Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
12-02-08 00:21 #685881
Por:bancal_del_teixà

DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Bueno, en primer lloc, li he de dir a Mashi que m'han informat avui que les orquestres estarán prohibides durant la setmana pero lo fin de setmana sí que estarán permeses i ara estan intentant conseguir que el dilluns i el dijous també es permetesquen perque crec que el dimarts i el divendres es festa o algo aixi i el dilluns i el dijous seran el dia anterior a un dia festiu.

A part d'aixo, us puc confirmar que al foro no es pot escriure sense registrar-se per aixo fa temps que no escriu ninguna persona no registrada i ara se esta quedant mes mort............

Tambe he de donar una mala noticia per als components de la banda. Segons m'han dit i he sentit, encara que no es totalment segur, Sant Marc el volen fer el dia 26 d'abril ja que aquest any no coincideix la festivitat el mateix dia que el certamen de bandes de forma que no es una excusa. Aixo es la versio que jo he sentit......pero no implica que siga vertadera.

Bueno, i ja que estem. Boga i Fogaseta us ho heu buscat.......a 8 punts i creixent...... El Barça es com el Madrid de Capello pero amb una excepcio, es a dir, viu dels gols als ultims minuts pero no guanyara res. El Madrid es com un pot de Pringels, cuando haces gol, ya no hay stop. HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!.
Puntos:
12-02-08 02:32 #685968 -> 685881
Por:Mashinito

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Sips, ja sabia que feien verbenes en fin de setmana i tal....però es que la gràcia es anar entre setmana, que no hi ha tanta gent i no és tant agobiant....però bueno...ja inventarem algo en los amics.... Remolon

Marxo a dormir, que demà tinc prou feina pel mati i per la tarde...au!

Bona nit!
Puntos:
12-02-08 04:46 #685974 -> 685968
Por:valltorta

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Bon dia!
Espero que tots estigueu bé. A mi avui m'ha tocat matinar perquè he d'acabar unes coses per a la faena, que torna a vindre el jefazo... i antes de despertar-me del tot, he entrat a pegar una volta per ací.

Sobre el tema de Madalena... sempre queda el mesón del vino i el de la tapa! Crec que eixa festa no és saludable per a ningú: lo de l'alcohol se'n va de mare! Recordo un any al bar Galaxia, que ni te cuento. Ara, aquell vodka ere de garrafa i vam estar més de 3 dies mals. No sé ni com vam arribar a casa...

De lo demés, espero que emprengueu el carnaval en ganes. Natros demà ja serem "propietaris" (qué raro sona) i ara toca buscar llumero (afegiré la paraula al diccionari, que als d'aci els fa molta rissa!!).
Boga: recordo l'any que te vas disfraçar de sevillana en un vestit roig... qué risssa!!!!!!!!!!!!!!! Però d'això ja fa anys, eh?!

Au! que vage bé el dia i avant.

ciao cacaus!
Puntos:
12-02-08 08:29 #686012 -> 685974
Por:BOGABANTE

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Bon dia. stop.
Tinc son. stop.
Ja parlarem cuan me despejo. cambio i corto.
PD. Teixà mamón, pujeu pujeu que l´ostia será desde mes alt.
Força Barça. stop stop i punto.
Puntos:
12-02-08 10:01 #686131 -> 686012
Por:PETXINA

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
HOLAAA!!!!! Bon dia a tots. Així que no poden escriure els no registrats???? Pos a vore tots els que si ho estan, que colaboren, que sino açó está molt mortet.
Bueno, jo també vaig a donar-vos una mala noticia al parte.
"PARTE METEREOLOGICO XERTOLI":
---- PLOOOUUUUU!!!!!!! Bueno, está tot banyat, i ha plogut. El cel esta molt tancat de nuvols, i suposo que tot el dia estará així, a més, quan está aixina, sempre me fa mal el cap conque segur que de moment, no despeja. Llorando o muy triste Llorando o muy triste Ja aniré informant per als que no esteu al poble en altres retransmisions...... Chulillo Chulillo
AHHH!!!!! Vos informo a totes les foreres, que el proxim 30 de Març, l´Associacio de Dones, celebrarem el dia de la dona (8 de Març, pero es jornada de reflexion), ja anire informant dels actes per aquell dia, si teniu algun dubte, ja ho sabeu....feu-vos socies,xeeeeee!!!!!!!que nomes son 6 eurets a l´any, a mes quan més gent jove, millor, podeu aportar idees de cosetes que podem fer, perque ara, com la majoria son gent gran pos quasi tot el que fem, esta enfocat per a elles. I no es que mos moleste, pero estaria bé que se pugueren fer cosetes per a totes les edats. Va animeu-vos xiques, que a estos poblets estes cosetes omplin molt, encara que per algú siga una tonteria
Remolon Remolon
Ale, vos dixo de moment, vaig a fer algo que ja ha passat mig matí i na de na.
AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
12-02-08 10:50 #686215 -> 686131
Por:La Torreta

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Bon dia a tots/totes.

