Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
03-12-07 14:41 #587645
Por:No Registrado
hola
es lo meu primer dia al foro, aço esta molt be, desde molt lluny puc recordar el meu poble i aixi la setmana es fa mes curta. Molts besets a tots i recordeu que Xert es lo millor poble del mon. No sabeu lo que teniu els que viviu alli tot l'any. Riendote
Puntos:
03-12-07 15:10 #587680 -> 587645
Por:bogabante

RE: hola
Hola, que melancolic/-a t´has ficat no? estas molt lluny? la veritat es que s´anyora ú cuan está lluny, ara, despues pujes el finde i la varietat de coses pa fer també es escasa eh jeje. Sempre ens quedarán les olives i les ameles per a pasar entreguts disabtes de ventolera i fret.
Pel que dius no deus vindre molt sovint no? jo no es que vaiga molt pero el tinc prop i sempre tinc a tir de pedra eixes pataques torrades en allioli de mamare a la voreta del foc, no estigues trist/-a a vore si organitzem un soparillo i t´en vens vale? ah, i registrat aixi mola mes.
Bueno, que parec el psicoleg del foro i al final pensareu que no foto res al treball, jo soc mooooooolt currante, va vaig a fer algo que se m´acumula i despues tot son corregudes i algun numero aixirá crusat i fotrem l´empresa cul per amunt.
A escriureeeeeeeeeeeeeeee, me direu que els estudiants teniu molta faena, ja viviu be ja.
Puntos:
03-12-07 15:20 #587698 -> 587680
Por:Karajiller@

RE: hola
Tu tamé parles mol dels astudians. Tamé estas melancolic? Jajaja. Jo lo que menos añoro es aná a plega aulives Muy Feliz
Puntos:
03-12-07 15:48 #587747 -> 587698
Por:bogabante

RE: hola
Que va, si mola i tot, inclus fas una foguera al mig de la finca i fotes allí un dina que pa que, uff, m´estic fent vell ostia, fa uns anys mai haguera dit esta frase. No, la veritat es que a mi només me falta anar a plegar els findes, pero bueno, tot siga per ajudar a casa.
I no, no estic melancolic d´estudiar, m´ho pasaba be, pero els estudis no me van ajudar molt que diguerem, bueno sí, com no anaba a clase i anaba a fer cerveses i a jugar al futbolín, per aixo vaig ser CAMPIO FESTES 2007 DE FUTBOLIN al pub. Pero no, no anyoro els estudis, ara estic be, i a final de mes no te dic lo content que estic jeje, ei que li estic contant la meua vida a un desconegut jaja.
Puntos:
03-12-07 15:52 #587753 -> 587747
Por:valltorta

RE: hola
NO hem quedat que escriviem per fecha?!
Melancòlic-a, hauries d'escriure al dia 3 de desembre, perquè si no això és un lio.
Bogabante, lo dels teus estudis també va ser una història, eh?! jo també vivia millor d'estudiant, de festa dijous, divendres i dissabte, i a gastos pagats. ;)
Ara, amb l'emancipació, la vida cambia molt. i en la edat també. emancipada, treballant i estudiant un altra carrera. Crec que la meua en lloc de millorar, empitjora! és broma.
Puntos:
03-12-07 16:08 #587777 -> 587753
Por:bogabante

RE: hola
Res, ara no hi ha que donar explicacions a ningú, bueno, alguna que altra pero no com abans. Jo preferic estar aixi com estic, si, currar es dur, pero la llibertat economica está molt be, jo lo de gastos pagats no ho tenia tan facil. Pero prou de ficar-nos aixi, cada u está com s´ho a buscat, (practicament) aixi que a disfrutar´ho com se puga i aban. Per ahi han dit que fan orquesta este finde? collons un altra que me perc, com a molt si no pujo a nochebuena, pero no es segur tampoc, i mira que tinc ganes de fotre una bona "seba" pa olvidarme del traslado, hipoteques i faena pero ara per ara el meu cap necesita estár a plé rendiment les 24 hores, bueno menos cuan me foto algun cigarret de la risa que desconecto per moments jajaja.
Puntos:
03-12-07 17:20 #587901 -> 587645
Por:No Registrado
RE: hola
La veritat és que jo també em poso melancòlica quan no estic a Xert; vaig cada cap de setmana i des de fa molts anys, quan he de marxar domenge, m´invadix una mala llet que pa que. Pot ser hi ha gent que s´avorrix o pensa que al poble no es pot fer res però, jo, de vore als meus, la mola solejada quan arrivo, de vegades l´auloreta de granja i tot, em carrego les piles i disfruto cada moment.
Si es que estas lluny, això serà una connexió en los xertolins que, com veus, YA XALEM!
A vegades, NO ES ORO TODO LO QUE RELUSE, però jo tampoc ho canvio per res.
UN BESOT I ABRAÇADETES DE XERT. Guiñar un ojo Riendote
Puntos:
03-12-07 17:31 #587942 -> 587901
Por:No Registrado
RE: hola
uuuuiiiiiiiii!!!! com se nota que es dilluns. Quina tristor i quina melancolia. A mes, aquest finde esta mes prop que els altres, no cal tanta anyoransa. Venga Alegria!!!!!! Riendote
Puntos:
03-12-07 17:43 #587988 -> 587942
Por:Bogabante

