber qui eres, ja m´has tranquilitzat la tarde, jejeje, que vaig una mica de cul.
Lo del sopar o dinar de foreros estaria bé dixar-ho per a despues de Pascua, inclús, despres de Sant Marc (19 d´Abril), per lo menos per a mi, si es que voleu que vaiga, perque en la faena que n´hi ha ara no tinc gens de ganes de pensar que tinc un compromis que no voldria perdrem per res del mon, quina xaleraaaa!!!!!!!
AAAAAAAAAAUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Vos dixo que ne tinc a una al secador i no se p´a quan de rato l´he ficat......
Hasta lugo....
Puntos:
13-03-08 17:04 #753173 -> 753113
Por:fogaseta

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Bonaaaa tardaaa!!! com anem??? per aquí tot igual, després d'uns dies de fred aquest matí a fet una calor "que pa que"!!!! veig que torna a sortir el tema del sopar. Jo m'apunto!!!! pero ara en serio!!! si a Pascua no us va bé i per Sant Marc Petxina te feina casi que l'haurem de deixar per a festes d'agost!!! ja que la idea de manauela de que despres hi hagi orquesta, està bé, s'ha de continuar la festa!!! una altra opció es deixar el sopar per Sant Joan i anem tots a casa Boga que després a Vinarós hi ha festeta!!!! no!!!???? be, hem de quedar en algo, de moment els que la setmana que be estem a xert, el dissabte de nit podriem fer una altra "quedada" a la barra, jejeje!!!!
Be, s'ha de quedar en algo, jo, "lo dicho", si estic m'apunto!!!
Vinga forer@s, fins a un altre ratet, ptnts!!!
Puntos:
13-03-08 19:02 #753507 -> 753173
Por:PETXINA

RE: Dijous, 13 de Març de 2008
Hola de nou. Mashi una pregunta, aixó del virus, com s´arregla???? Entrem al Google, que todo lo sabe, i seguim les instruccions???? O que?? Va, tu que n´entens, aconsellans a Boga i a mi, no siga cas que mos pegue un pet este "parato" i s´acabe el foro per a natros, Llorando o muy triste Llorando o muy triste Llorando o muy triste
Gracies
AAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Divendres 1 d´agost de 2008 (faves tendres...) Por: PETXINA 01-08-08 21:50
Mashinito
16
Divendres, 27 de Juny de 2008 Por: Mashinito 27-06-08 22:33
Rustic
9
DILLUNS- 12 DE MAIG DE 2008 Por: PETXINA 12-05-08 22:58
PETXINA
9
DIMECRES 26 DE MARÇ DE 2008 Por: PETXINA 26-03-08 21:48
la curolla
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com