Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
12-12-07 01:11 #599272
Por:Karajiller@

Dimecres 12 de Dessembre de 2007 (Raul selecció)
Bona nit a tots! (No crec que quedo dingú a nestes hores). Per sort, les 8 i mitja no es matiná mol i meu puc permití. Lo de debatí sobre Raul i la seleccíó era broma (es innegable que te que aná) pero ai llesit tot lo que sa dit sobre lo tema d'anit i me penso que ancà donaria pa mes, pero bueno, un atra vegá será. Veig masa ganes de cambiá de tema pero ningú que ne traga cap. Una pregunta pa lo que me la puga contestá: Cuans pobles no organissen res pa fi d'any? Som los unics que mon tenim que aná del poble ta trobá festa? (No val lo de cá calvet, per lamor de deu!!)
Puntos:
12-12-07 04:23 #599297 -> 599272
Por:amollen

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007 (Raul selecció)
BONA NIT.Nopodia dormir i dic vaig a vore estos del foro que foten.molt interessant lo d`ahir.has tret un tema que donará molt de si KARAJILLER@,pero no se de q te queixes!tens lo de ca CALVET,lo de ca OTILIA,lo del CLOT,lo de la SERAFINA,a lo milló lo del LOBO...Es broma,tens raó pero és un dia complicat,ningú vol pringar una nit aixina.Jo tamé visc a Xert tot l`any com molts altres foreros pero els diumenges no vaig a dinar a Canet com M.... AU A DORMIR UN RATO
Puntos:
12-12-07 06:21 #599298 -> 599297
Por:FRENADOOOOOL

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Bon dia a tots/totes:
La veritat es que ḿhavia asustat.
Si haguera anat en serio lo de parlar del tema proposat per Karajiller@ vos haguereu quedat tres (o dos).
No estic dien cap tonteria si dic que el futbol y la politica son dos dels temes que acaben dividin a les persones.
En el futbol (encara que sempre se escomença parlan en broma), s’acaba fotense dels que son de un equip “contrari” al teu. Inclus los “aficionats” practicament cada domenge acaben chillanse, insultanse i peganse en casi tots els camps de casi tots els pobles. ¿Hau anat o vist algún partit en el que no haigueseu sentit la paraula mágica “fill de p....”?..... ...... ¡Que bonico!.. ¿tat?........ El futbol une??????.
Y la politica?. La gent (en general) tamé acaba insultanse i hasta peganse domés per simple fet de fer “propies” les “idees” de uns “liders televisivos” que el unic merit quels veig jo es que tenen un master en manipulació de mases y apliquen a la perfecció lo que van dependre en eixe master.....
FIN: Ja no parlo més de futbol i de politica......
Parlarem de Nochevieja.
La veritat es que no men recordo si alguna vegá s’ha fet algo a Xert en Nochevieja. Crec que mai ningú ha organisat res. En general, la gent som mol cómodos. No volem faena pa que xalon los demés. Eixe comentari sempre m’ha indignat. Si pensem que organisá algo pa que xalon los demés no val la pena, entonces mai s’organisará res.
I en Nochevieja en particular, la comoditat pot ser estiga justificada pel tema del coche i la carretera. Eixe día alguns podiem anar hasta a la carcel de Albocacer.

Benvinguts amollen y tostao........ La veritat es que no se si sou nous,.... perque el nou soc jo.

Au. Hasta un atre ratet.
Puntos:
12-12-07 07:11 #599303 -> 599298
Por:valltorta

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Mashi ja ho va dir fa molt de temps... millor no parlar d'eixos 2 temes.
Això de que no se fa res a nochevieja... crec que a pocs pobles es fa. Suposo que deu ser o bé perquè eixa nit TOT és molt car o perquè la gent té ganes de descansar eixe dia.
Però no està obert ni el pub ni res?!
Petxina, te'n recordes aquell fi d'any (al bar de la plaça) que ens vam tirar com a mínim 2 hores fent cubalibres i parlant?! Mare meua!
Al poble de la raboseta al menos el bar de la plaça està obert hasta altes hores i fa de discoteca. I com bé diu una amiga d'allí, és la única nit que parles en tot el poble, perquè com tots ens trobem allí dins, i no és massa gran, acabes parlant en tots.

Idees per a fer?!Pues podria ser eixa: una disco mobil al local o que el del pub aparte les taules i també face discoteca (no sé si ja es fa o no).
D'altra banda.... Ja he vist les fotos. Bueno, el que es pot vore! llàstima que no vau portar la càmara en flash, però lo que conta és la intenció. Encara que hi ha gent que no conec... però es normal.
Turmelleta... ja es veu que tenies els ulls mals... espero que ja estigues més bé.