RE: hola
aixo aixo, aaaarrrrrrrriiiiiiibbbbbbbbaaaaaaaaa!!!! Que pasa, que només he dormit be jo esta nit pasada o que, bueno a lo millor es perque he dormit a la casa nova i estic mes content, pero va redeu que ja es dimarts casi.
Melancolia jaja, jo encara recordo cuan apuraba hasta ultima hora i sopabem un bocadillo de sepia en allioli al bar que hi habia a la coperativa, mareeeee quins recorts i ja no digo cuan ens askilaba Juncaro i mentres mirabem la interviu, bueno alguns de vatros aixo no ho haureu viscut pero han segut moments molt tendres jooooooo.....
Ara, que vols que te diga, si que me mola pujar a Xert, clar que si, pero surto molt poc, igual fa 1 mes que no he anat al pub, m´he fet una mica gos i surto poc, aixo ho reconec, pero en festes i dies senyalats sempre m´ha agradat estar, pero tragant saliva i sent humilde diré que per ej. un disabte cualsevol tampoc son moltes les opcions de divertimento que tenim els de la meua edat, a no ser que un se faiga casadó i paso els findes peixe monte, no se, es la meua opinió.
Puntos:
03-12-07 18:55 #588126 -> 587988
Por:No Registrado
RE: hola
en realitat em poso melancolic pero vaig a xert sempre que puc, quan hi ha caçera mes, perque el meu pare es caçador, pero m'encanta quedarme a casa tranqui sense fer res, hi ha una tranquilitat al poble, domes es senten les veïnes i poc mes. I si jo també he sopat bocadillos de sepia al bar de la coperativa, res millor que aixo.
Puntos:
03-12-07 17:44 #587990 -> 587942
Por:Sr.Pasitos

RE: hola
Si si molta tristor y melacolia , el k am de fer es fermos hijos de la tierra. I viure del hortet i de la granja i mira tot lany a xert , encara k toka kurrar un poket ... i eixos curros k no molen fer. Xro weno ki algo vol algo li costa. O tambe fer una macrodiscoteca a xert destes grans grnas i k venen tots els yonkis de la comarca i part de latra comarca i avan i a uañar diners.Creariem uns kuans llocs de treball entre cambrers , relacions publikes , algu k manejo tots els trapixeos de la droga ( K ES COM SE UAÑARIEN MES DINES ) i avan tot aclarit.
Seriem hijos de la tierra de dia i festeros de noche.
Au men vaig k desvario mol i enka es pronte.

AGUR ¡¡¡¡
Puntos:
03-12-07 17:50 #588016 -> 587990
Por:No Registrado
RE: hola
Caram!!!! pasitos t'has animat una mica massa, no???? jo estic d'acord amb "boga", hi han dissabtes quan estas a xert que et preguntes, be, i ara que faig???? pero també es veritat que...."siempre nos quedará xert"!!!
Silvia.
Puntos:
03-12-07 18:01 #588035 -> 588016
Por:Sr.Pasitos

RE: hola
Si me emocionat un poket , xro weno es una opcio Enseñando la lengua.
Si aixo es veritat , hi ha disabtes k no sas k fe ... tota la nit jugan al fubolin k al final acabes hasta els ous del futbolin xro mira. Xro supose k tampoc se pot feri res no ???
Puntos:
03-12-07 18:06 #588047 -> 587990
Por:Bogabante

