Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
03-12-07 10:40 #587335
Por:bogabante

JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Bon dia a tots, ja he tornat a la p. rutina. He estat llegint una mica les converses d´estos dies, el karajillero es fá derrogá eh jeje, fas be, jo he perdut credibilitat desde que tots saben qui son, pero bueno, veig que una miqueta meu anyorat, vale vale, només una miqueta.

Este finde m´he enterat de qui es moleta redona, bueno ella o millor dits ells una mica es van delatar cuan es van ficar en contacte en un familiar meu pero va ser una persona proxima a ells el que els va delatar, moletaredona recorts al meu veí jeje.

Turmelletaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa que fa dies que no escrius.

El disabte vaig estar pensant en vatros i en com podriem animar el foro, no se enquestes, temes mes concrets ... pero ......... vaig arribar a la conclusió que tirat el sofá rascan-me ... s´estaba molt be i vaig pasar de pensar res jajejijoju.

Per ahi preguntaben per lo de camborio, es una llarga historia que tindria que explicar ell en persona, a vore si el puc convencer per a que torne per açi.

També he vist que hi ha gent nova, va anime-vos i registrevos si no es complicat segir les converses, perque tots entreu com a "no registrado".

Bueno vaig a currar una miqueta que tinc la taula plena de papers i no son per a fregarme el ..., despues torno i continuem

Vengaaaaaaaaa, animmmmmmmmm que esta semana pasará rapida, sobretot per als estudiants que deuen tindre pont, sempre hi ha algun cabró en sort jajaja.
Puntos:
03-12-07 10:49 #587341 -> 587335
Por:moletaredona

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
bon dia, jo ho he fet xq sabieres qui era, xo de totes formes el meu familiar hemva dir que no diria res, ja li diré quatre cosetes. jeje.Jo avui tinc festa i ara quan mai alçathevinguta voresija havies escrit algo.aspero que el traslado no taiga cansat molt, i a vore si algun dia m´acobides.
vaig parlar en camborio i hem va dir lo del nom. jo no sabia la historia, xo no se perque enseguida vax saber qui era.
bueno, men vaig a fer cosetes a casa que si no....
ja parlem despues. aniré conectant-me
besitos
Puntos:
03-12-07 10:54 #587347 -> 587341
Por:No Registrado
RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Anda!!! aixi que de festa moletaredona!!! no, si hi ha que tenen sort!!!! be, ens veurem aquest finde a xert. No baixarem fins divendres (nosaltres treballem tota la setmaneta)buaaaaa!!!! Triste Triste Triste
Silvia
Puntos:
03-12-07 11:01 #587355 -> 587347
Por:bogabante

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Silvia, encara no se qui eres? pero ara que has dit aixo, crec que ho intuic una mica, tu estás casada tat? si si, segur que ja se qui eres.

Com que tens festa moletaredona? pos vius poc be. Ah, ja coneixes al teu familiar, eixe no guarda un secret ni aunque li pagon jajaja, pero me va fer un molt bon favor el divendres, a vore si acondiciono la casa i un dia fem una quedada al foro i vos l´ensenyo mmmmm, buff, no se si no m´arrepentiré d´aixo que he dit jajaja, pero el dinar el fem a algun bar eh, que jo paso d´alimentar a tota esta jauria de foreros.

A escriureeeeeeeeeee i tu moletaredona a agranar!!!

Ah, este finde van fer lo de san nicolas i aixo, feia anys que no sentia les cansons, cuants recorts jaja, "gall i gallina qu´encontremos manda el rei que la matemos ... TRIS TRAS A SABLADES MORIRAS" ara ho penso i la cansó es una mica sadica jajaja.

Venga, canteu tots en mi: "San nicolas de Baari, es nuestro titular ..." algu que continuo...
Puntos:
03-12-07 11:07 #587364 -> 587355
Por:No Registrado
RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Jo com anava a escola a Salzadella, totes aquestes tradicions xertolines no les he viscut mai....pero bueno... Enseñando la lengua
Puntos:
03-12-07 11:16 #587380 -> 587364
Por:bogabante

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
ups, i qui eres pa anar a escola a Salsadella? jo vaig estar a Xert hasta els 10 anys despres el cruel destí me va portar a castelló "cagalló".
Puntos:
03-12-07 11:25 #587401 -> 587355
Por:moletaredona

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
ei aixo de san nicolas i santa catalina ho tindriem que patentar. Xa tu,mira que fa anys que no ho veig, xo es una cosa que hem fa molta ilusió. Vinga a cantar: ELS "MICOLAVETS" MOS TENEN ANVEJETA, XQ NO ELS DONEM UN TROCET DE LA PRIMETA.... o DE LAS PLANTAS CLAVELINAS I DE LAS FLORES LAS ROSAS.... (es gracios, no?).
Veeu, diem que no tenim res al poble, esta festa esta de p.m., i que me dieu del dia Nadal? Això no se fa a cap poble, i no me digueseu que no esta be? i san Antoni (que ja s´ha recuperat la festa), i san Marc (ole festa i gatera de dia.. i de nit),i els Xofers (q lo destos dos ultims anys no me digueseu que no ha estat be i s´ha recuperat,...), i lo que fa l´associacio cultural i la de dones. Ai mare, despues mos queixem de tot, (jo la primera), pero APROFITEM LO QUE TENIM (bueno, es podrien fer mes coses, xo poc a poc)
Silvi, veus si es xala ací? Mira que jo no escric mol, xo entro tots els dies a vore que hi ha de nou
Bogavante (mare que risa) quan vaig parlà en lo teu familiar que risa, se va quedar molt intrigat. - A vore, axplicam això!! jeje
el meu parent ja el conec, jo ja sabia q teu havia dit, pero no m´importa, al final, ja se qui som tots els que parlem ací. Bueno,menos carajillero, a tots los altres ja els conec: VAlltorta, Mashi, pasitos, camborio, petxina, silvia...
bueno, ara si que si que men torno a fer faena que si nos...
besitos a tots
Puntos:
03-12-07 12:17 #587462 -> 587401
Por:Bogabante