NOmés he reconegut a turmelleta, a moletaredona i a fogaseta... aixina que qui ixca a la foto, que diga quin és! Guiñar un ojo

Bon dia a tots.
Puntos:
12-12-07 09:13 #599349 -> 599303
Por:Bogabante

Retomemos el hilo
Bon dia!! Pues a mi me dona la gana de parlar de futbol, si karajillero, 3 a 1, pero contra ki jugabeu contra el canet? mare de deu, en fin, ja caureu mes endavant. En cuant a frenadol li volia contestar sobre este tema, es cert que el futbol ha provocat disputes entre gent, molt be, no has vist mai navajades a la porta del julibert a vinaròs? no crec que parlaren de futbol, per ej. pues ja está. I que vols que te diga, vaig cumplir un dels meus somnis que era anara al camp nou a vore un barça-madrid i sí als 10 min ja estaba afonic, m´en vaig recordar de tota la familia blanca i no te pots ni imaginar lo que desestresa aixo. De la politica ja no dic res, jo paso molt d´eixe tema, hasta que no hi haiga Anarkia a este "pais" no ho arreglarem, jo també soc antimonarkik, vull la independencia dels paisos catalans incluint ahi a Castelló (perque el mes roin que mos podia pasar era formar part de la comunitat valenciana, i premio! p. mitgouets) i mai mai mai, tenen que fer el trasvase de l´ebro, que desalon l´aigua os fan la p.regata eixa de rics de merda.
I ja trankilitzant-me diré que es una putada que a nochevieja se tinga que marxar del poble, pero tambe es comprensible que ningú vullga pringar eixa nit, a lo millor tindria que ser l´ajuntament que buscara alguna solució, que pagaren ells l´orquesta i el tema de servir pues no se, alguna de les asociacions del poble, realment tampoc se pasa tan mal detras la barra, pero no se. Jo este any me quedo a casa perque el 2 me la foto de "desestress" una semaneta.
Bon dia a tots. Ah, i les fotos ja m´ho fiquen molt mes clar jaja.
Puntos:
12-12-07 09:35 #599367 -> 599303
Por:lo molinà

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Hola bon dia!

Com estem? Jo bé, pero foreros, quina son...sempre igual, pel matí no hem puc alçar i fins al primer café no sóc persona. Quina son!!

Bueno el tema que heu tret avui hem pareix molt interessant, per a un poble com Xert, que els joves s´hagen d´esparcir el dia Noxevieja està molt malament. Què hi podem fer?

Una opció seria portar alguna cosa ací al poble, orquestra? Per què no? Sí, són diners, però si tots ens quedarem ací eixiria rentable.

Una altra opció seria que, jo tinc constància que els joves de Xert al mes de juliol tots els anys busquen un autobus per a anar de festa i no haver d´agafar cotxe, per què no llogar un bus i anar a un altre poble on fan alguna cosa?

Jo què sé?? Però sent gent com som podríem inventar alguna coseta.

Bueno vaig a a seguir. Adéu.
Puntos:
12-12-07 09:23 #599356 -> 599298
Por:Karajiller@

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Bon dia a tots!

Ancá queda molta gen per parlá avui, pero en lo que veig mestic quedan alucinat. Vale que no vullguen parla de futbol (i aixo que es lo deport mes seguit al mon i li agrá a la gent en general) perque el futbol seria una discusió continua. I es una forma de reflejá la agresivitat i violencia que ñá a la societat (es el mig d'expresió, no la causa).

Pero i la politica??!! Aixo si que me dixa flipat, desorientat... preocupat. La politica no son domes Zapatero y Rajoy (a pesa de tots eixos masters que li presuposes). La politica, afortunadamen (podriem tindre una dictadura i no preocupamos de cap elecció) es lo que regis la vida a neste pais, a nesta provincia, a neste poble. Suposo que es mes comodo no opina per no anfadase en dingu. Lo dit, comoditat.