RE: hola
ai ai, jo també moltes vegades penso en que se podria fer, per ej. a villafranca hi ha una tenda de roba de marca mes economica i sempre está ple, ara la novia me va dir que a Catí hi ha una fabrica de mari clair d´eixes, va anar en unes companyeres i plé i collons a Xert perque no pot haber algo, un minim de treball. Va si algú fica la pasta montem algo entre tots, perque jo no tinc un p. duro ara mateix, pero idees moltes, o ens esperem a vore a nadal si hi ha sort, ara que si me toca, no se si estare per la labor de fer molt jaja.
Ara en serio, antes hi habia molta industria i ara que, tres o cuatre empreses i de poc personal, en fin.
Xe no mola parlar d´aço, que deprimeix no creeu? per cert está tot molt apagat eh, vaaaaaaaaaaaaaaaaaaa collons, meneo!!!!!!
Puntos:
03-12-07 18:19 #588066 -> 588047
Por:Sr.Pasitos

RE: hola
Algo se podria fer pa crear un minim de treball . Xro k ? si idees ne ñan motles xro diners ?? jejeje. Diners tots los tenen els mateixos i per tant jodete tu yo vivo bien. A x cert aixo dels camps de golf al final se fa o no ?? a mi enkara k no se com sta la cosa , de primeres no me pareix be . Nose kian necesitat hi ha de fer camps de golf pa k vingen a jua ricaxons prepotens k te miren x damun del muscle. NOOOO. Supose k si se fa algu se traura la seua part ... i puc asegura k no sere jo , ni el poble de xert.
No res i avan .
AGUR ¡¡¡¡
Puntos:
03-12-07 18:46 #588112 -> 588066
Por:Bogabante

RE: hola
En aixo tens tota la raó, jo vaig a vegades al camp de golf de sant jordi per temes de presupostos i son tots uns prepotents els que hi han allí, se pensen que perque tindre mes diners te poden tractar com vulen, que "ascrupol" me donen, de veres. No se si aixo creará llocs de treball pero a algú li extranyaria si d´açi un temps ja no queda aigua al molina? ai ai, ja en parlarem, totes estes coses van en diners per baix ma i ja ens entenem, al final, tonto l´ultim.
Valdria mes fer vivendes per donar vida al poble per ejemple, a Traiguera, Sant Jordi ... se fan un munt de cases noves i a Xert que? ara eixes 4 de davant del local pero poca cosa mes, no se tu, a vegades no vos sentiu com titeres i que algu mou els fils?
Si s´acabará fent o no no ho se, pero ja m´han contat que han hagut mogudes per la terra que pillarán i al final s´acabará en mig poble enemistat en l´altre mig, no m´extranyaria.
Puntos:
03-12-07 18:52 #588117 -> 588066
Por:Mashinito

RE: hola
Pos bueno.

Canviant de punt de vista, no se a vatros, pero a mi m'agrada tornar cada finde al meu poble, entre oliveres i ametlers, i no entre fàbriques i camps de golf, la veritat...
Puntos:
03-12-07 18:58 #588133 -> 588117
Por:No Registrado
RE: hola
jo també penso que millor que Xert siga un poble per descansar, per aixó mos agrada tan, si anarem a treballar tots voldriem fugir.
Puntos:
03-12-07 19:04 #588142 -> 588117
Por:Sr.Pasitos

RE: hola
Tame tens tota la rao en aixo .. xro hi ha coses k no se poden evita si se vol tindre un minim de proges sas ... xro es alli on sta la cosa en el desarrollamen sostenible. Totalment dacord en bogabante en lo del aigua del molina , k mecagon deu pos k no veeu k hi ha poca aigua i k kada vegada plou menos ?? pos no a fe camps de golf ome , k anem sobrats , si despres mos ixen els personajillos stos k tenim a la generalitat dien , k volem aigua k no se k , k aigua x a tots . Si bogabante som titelles i mos manejen com volen i si estem calladets millo y lo mal esk no ens donem conte.

AGUR ¡¡
Puntos:
03-12-07 19:06 #588150 -> 588117
Por:valltorta

RE: hola
Hola amics,
JO fa molt que no ixc al poble, quan?! 5 anys?! Moooooolt de temps. Però he de dir que antes de casa meua hasta el poble no hi havia cap casa, i ara n'està ple. Recordo quan els amics m'acompanyaven a les festes d'agost hasta casa, i algún dia vaig traure pastissos!!!!! algú se'n deu recordar d'això.
Ara ja està tot edificat. Vaig tenir un accident en bicicleta per anar en els ulls tancats a un barranquet que hi havia davant del taller de Julio i ara m'estamparia contra una paret!
El turisme rural està molt bé per a potenciar el poble, però nomeés són 4 caps de setmana a l'any.
- Una bona idea seria per exemple crear una escola taller on es remodelessin cases antigues. Però això ho porta la diputació.
- Es podria montar una fàbrica de conserves en productes del poble.
- o un hostal rural
- un restaurant rollo el prigó.