El domenge es va propossar, que el divendres dia 15 es podria fer la festa del pijama al pub de Toni. Que vos pareix?. Ja que son carnavals, pos farem més festa.
Aixi que ja ho sabeu, el divendres al pub en pijama, picardies o lo que un vullga ficar-se.

M´han dit que per la tarde, ixen moltes colles, a vore si al final pareixeràn los carnavals de Vinaròs

Bogavante: a vore si no vindràs, en la teua peluca rosa fosforito....

Bueno, hasta despues.

Puntos:
12-02-08 11:49 #686316 -> 686215
Por:bogabante

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Qui eres torreta? com saps lo de la peluca? este any no la portaba eh, era blava .... Tu has anat alguna vegada a minjate un bocadill d´aulibes a la torreta i pa veure vozka? ... Donam pistes.
Puntos:
12-02-08 12:36 #686399 -> 685974
Por:Mashinito

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Valltorta, els mesons estan oberts a les 6 del matí, que es quan més falta fan? que fa un munt de hores que no menges res? Veritat que no? pos aixo...(Encara sort que hi ha algun kebab que no tanca durant la nit en magdalena..)

En cap divendres i dissabte si que hi haurà un parell de orquestetes a les aules, pero los atres dies no... Remolon suposo que algú farà algo aixina sense avisar....pero bueno...
Puntos:
12-02-08 14:28 #686594 -> 686399
Por:PETXINA

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Este foro, esta loko, m´ha tancat la sesió sense dir-li jo res i no me dixaba iniciar-la de nou.
A vore Mashi, tu que entens de estes coses, i no t´enfades, açó qui ho administra???? Perque es una mica rollo......
AAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Me´n vaig a vore als agüelets Riendote Riendote
Fins despres.
Puntos:
12-02-08 16:56 #686891 -> 686594
Por:fogaseta

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Bona tarda a tots i totes!!!! Com va el dia???. Veig que la cosa no s'acaba d'animar, ais ais ais!!!! A més com ara t'has de registrar encara ho han possat més dificil. Per a tots aquells que entren i mai volen dir res, que en sou mooooltssss: AU!!!! animeu-vos que tampoc costa tant, aquest finde ja us ensenyare jo com s'ha de fer i no hi haura excusa. No em digueu que teniu vergonya, jejejeje!!!.
Molts pensen que escriure aquí es un tonteria pero be que tothom coneix el foro!!!
Bé,que consti que aixó no es cap bronca.
Veig que no està clar, encara, el finde que es farà san marc, que depen de la banda. Que no es molesti ningú peró en els findes que hi han a l'any no podeu actuar un altre???!!!! Boga, encara tindràs sort i podràs anar de boda i a xert.
Ale, fins a un altre ratet, no se si aquesta tarda o ja demà. Tinc que entrar a BCN i aixó m'acuparà mitja tarda!!!
Ptnts.
Puntos:
12-02-08 17:05 #686916 -> 686594
Por:bogabante

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Bona tarde a tots, si tenia alguna posibilitat d´anar a carnaval l´acabo de perdre, m´han adelantat l´hora a la carnisseria i este dijous dentista un altra vegada, cagon satanas bendito, ja m´han amargat la semana, ara que ja estaba concienciat pa la semana que be, esta tarde a amplir la nevera de cremetes y zopetez. Per cert, petxina ten recomano una que es diu "la crema de alicia" gelá va de p. mare i está prou bona "pal nom que té" .....
Pero sent optimista mira, demá l´ultim dia de la semana, dijous i divendres festa, bueno, festa es un dir pero al menos faré l´onso al llit.
Au, ja vos he contat una miqueta mes de la meua vida, demá cuan aneu a les tendes tots els "mirons" ja tindreu un altre tema de conversa o algú a qui pelar, escribiu ostia escribiu, no vos doneu compte que la gent se priba molt en lo que escriu o no es totalment sinsera perque hi ha molta gent mirant... "non" dependreu mai redeu.
Puntos:
12-02-08 17:37 #686982 -> 686916
Por:La Torreta

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Hola, ja torno a estar per açi, però tan sols un momentet.

BOGA, encara que tornos anar al dentista, igual pots vindré a carnaval. Té fiques lo pijama i per amunt. Bueno, si no ens veiem que no siga res, lo dels quixals.