La mateixa comoditat que lo de nochevieja. Si, ja se que idees ñauran moltes, pero iniciativa poca, era aixó lo que volia di cuan vaig traure lo tema anit.
a pesá de tot aixo, bon dia a tots! Muy Feliz
Puntos:
12-12-07 09:41 #599373 -> 599356
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
No ai antés res. Que has fumat este mati?
Puntos:
12-12-07 10:40 #599452 -> 599356
Por:No Registrado
RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Encara no tinc registre però el tindre. Respecte al tema de la "nochevieja" es fàcil, igual com es fa quan hi ha sobaquillo que surten moltes colles, no caldria mes que cada un ficara uns 5 euros i ja tendriem orquesta, ara be hauríem de anar totes les colles. El menjar es pot portar cada colla el seu, o fer coma a Sant Jordí que la gent s'apunta abans i el demanen a un catering de Vinaròs o d'on siga.
Puntos:
12-12-07 12:38 #599609 -> 599452
Por:No Registrado
RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
SI SI SOPA DE SOBAQUILLO......, PERO QUE MERDES QUE SOU.
I SI VOLEU JO PORTARE LES CARTES I EN ACABAR PODEM FER UNA PARTIDA A "BURRO", NO VEIEU QUE ELS SOPAS DE SOBAQUILLO L´UNIC QUE FARAN ES QUE AL POBLE NO VINGA NINGU DE FORA, VAMOS QUE SON LES 4:00 I TOTS ASENTADETS MIRANT ELS POCS QUE ES BELLUGUEN O CAUEN EN EIXE PISO DE....
PERDO (ME PASSAT AMB EL CAFE)

Puntos:
12-12-07 12:59 #599634 -> 599609
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Jo opino igual que este ultim, sense ser tant agresiu pero te rao jaja. Solució no se, pero vistes les fotos, o es van fer molt tart ho no hi habia ni cristo a la orquesta, i no sabeu el mal que me sap, pero no se com se podria solucionar. Bueno m´en vaig a dinar, només volia dir .............

SI SI, RAUL A LA SELECCIO QUE AIXI NO ARRIBAREU A OCTAUS DE FINAL!!!
SELECCIONS DELS PAISOS CATALANS JA!
I si no vos mola pertanyer a catalunya, pues ens independicem com a nova comunitat autonoma, formada per tarragona, terol i castelló, tomaaaaaa, i si tampoc vos agrada, potenciem l´independencia dels paisos valencians, aixo si, formats per alacant i castelló, valencia ni de conya. Eixos que agarron les seues regates i vaigen a feles al Manzanares a Madrid (dios los cria i ellos se juntan) i despues que figuen un partidet de golf la rita i el saplana eixe.
A dinaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr.
Puntos:
12-12-07 13:15 #599659 -> 599634
Por:Sr.Pasitos

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
No dies k no volies parlar de politica bogabante ¡¡¡¡¿ CADA U K PARLO DE LO K VULGA OME ¡¡¡¡¡¡¡¡
Puntos:
12-12-07 14:38 #599734 -> 599634
Por:moletaredona

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
osti tu, fa dos dies q no entro i .... uf!! xa llegir tot açò hai tingut faena. Déu meu! Ya xalem!!, les fotos guais, xo a eixa hora feem unes cares tots, que xa que. ah, una cosa, fogaseta no es la que vos penseu, eh?
Ie que pasa FRENADOL? ja era hora que parlares d´algo. tu mires mires xo no dies res, aiaiaiii!! a lo de "sin comentarios" ja parlarem el finde. au, a treballà i tio, dorm més que a estes hores, ufuffff!
Jo, el parlar de fútbol no me pareixeria mal, de politica NO. Pero sempre son els dos temes que mai hauriem de tocar, perque al final, i hauria pique entre la gent i s´acabarien les converses al foro. així que crec que hem de cambiar de tema.
Lo de nochevieja es el tema d´estos dies i de tots els anys. Lo del sobaquillo no estaria mal, xo al final, lo q heu dit més adalt. ja tenim l´experiència de molts sopars, i al final, la gent gran, pronte a dormir, els de fora no vindrien xq ho fan algo al seu poble o se´n van a vinaròs, o de cases rurals, etc. i com no, mos quedariem els mateixos joves de sempre. No se, xo es la meua opinió i crec q més d´un pensa igual.
Jo el mes segur que aniré a Casa Calvet i, a vore, ganes no en tinc, xo no en queda d´altra, o fer-ho a casa i a la 1h a dormir, o Otilia o Calvet (els altres no fan res) i, agafar el coxe i anar-me´n a vinaròs de discoteca, com a q no!! ja he anat dos anys al calvet, mai en ganes, i al final meu he passat molt be. eixa nit entre el soparot i la beguda, teu passes molt be, xarres en tots i... la risa, sempre hi ha algú q et sorpren.
en fin, suposo q xalarem.
ah, si voleu, per a l´any q ve, els foreros podem organitzar un viatge i ens n´anem tots a algun lloc a Nochevieja, q dieu? jejeje, quin pastón!!casi que ho deixarem estar, no?
ostras, es casi que hora xa anar a treballar i no m´havia dona´t conte.
vinga, besets xa tots
ALA MADRID, TATARATATA, ALA MADRID... (RAUL A LA SEL.LECCIÓ)
Puntos:
12-12-07 15:46 #599799 -> 599634
Por:No Registrado
RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007