NO sé. de coses se'n poden fer moltes!

ah! Bogabante, jo me'n recordo del bar de juncaro... les maquinetes!
Puntos:
03-12-07 19:11 #588157 -> 588117
Por:No Registrado
RE: hola
jo tambe recordo quan al carre de detras de les escoles i fins el prigo no hi habia cases i ara ja veus plenet.
Amb tanta gent con hi ha al poble que s'en te que anar a treballar fora, no se con l'ajuntament no li dona terrenys a alguna empresa de mobles ( con a sant jordi ) i crea llocs de treball. Qui diu mobles diu un altra cosa
Puntos:
03-12-07 19:19 #588179 -> 588117
Por:valltorta

RE: hola
Mira Catí (per exemple).
No te ni un armeler, i fa tarró. (seran marcones, mashi?! Guiñar un ojo )
Tenen una tenda de mobles.
Una fàbrica de formatges.
Vigoran!!!!!
I la roba interior, que jo també he anat i està molt bé, la veritat.
Ara que està bé la carretera, s'hauria d'aprofitar.

A st. JOrdi, el camp de golf suposa uns ingressos de 3Milions d'euros de contribució. És una merda, però a eixe poble l'ha tornat ric, i la gent del golf no ix d'alli. NO dic que siga una sol·lució per a xert, però si me donaren a triar, preferisc un golf que una presó, que també suposa una pasta, però comporta un risc. Pregunteu als bocassins!

Una fàbrica de mobles, o una azulejera estaría de lujo!!! però això ho ha de promocionar l'ajuntament.
Puntos:
03-12-07 19:34 #588211 -> 588117
Por:Bogabante

RE: hola
Per alguna raó no interesa que es faça tot el que diem, a mi m´han contat un parell de casos (que no diré) on es demostra que no li interesa a certa gent potenciar el poble i mira que per la seua situació podria ser un eix molt bo per a transports ...
En lo del aigua m´has tocat la fibra sensible, no volia pero m´he calentat, a Valencia no els donaria ni per beure, per subnormals, tanta amarica´s cup, tant de camp de golf i tanta tonteria, res, i de trasvase ni una gota, collons, primer que donon a tots els pobles per on pasa l´ebro i d´ahi que vaiga baixan, no , estos volen fotre un canal d´hormigó hasta casa de la p. Rita Barberá i tota la colla de soplapolles que hi ha, i a murcia tres cuartos de lo mismo, vaig estar una vegada i en tot aixo de la manga del mar menor, s´han carregat una zona que era ben bonica, hi han pisos com qui diu dins del mar i urbanitzacions en golf ... una patá als ous los pegaría jo a tots eixo, buffffffff prou que no val la pena acalentase aixi.
Puntos:
03-12-07 19:40 #588224 -> 588117
Por:Mashinito

RE: hola
Jajaja pos hauries de passar per la plaça les aules (ací a castelló) un dia d'estos.. xD

hi ha 2 pancartes ben grans que posa "Agua para todos" als balcons de l'edifici este... (no se quina funció fa...)
Puntos:
03-12-07 19:49 #588244 -> 588117
Por:Bogabante

RE: hola
Si volen aigua que vinguen i ja els fotre jo dos escopiñades i en tindrán pa uns dies i si me pillen de bon de matí hasta aliment i tot.
Bueno, me piro a casa, demá parlem, ara cerveseta, jugar un ratet en el gos, sopar i a fer el dropo al sofá hasta que m´adormiré, vaaaaaa, quina vidaaaaaaa jajaja. Dilluns? avui toca CSI, a vore a les polis cachondes jajajaja.
Puntos:
03-12-07 21:13 #588441 -> 588117
Por:PETXINA