Va entre tots, ens tenim que ANIMAR I ACUDIR AL PUB EN PIJAMA. Mare quina xalera, només de pensar-ho.

Aço, va per a tots els foreros!!!!.
Ho sentiu: turmelleta, fogaseta, xertolina, moletaredona,valltorta, fontdelespiques, frenadol, petxina, cucons, lo molinà, el gegant i la geganta, amollen, ya xalem, san micolau, plaer de ma vida, granera voladora, lluneta menguant...... i un fum de gent que em deixo, disculpeu-me, però en aquests moments son els que me venen a la memoria.

ADEU.


Puntos:
12-02-08 17:41 #686993 -> 686982
Por:La Torreta

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008

Petxina, Mashinito i Bancal del Teixà, disculpeu-me.

Segons me venien al cap, anava escrivint i al tancar he vist, que practiment los que avui donaven joc al foro no vos havia ni nombrat.

Espero que me perdoneseu, encara que al bancalet no el conec.

Puntos:
12-02-08 18:06 #687045 -> 686982
Por:PETXINA

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Hola, bona tarde es la segona vega que escric este mensatje, la primera, me l´ha borrat el SEÑOR ADMINISTRADOR o qui siga que s´encarregue de tot açó. Conque ara el tornare a escriure.
Torreta, gracies per la invitació personalitza, pero jo segurament el pijama me´l ficare per anar a dormir. Jo ja tinc un carnaval montat açí a casa el divendres i el dissabte tot el dia. Si puguera, aniria, pero segurament el dissabte, les/els clients/es ja no caldria que se disfrassaren de coll per amunt Riendote Riendote
Boga, que te sea leve la nueva extracción, lo de la crema de Alicia, si que l´he vista, pero per lo que val, ja la faig jo açí a casa, si ne vols, puja el tupper i te´n ficare per a dos o tres dies, vaaaa que t´acovido!!!!
Bueno, me´n vaig a omplir la llavadora, que ara a estes hores, ja fa solet, encara que segur que demá tornará a estar nuvol.
AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!
TURMELLETAAAA!!!!!!!! Contestam els mails, que si no vindra el finde i no te podré mirar aixó que tu ja saps.
Besitos.
Puntos:
12-02-08 18:24 #687085 -> 686982
Por:bogabante

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Torreta a tu no t´han operat mai dels quixals tat? la cara se queda com una pilota de rugby i que jo sabia toni i mari encara no en tenen de enjuague bucal per a servir envés de cubalibres. No m´has contestat a la pregunta que te vaig fer, va donam alguna pista, com sabies lo de la peluca? dime la edat al menos collons.
Petxina demá la parenta te que pujar a buscar encara estanteries que me queden per penjar, amanis crema d´eixa que li diré que paso en un pobal a buscane!!
ale, ta despues.
Escribiu sories escribiu.....
Puntos:
12-02-08 21:55 #687689 -> 686982
Por:moletaredona

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Iee, bona nit. Com va això? Boga, sento lo dels quixals, xo s´ha de passar x ahí. Tranqui que ara ja saps que es això.
Eh, lo del pijama està molt be, quina emoció. Jo per mi,enseguida, lo q me´n tindré q comprar un de nou o buscar un camisó q fa mes comboi. Toni, vatros q llegiu tot aço, afirmeu-ho i pa' delante. No digueu q no està be? Feu un pregó..jeje
Lo de la banda no es cosa nostra. això es el certamen provincial i natros no fiquem la fecha. Ja es dirà segur quan es fa Sant Marc, no se sap encara.
Ale, no vos canseseu q el divendres ja està ahi i... fiesta......
carnaval, carnaval, tatararararraaaaa tararrraaaaaaa.
ai, bancal del teixà, dona alguna pisteta q me tens intrigà. Tu has estas ahi alguna vegada? Jo havia sentit la finca del teixà....
Puntos:
12-02-08 22:24 #687793 -> 686982
Por:Mashinito

RE: DIMARTS 12 DE FEBRER DE 2008
Lo de la festa del pijama sembla divertit...Enseñando la lengua La pua es que jo fins dissabte no munto a xert...U^_^ (tinc classe per la tarde del divendres) De manera que ja m'ho contareu si es fa o que... Remolon

Necessito descansar....a vore si avui puc dormir 8h per lo menos....
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dilluns, 22 de Setembre de 2008 Por: Mashinito 22-09-08 23:21
bogabante
9
Dissabte 20 de Setembre de 2008 Por: PETXINA 20-09-08 22:10
bogabante
1
Dimarts, 22 d´Abril de 2008 Por: Mashinito 22-04-08 22:41
les clotes
7
DIMARTS, 22 DE GENER DE 2008 Por: PETXINA 22-01-08 23:04
jewel
33
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com