Que vos pareix esta idea per la nit de Capdany? podria fer-se un catering pel tema del sopar, ball amb discos (sempre es millor un bon disc que una mala osquesta)i per fer la cosa mes entretinguda podrien fer-se jocs tradicionals ( mocadoret, estirar la corda, olletes... lo que se vullga). Està el problema de qui s'encarrega, pero, tot es parlar-ho, podrien implicar-se diferents associacions del poble: la de dones per al menjar, la cultural per als jocs, els quintos per la barra.......... no se, es una idea
Puntos:
12-12-07 16:03 #599833 -> 599634
Por:valltorta

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Me pareix que jugar a mocadoret la nit de nochevieja no és la millor opció, i menos en el piso de la pista.... dis-li-ho a boga, que algú se li va tirar damunt i va caure com una fitxa de dominó...
Però lo de la idea del sopar i cd's de musica està molt ben pensada. Només se necessite que l'ajuntament obrigue la porta.

JO voto per lo del viatge... encara que siga a dos passes... però estaria guai. i si no és a fi d'any, sí que quan face bon hora un dissabte hem de fer un encuentro "forero". Encara que sigue una torraà al molinà. Estaria guay...

de futbol, no opino.Estic "Casada" en un del barça molt del barça... i de política, crec que s'hauria de trobar un terme intermig... torno a repetir: estic "casada" en un català, que quan a l'eixida de l'autopista de vinaròs veu "provincia de castelló" ja diu que entra a espanya....

Ah! boga, jo també he anat a un barça-madrid i he de dir que ha segut una de les millors experiències de la meua vida (sense ser de cap dels 2 equips)(més simpatitzant del barça...) Però és una sensació que s'ha de viure.... és espectacular! Ademés, la 1ª vegada que vaig anar, va ser el primer partit que laudrup va jugar vestit del Madrid... el camp s'afonava!
Sóc del villarreal, s'ha de fer pàtria per aci per Catalunya!!!! ;)

Bueno, que tingueu una bona tarde.
Me'n torno a currar.
Això del foro és un vici: quan me desperto, quan dino, quan torno a la tarde.... aiiiiiisssss!
Puntos:
12-12-07 16:17 #599854 -> 599634
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Moletaredona, li diré a un que conec que treballa en tu lo que acabes de dir a la ultima frasé i te fotra dos estirons d´orelles, ara si s´entera el del bigotet que també treballa ahi, igual te dona dos besitos jajajaja.
I vale vale, no parlare mes de politica ni de futbol, mirem d´arreglar el poble i el mon que mola mes.
Jo ja fa temps en un amic vam estar plantejantmos de fer una granja de burros (i no, no ho dic per els del madrid esta vegada, malpensats) perque se que hi ha subenció, com ho veeu, em faig autonom i m´arriesgo o que? serieu clients meus? va , segur que si, que a tot el mon li mola tindre un burro a casa, ara que, el que mas i el que menos ja el té jajaja. Deixe-vos de gosos o gats o periquitos, ara lo que se porta es el burro com animal de companyia. Bufff, acabo de llegir lo que he escrit i crec que vaig a foteme un cigarro i a treballar, aço no pot ser tanta desvariamenta.
Puntos:
12-12-07 17:35 #599947 -> 599634
Por:turmelleta

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Ei que ESTIC VIVA!!!!!!!! pero de poc perque estos enanets me faran tirar per la finestra de un moment a un altre! Mira que a mi això del nadal sempre m´ha agradat i fer cosetes en los meus parentets menuts, pero . . . . en quan pases de 5 o 6 es pot convertir en una locura el intentar fer un abret de nadal en miniatura o posar-li una barba de cotó a un papa noel. En fin, demà serà un altre dia.

Ah, per lo que avui se comentava sobre la nit de NOCHEVIEJA, a mi personalment m´agobia el simple fet que la gent començo a pensar en què farà aquella nit, ja des del mes d´octubre o, encara que siga a última hora, pero ha de ser "especial". Per què?? Es una nit com altres mil, que podem eixir, passar-ho bé i fer algo diferent sense tornar-mos tarumbes. Pero aquest plantejament el tenim perquè la societat en general espera que eixa nit siga "especial, màgica o coses així".
Jo també he anat algún any a Calvet, i com a tot arreu, eixa nit la sablà es considerable; la veritat es que tampoc t´ho passes tan mal i si te poses a comparar gastos tampoc varia tant.
A mi me molava lo que quan jo era menuda, les 12 campanades al campanar, grans i menuts, sopar a un almacén, si no llangostins, pechuga torrà, dona igual; xoparmos de cava, besar a tothom, ballar i cantar xorradetes i después al local del ball a ballar en cançons d´antes, marxosetes pero velletes, carnavaleres i demés.
Jo no ho he viscut mai al 100% perquè, com ja he dit era molt joveneta pero, men recordo que la gent xalava d´allò més, les colles de gent més gran acudien alli i tots mos barrejavem i començavem l´any tots junts.