RE: hola
Hola, bona nit a tots, jo com avui estaba de festa, no m´he conectat fins ara.
Veig que la cosa esta molt animadeta i ja m´agrada que alguns mos preocupem pel poble en el que vivim i volem seguir vivint.
Jo de camp de golf no en vull cap, a més, per si no ho sabieu entrarien per la carretera de sant mateu, aixi que per Xert no en passaria cap d´eixos ricaxons, i no comprarien ni tabaco açi. Si, els "3 millons €", potser entrarien, pero en que s´invertirien? si no tenim ni papereres i aixo que son gratis, les fica la diputacio.
Jo crec que una cosa molt bona per al poble seria potenciar el turisme rural, fent rutes per el monte en bici, a cavall, a peu, etc. Esta clar que antes s´hauria de treballar molt, perque açí no tenim ni un p. cami en el nom ficat, ni el cami del Turmell, que tan transitat está.
No crec que siga molt complicat, per els ports de Beseit,no vos pedrieu encara que foreu xinos, i n´hi han poblets que son mes menuts que este.
Puntos:
03-12-07 21:23 #588463 -> 588117
Por:PETXINA

RE: hola
Perdoneu per la "calenta" de ahi dalt, pero veig que estem deixant passar les bones oportunitats que tenim al nostre terme, ja voldrien molts de pobles tindre lo que tenim.Açí, si no es fa alguna cosa, se cremará lo que queda, perque esta tot molt "dixat".
Be ja esta tot dit...... Triste
Puntos:
03-12-07 22:15 #588579 -> 588117
Por:Karajiller@

RE: hola
Bona nit a tots! Veig q'au tingut una tarde mogudeta. Malegro, perque destes coses es de les que se tinrien que parlá en un foro Muy Feliz Jo veig que teniu parte de raó tots, pero tamé ña que tindre cla varies coses, i tot açó desde lo meu punt de vista, que domés es un mes:

- Una fabrica mitjaneta de cerá mica pot arribá a gastá (i u se ben cert) tanta aigua com gasten 3 camps de golf moderns. No vull di que estiga a favor del camp de golf, pero es un dato.
- Per cert, no es obligasio de l'ajuntamen creá una fabrica de cerámica. Ni de cap tipo.
- Lo de les rutes en bici, turisme rural... está mol be, pero no dixa tans dines com pareix.
- Cap poble vol fabriques grans, ni presons, ni camps de golf, ni urbanisacions, ni vertederos... Pero si vol dines, daixo tots ne volem, no volem sabé daon ixen.
- Los que no viuen tot l'any al poble volen aná i tindre un poble mol "rural", pero en lo que un dixa 30 dies al any, no se mante lo poble.
- Siguem realistes, en proporció, es mes car mantindre un poble menut, que un de gran.
- Tamé ñá que tindre clá que en materia de subvencions, tot funciona segons el color politic i dels contactes que un puga tindre.
- Algu ha dit lo de doná terrenos pa una fabrica. Collons!! Perque no mels donen a mi? Si al final lo que guanyará pasta será l'amo de la fabrica.
- Tamé pareix que esteu d'acuerdo en que se faiga lo que se faiga, algu se traurá la part. Si domés pensem en que algu a les coses per algo, mai se faria res.
- A vore, Xert es un poble pa descansar? Cuan uns descansen, uns atres treballen, algú tindrá que treballá. I en unes condicions dignes!!
- Lo de fe cases, está genial. Recordo que me parlaven de un PAI nou a Xert, i a nungú li pareixia be, tots pensaven que afavoria a algu (un atra vegá a malpensá). Se va modifica nosecuantes vegades.
Señors, podriem pensá que tan facil no deu se, perque sinó de faría. I que quedo clá antes que res, que jo mai votaría al partit que governa ara al poble.
Puntos:
03-12-07 22:20 #588589 -> 588117
Por:Karajiller@

RE: hola
P.D. Se que ara me plouran los palos
Puntos:
03-12-07 22:59 #588682 -> 588117
Por:No Registrado
RE: hola
Ole, ole i ole! Així m'agrada, dient-ho tot clar. Estic completament d'acord amb tu. Pareix que no pensem en el cap, sols en el cor. Está molt bé demanar i demanar, pero hi ha que pensar un poc.

Davantdelvent
Puntos:
03-12-07 23:10 #588718 -> 588117
Por:Karajiller@

RE: hola
Ei! A vore, que los demés tamé pensen en lo cap. Lo meu es domés un pun de vista fiferen Muy Feliz
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
hola Por: jjmarc 17-07-08 23:21
PETXINA
1
Hola a tots Por: Pulgarsita 10-12-07 16:57
Bogabante
1
Hola holita!! Por: Bogabante 07-12-07 18:59
Bogabante
1
hola Por: No Registrado 04-12-07 09:58
Bogabante
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com