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Ostia pos jo encara m´en falten alguns, per ejemple pasitos, encara no se qui es, intuisc una mica qui es carajillero, casi segur que se qui es, antes m´han xivat qui es Petxina, molt bo el nick, un asplauso i wellcome. Ostia, el jefe, palem despues.
Açi fot una ventolera que paix sant Marc.
I si, si, turmelleta te raó tenim que aprofitar el que tenim, que segur que demanem mes sense disfrutar a tope el que tenim, aixo ens passa a tots.
Turmelleta, no m´en recordo de com era la replica al cant de les catalinetes, jooooooooo, ajudam a recordar´ho vaaaaaa, o si no ..... saps que te pasará ........ com diu un refrainy tipic del meu poble...... "A SABLADES MORIRAS TRIS TRAS" jajaja.
Puntos:
03-12-07 12:57 #587521 -> 587462
Por:Sr.Pasitos

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Bon dia a tots ¡¡¡¡¡¡¿ Buff dilluns ... malamen ¡¡ . Ja au tornat tots als vostres llocs de "treball" no ?? se nota ome k ja sta mes mogudet aso. Bogabante auras vingut ple de energia despres dels 4 dies de festa no ??? ejje.
Molt be inga vaiga fe algo de profit i cuidao en els jefes ... k son mol cabrons ( perdoneu si algu es jefe , xro si algo es jefe , segur k te un atre jefe ... i u compren)

AGUR ¡¡
Puntos:
03-12-07 15:23 #587703 -> 587462
Por:Karajiller@

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
En serio u intuises? Podries diro, a vore si la teua intuició es bona o no. A mi me dona que fallaries Guiñar un ojo
Puntos:
03-12-07 13:44 #587575 -> 587335
Por:turmelleta

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Iep BENVINGUT DE NOU, marisquillo!
Espero que haiga anat bé lo traslado i que disfrutos de la teua nova casa. Pinky tamé deu xalá d´allò més.
Bueno, jo he deixat una mica aparcat estos dies lo foro però intentaré està al dia en avant.
Ja mos parlem i . . . dissabte me pareix que hi ha orquesta dels quintos, no???
UN BESOT A TOTS
Puntos:
03-12-07 15:12 #587686 -> 587335
Por:Karajiller@

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Hola de nou "crustaceo"!! Ai intentat animá açó mentres no estabes tu, pero asi la afisio te reclama. Tu creus que se perd credibilitat? Si u arribo a sabé, dono pistes mes dificils. Valltorta que ha aseptat lo reto, encara no ma contestat.

P.D. Si te servix de consol, jo tampoc faig pon :-(
Puntos:
03-12-07 15:21 #587699 -> 587686
Por:bogabante

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Gracies al karajiller@ i a turmelleta per la benvinguda. Va! que segur que eu estat millor sense les meues tonteries. Saps que pasa que la gent no está pa cabilar qui es qui, ja ens coneixem casi tots i si que es cert que crees intriga pero, no se, cada ú. La veritat es que hagues molat que no ens coneguera ningú i un dia quedar tots per sopar o pendre algo i vories quina sorpresa, pero bueno, aixi també mola. Es mes, segur que hi ha gent que antes ni se saludaba pel carre i ara cuan ens trobarem a algu del foro segur que ens fotem a riure jaja.
Ah, i estic entre tres persones, no crec que m´equivoque de molt, pero ja caurás ja!! jeje
Puntos:
03-12-07 15:25 #587707 -> 587699
Por:Karajiller@

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Tots caurem, sino, no haguera donat cap pista, jeje.
Puntos:
03-12-07 18:55 #588127 -> 587699
Por:Mashinito

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
La veritat és que si que resulta curiós trobar-se pel carrer amb gent que coneixes de Internet.... (a mi per lo menos em passa per Castelló) xD

I si voleu que diga la veritat, només sé cert del tot qui és sr. Pasitos i jasta, els atres nu se....però tant em dona...
Puntos:
03-12-07 19:13 #588165 -> 588127
Por:valltorta

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Amic mashi!
Ja pots considerar que saps més que ningú, perquè el sr. pasitos ens té a tots intrigats!
Ja,ja! NO importa la identitat, però sí que s'haurà de fer una quedada (ja ho vaig dir jo, un berenar al pinaret) per veure qui som.
Puntos:
03-12-07 19:24 #588190 -> 588165
Por:valltorta

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Mashi, xulíssima la foto de la piscina!!!!!! Molt original!!!
De la dels xofers, no conec a ningú. Fa molt que no ixc al poble, i me vaig quedar en el meu any de kintos.

Quin eres tu?!
Puntos:
03-12-07 19:30 #588203 -> 588190
Por:Mashinito

RE: JA ESTIC AÇIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!
Jo no soc cap d'eixos... xD

Esque el flog de xert el fem un poc entre tots, però jo soc el més vell de tots els que hi posa fotos ahi..Enseñando la lengua

I no soc cap de les ties que hi ha ahi..Enseñando la lengua (començant xk soc tio...) xD
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Ja estic registrat!! Por: Bogabante 23-11-07 16:54
Bogabante
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com