Ara, tot ha canviat, pa començar, com sempre, l´actitud de la gent, mos hem fet COMODOS i aspirem a eixa nit ESPECIAL que pareix que només pot ser ho si pagues un dineral per sopar i beure. Crec que lo més important és la companyia, estar en la gent que estimes i xalar com cada festa que fem al llarg de l´any. Si volem ens ho podem montar bé, però es necessita compromis i voluntat per part de tots.

Jo enguany men vaig a Roma a passar el cap d´any amb gent de la faena de l´any passat. Serà diferent i per a mí ESPECIAL, perquè vaig en gent guay que fa temps que no veig. Ja vos u contaré.
Men vaig a Xert que ja faig tard!
passeu-ho bé. besets
Puntos:
12-12-07 17:39 #599957 -> 599634
Por:fogaseta

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Bona tarda!!! Sobre el tema de futbol: PROHIBIT. Sobre el tema de política: no m'agraden els circos i menys el pallasos. Sobre el tema de nochevieja: els mes joves del foro no s'enrecordaran pero.... recordeu quan sopavem les colles, anavem al campanar i despres al local on entre tots posavem musiqueta!!!!es igual que sigui nochevieja que sant marc, per passar-ho be nomes cal un local, música i una barra. El problema es: qui porta la barra???? (els foreros, potser, jejeje!!), ens hem tornat molt cómodos. El problema es que ara s'ha posat de moda que a nochevieja s'ha de fer "algo" diferent i total es una nit com una altra amb la diferencia en que tota la gent es besa!!!. Per passar-ho be nomes cal ganes de: FESTA!!!!. Be, seguirem pensant idees. Crec que una solucio seria que jovens i grans ens posesim d'acord per portar una orquesteta i pagar-la entre totes les colles, no???
Per cert, "boga", aqui a Catalunya el teu negoci te molta sortida!!!!!
Puntos:
12-12-07 17:42 #599961 -> 599634
Por:fogaseta

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Turmelleta, en pensat el mateix a l'hora, que fort!!! per cert, com et va l'ull???
Puntos:
12-12-07 18:11 #599998 -> 599634
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Ostia, fogaseta i turmelleta, ara si que m´hau tocat la fibra sensible, jo si que me´n recordo, mareeeeeeeeeeee quins recorts, tots borratxos davant del campanar donan besitos a diestro i siniestro i felicitant a gent que eixa mateixa tarde t´habies trobat pel carre i ni l´habies saludat jajaja, alló si que molaba, cagats de fret (per fora) pero mes de mig poble allí, tots banyats (aixo per dins i per fora) de cava i birra i sense cap patiment. Es cert, te dones compte de lo comodos que ens em fet, ara qui mas i qui menos se compra un traje per a aquell dia, i antes te foties la roba d´anar a ensofatá perque acababes tot xopet, en fin.
Ei turmelleta pasateu molt be eh i despues ens ho contes, quina enveja, a mi italia me mola molt, i volem fotos eeeeeeeeeeeeeee
Bueno, res hasta despues o demá.
Puntos:
12-12-07 18:53 #600099 -> 599634
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
será que tu tens molta idea de la vida, pringao, dona la cara. I tu quina forma de fe festa tens?
Puntos:
12-12-07 19:08 #600119 -> 599634
Por:valltorta

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
eh! per a tu la festa que es?! Anar a piramide i fotre't de tot i estar 6 dies per recuperar-te?!
Cadascu enten la festa d'una forma.

S'ha de respectar a la gent! Pots tindre una idea, però no insultes.
Puntos:
12-12-07 19:16 #600141 -> 599634
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Pues te está molan perque ja portes varies linees, igual resulta que eres mes de poble que natros malparit!!
A tu segur que te mola mes mira pagines warres, i anar de p. a que si? i ole quina festa!!! pa nochevieja que te fan?, te fiquen un condó en llumetes lluminoses, o te fotes dos rayes a la regata del ses!!
Puntos:
12-12-07 19:34 #600183 -> 599634
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
MONIATO!! Dona la cara xulo!! perque segur que eres de xert i igual resulta que eres mes masobé que natros, si si, segur.
Puntos:
12-12-07 19:43 #600197 -> 599634
Por:No Registrado
RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Xque no l'ignorem??? es lo millor que podem fer amb una persona envejosa i desgraciada, no????
Puntos:
12-12-07 19:53 #600214 -> 599634
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
I com se que no eres el mateix, pringao! jajaja, como mola, perfí algu fot una mica de canya açi pero molt de covart veig, ningú m ha ajudat en contra del tarugo este.
Au, hasta demá, i a tu t´espero açi pa seguir en la nostra conversa tant interesant, MAMARRAXO!! i si no eres el de antes, pues p´anell. Pa tu un sito.
Puntos:
12-12-07 19:54 #600215 -> 599634
Por:moletaredona

