Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
11-07-08 20:46 #1006026
Por:jjmarc

Per fi
Mira tu per on he trobatun foro de Xert,m´he sentit molt content ja que per mes que buscava nomes que trobava fotos i cosetes del Julian Segarra.
El que estigui mirant-se este missatge poder que es quedara al.lucinat i pensara qui coi es este que parla de este poble.La veritat es que desde menut sempre he anat de vacacions,en les festes de quan vivia a Barcelona,per les festes de Nadal per Setmana Santa per anar a buscar rovellons,que se jo quantes voltes al any he anat.
He buscat per tota la xarxa gent que siga del poble per poder parlar,per poder vore com ha cambiat com a evol.lucionat,ja que fa uns quants anys que no vaig ja que va passar una desgracia a casa i com totes les coses si no es cuiden se fan malbe,jo no he tingut forçes per anar,molts records,moltes coses viscudes,coneixia molta gent casi tots eren de fora,de Barcelona concretament era curios vivin a la mateixa ciutat i ens teniem que vore a quasi 300 km de casa i quan tornavem a Barcelona ja no es veiem,en fi coneixia tambe al net del sr.Segarra el de la destil.leria,gent de Valencia.
Encara i tota aquesta historia,fara uns 4 anys vaig intentar de passar-me ja que anava de vacacions a Alacant,on al final m'he quedat a viure,pero no vaig poder mes que saludar al Julian Segarra,veure la meua casa pero ensegudia m'en vaig anar,tot i aixo vaig vore com habien cambiat algunes coses,i ja no he tornat.
M'agradaria poder tenir contacte amb gent que siga de Xert o que vagi que tingui fotos,poder parlar el que siga.
Moltes gracies per llegir aquest text i espero que no t'hagi resultat empalagos i disculpeu per les faltes d'ortografia.
Puntos:
11-07-08 21:46 #1006132 -> 1006026
Por:PETXINA

RE: Per fi
Hola Jjmarc, jo com podrás vore soc Petxina un component dels pocs que aguantem al foro.
Te diria Benvingut/uda, pero no crec que tingues ganes de participar massa, ja que si fa anys que no estas en contacte en este pobl, pos dubto molt que participos, encara que a lo millor pots aportar idees, que totes son bones.
El net del Sr. Segarra, me penso que es de la meua edat...ara, que jo també fa molts d´anys que no l´he vist, ni se res d´ell.
Si no es massa indiscret, on tenies la casa???
Bueno, res mes que sapigues que açí pots entrar quan vullgues, que encara que ara n´escribim pocs, som bona gent...
Vinga cuida´t i salut
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
NO RES.... Por: PETXINA 13-10-08 20:53
PETXINA
0
No Tanqueu el Foro Por: ROCA MIGDIA 06-10-08 21:50
Mashinito
1
Divendres, 4 d'Abril de 2008 Por: Mashinito 04-04-08 17:50
bogabante
6
Soy nueva en el foro Por: borboletas 17-12-07 21:58
No Registrado
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com