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
ei, dixem de fer cas a este insurrecte/a q encara deu ser la tipeta que va escriure lo del principi. lo que vol es que li faiguessem cas. Pura enveja tens, tio/a!!! si som uns pringaos, tu xa que entres ací? plantejateu, a lo millor tb tu ho eres, no? ala,a cascala!!!
Puntos:
12-12-07 19:59 #600223 -> 599634
Por:Bogabante

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
ahi ahi, ostia pa se del madrid tens mala custodia eh, jajaja. Que fa lo xicotet? curra o no curra? jajaja.
Puntos:
12-12-07 20:00 #600228 -> 599634
Por:moletaredona

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
ei pasitos, encara ha eixit ara lo de l´aixumenera q vas ficar l´altre dia, o l´has ficat después. Natros vam escriure,el dia 6 dos paraules, i encara no han aparegut.tarden tants de dies?
Bueno, tornant a lo de Nochevieja, teniu rao, al finalaçò s´ha convertit en algo mes comercial,q xa q!! i molt comodos tb ens hem fet.pero quin remei!!! o a dormir o a gastar-te pasta i xalar en los teus amics?
Jo tb sóc joveneta,xo me´n recordoquan anavem a "ambrutarmos" davant l´església. ai, q tiempos i quins pets agarravem, tat?
ale,vaig fer unes cosetes i depués torno a vore que hi ha de nou
turmelleta, m´alegro que ja estigues millor
besets a tots
p.d. bogavante,en lo de la granja de burros, tindries exit. ah, i en això dels q treballen en mi, no hia q patir. ja ho saben,Madridista hasta la muerte, jeje
Puntos:
12-12-07 20:00 #600227 -> 599634
Por:Sr.Pasitos

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Avore , tu sr modern k dic moderd del futur deus se tu ¡¡¡¡ k te pasa ? kina frustacio sexual tens ??? es mol facil e insultar sense donar la cara . Aixo al meu poble ( k deu ser el mateix k el teu supose )aixos se diu COBARDD ¡¡¡ si si COBARD , weno xro eres un cobard modern no ???? ajajajaj.
Weno pelleret k te peten .
Als foreros no li contesteu k ell es aixo lo k busca . Si no li contestem sen anira en els seus aires de modernitat a un altre lloc.
Ale pelleret no tatragantos sopan , avore si tofeges i mos toca ana al teu anterro ¡¡¡ (no se si aniria molta gen xk deus tidnre pocs amics)

AGURRR ¡¡¡¡¡
Puntos:
12-12-07 20:06 #600236 -> 599634
Por:turmelleta

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
iee, pero que diu este tipet?? si no te faena que no mos dono la brasa a natros per ací, que natros mos u passem d´allò més bé i xarrem de lo que mos passa pel forro. si no li pareix bé: ver, oir i callar i A JODERSE. TONTORRRONNNN O TONTORRRONA! Si escric tot lo que me pasa pel cap no diré mes que deslligos i casi que no val la pena rebaixar-se al seu nivell. si es de la capi, que se quedo alli que ña falta de gent.
ale, mamonsete, no volem saber res de tu. PPPPPRRRRRRRFFFFFFFFF ( això es lo que fem quan posem la ma davant de la boca i fem la trompetilla) sabeu, xertolins? BESOTS PA TOTS, menos pa tu, bobo.
Puntos:
12-12-07 20:08 #600242 -> 599634
Por:Sr.Pasitos

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Si si tarde moltisim en eixir jo u vaig posar fa molts de dies exactamen nuse xro mols . El administrado es algo gos mapaix a mi . Weno no avore si se mos enfada i mos xapa el foro . ADMINISTRADOR BUENO ¡¡¡¡ . Si mol xapara el k mes se fustraria seria linsurrecte jajajajaja ¡¡¡¡ K SERIA DE TU PELLERET¡¡¡¡

AGURRR ¡¡¡¡¡
Puntos:
12-12-07 20:30 #600273 -> 599634
Por:Mashinito

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
La veritat és que no se per què vos enfadeu.... tindre haters significa que s'està popularitzant la pàgina.... (podeu comprovar-ho amb qualsevol video de youtube que tinga uns quants milions de visites...)
Puntos:
12-12-07 20:35 #600284 -> 599634
Por:Sr.Pasitos

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
JAJAJAJA HATERS ¡¡¡¡¡¡ aixo traduit al xertoli deu se insurrectes no ???? jejeej. Ei mestic donan conte k asi entra mig poble a llegi xro son pocs els k sanimen a escriure , encara k cada vegada mes. Kien ta visto y kien te ve foro jejejee.


AGUR ¡¡¡¡
Puntos:
12-12-07 20:41 #600297 -> 599634
Por:Mashinito

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Si bueno....traduit literalment ve a ser "odiadors"...ja vaig escriure al meu blog no fa gaire lo k eren... k tb en tinc algun per allí....Enseñando la lengua (entra bastant gent a la setmana..)
Puntos:
12-12-07 20:43 #600300 -> 599634
Por:Pulgarsita

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Bueno prime dirli al susodicho que serem de poble pero tenim educacio y respecte, cosa que ell NO sap que es.

La idea que a donat fogaseta em pareix mol be. Podríem organisar una orquesta y un sopa al ball y segur que seria mol mes divertir. Podríem torna a la iglesia a les 12 y recordariem viejos tiempos. El unic problema es que ara ja no ni ha tems pero es podria pensa en serio per al any que ve.

Sobre el futbol no dic res, ni m´agra el futbol ni n´entec, aixi que millo que no diga res sobre el tema.

A la proxima orquesta porteu una camara millo, les fotos estan un poc fosquetes no?

Turmelleta: m´alegro de que estigues recuperada.
Puntos:
12-12-07 20:46 #600308 -> 599634
Por:Mashinito

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Avui m'he passat tot el sant dia fent fotos pel meu pis per a una assignatura....ja n'estic de les càmares i dels objectius fins on jo em se....

I damunt, cada vegada k toco algo metàlic, em pega calambrà

Cagonlaputa....Remolon
Puntos:
12-12-07 20:55 #600328 -> 599634
Por:Pulgarsita

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
ja sabem qui portara la camara la proxima vegada. Pero en cuidao a vore si acabem tots electrocutas jeje
Puntos:
12-12-07 21:00 #600335 -> 599634
Por:Mashinito

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
No no....no era meu res de l'equip de camares i lents que portavem...ojalá.... (tot junt val mes de 3000€) Es tot de la UJI...


Puntos:
12-12-07 21:23 #600364 -> 599634
Por:Sr.Pasitos

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Xa pos si paga la uji , no ña mal . Avore la camara no era una camara sino k era un mobil ¡¡ k volieu un tort ??? ejjeej

AGUR ¡¡¡
Puntos:
12-12-07 21:36 #600381 -> 599634
Por:Mashinito

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Per cert, per a lo que dieu de nochevieja....en grabar un DVD de musica i posar-lo tota la nit, festa...Enseñando la lengua en un parell de recopilatoris sencers i quatre cansons mes ja hi ha musica fins la matinada...
Puntos:
12-12-07 21:59 #600418 -> 599634
Por:Sr.Pasitos

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Avore sta cla k se tindria k fer algo , xro com be au dit anteriorment es un pal treballa . Xro mira hi ha gen pa tot i segur k algu estaria disposat destar detras la barra k de gen en ña molta . Si lajuntamen contractara una orkesta i k li pagara a gen de fora o don foren x portar la barra se podria fer. Encara aixina supose k hi hauria bastant gen k sen aniria tambe fora del poble xro weno ... no se pot feri res. A respecte lo de casa calvet ¡¡¡ jo nose vatres pero jo de cales no vaig mol sobrat , i no puc pagar eixos preus , ademes estic segur k no minjaria res . Au xikets k me lio a parla i al final nose ni lo k dic

AGUR ¡¡¡¡
Puntos:
12-12-07 22:27 #600480 -> 599634
Por:Sr.Pasitos

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
WEENO XERTOLINS BONANIT A TOTSSS ¡¡¡¡¡¡
Puntos:
12-12-07 22:49 #600521 -> 599634
Por:Mashinito

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Jo la veritat és que tampoc vull anar a gastarme eixe dineral pel menú que hi sol haver...perquè crec que es tonteria gastar-se els diners en pijaetes el dia de nochevieja (a part de perquè a esta època de l'any estàn carissimes, perquè quan bevem no assaborim bé les coses...)

Este any m'agradaria fer com he fet sempre: sopar a l'almacen d'algú amb els amics i liar-la.

Però clar, si al poble no hi ha res, no podem beure tots... I mirant lo que hi ha per ahi, la millor oferta que hi ha crec que són els restaurants xinesos, que tenen karaoke i més coses. Fan un menú més "normal" i sol costar sobre els 20€ per persona... però clar, el més a prop està a Vinaròs...

Puntos:
12-12-07 23:58 #600654 -> 599634
Por:Karajiller@

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Bona nit!

Ja torno a está per aci! Ai vist que esta tarde sa mogut prou asó. Cada vegá magrá mes. Pero no tot. Per lo que veig hi ha qui está per la labor de prohibi certs temes de conversa (uns la politica, los atres lo futbol...). No se qui son pa prohibi res, sinceamen. Si lo que pasa es que no se sap discutí sense enfadase, insultase... entonses lo que tenim es un problema.

En cuan a lo de nochevieja, au dit alguns que no es un dia especial. No u compartisc pero u respeto, pero per a mols si que u es. I es una llastima que a Xert, la joventut sen tinga que aná per ahi perque a Xert no se fa res. I es llastima perque se beu, perque se torna tard...
Jo lo que plantejo es lo que ha dit algú sobre pagá a gent eixa nit; estic segur que mes de un per una certa cantitat (Jo lo prime) treballaria eixa nit.

En cuan a lo de la gent que entra provocan, penso que lo milló que fariem seria ignoralos, demostrá mes educació, preocupamos de les notres converses i demes, pero cada ú...

En bogavante, veig que diferim en mes coses que les de un simple equip de futbol i algun dia magradaria fe un debat en ell en persona (magraden estes coses). Domes aspero que mostro algo mes de respete del que ma mostrat ell a mi (no fumo res i tot lo que vaig di estaba prou clá). La culpa es meua per traure dos temes sempre delicats, pero sabia lo riesgo que corria Muy Feliz
Puntos:
13-12-07 00:00 #600657 -> 599634
Por:aixumenera

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Com se nota mashi que quan vas de festa no agafes mai lo coxe......
I mes una nit com la de nochevieja, controls dalcolemia i visita a Albocaser (a la preso, a vore si som los primers en inaugurarla).
Si tens rao, lo plan de sopar a un almasen i liarla esta molt be, pero a la 1 del mati, q???? a continuar liantla pel poble???? no pot ser, no podem comensar lany destrosant lo poble, jajaja. Hi ha que anar a algun altre poble a fer les destroses.......jajaja.

La veritat es q estaria molt be si se organisara algo al poble per a eixe dia, pero igual q ocurrix a xert quan se fa alguna orquesta com la del dia 8 dels Quintos, no van ni la gent del poble. Aixi no podem demanar que se organisen festes i orquestes si els del mateix poble no colaborem......(Tambe hi ha que dir que los que anem, mos traiem la part i ajudem molt en los cubates....jajaja).

Mashi, si este any agafes tu lo coxe, anem a on tu vulgues de festa, si vols mon podem anar fins a ibisa despres de sopar a algun garito.......

Au xertolins, bona nit
Puntos:
13-12-07 00:10 #600671 -> 599634
Por:Mashinito

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Home...jo no patisc per si me lleven punts, que de carnet no en tinc... xD

Jo no he dit ni de sopar al poble i marxar, ni de fer festa a Xert, ni de marxar directament i sopar fora. Sols he posat les cartes damunt la taula en lo que es pot fer...Enseñando la lengua
Puntos:
13-12-07 00:14 #600677 -> 599634
Por:ya xalem!

RE: Dimecres 12 de Dessembre de 2007
Xa, ya u se q estan fosques..pero mes val aixo q no res tu, q el meu mobil ya no dona per a mes!!!!jejeje lo de noxevieja esta bastan complicat, xq tots volem fer algo diferent eixe dia..i qdarmos al poble es mes de lo mateix...i com no ña res i ningu mos preocupem x a q aixo canvio...nuse, tindrem q busca una solucio entre tots i arriba a algun acuerdo sino..malamentt!!! ale, bona nit a totsss!!!

moletaredona, ya se q t denviar la fotoo!jiji no molvido de tu...pero sq...nuse el teu mail Confundido a no se...q siga un q apareix en un mail q mos an enviat a les 2 avui...jiji

Muakss!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimecres 17 Setembre Por: bogabante 18-09-08 03:08
jjmarc
12
DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008 Por: PETXINA 02-04-08 22:45
bogabante
10
Dimecres,15 de gener Por: No Registrado 16-01-08 21:32
No Registrado
19
DIVENDRES, 14 DE DESSEMBRE DE 2007 Por: Karajiller@ 15-12-07 01:05
fontdelespiques
62
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com