Foro- Ciudad.com

Canet lo Roig - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Canet lo Roig
27-05-05 02:09 #68743
Por:Pakistic

Ei!!!
Per fi!!! ja em va bé l'ordinador!!! dilluns no s'engegava quan el dia abans m'en anava de conya....no entenc res, el ventilador trencat i penjant, la placa base ratllada i no sé què més estorbat....en fi, un desastre que l'únic q m'ha fet és treure bastants quartos de la butxaca....algunes coses no em van molt bé, és qüestió de configurar-les i instal·lar-les de nou, però tothom sap q això és un rotllo com una catedral; a més, les hores q són ara, tota la tarde akí acumulant problema darrere problema ( q si el registre, q si la contrasenya no és correcta, q si....vah!!) i el mal d'esquena q m'està agafant, ho deixaré per demà....Déu meu, quin mal trago!!! he perdut documents, música baixada de l'emule, fotos.....horrible!!! però bueno, ja ha passat, ja deia jo q era estrany q l'ordinador m'anés tan bé, havia de passar!!! és llei de vida!! i, per si fóra poc, a l'engegar-lo, no m'anava el ratolí, així q el bo del meu veí m'ha deixat el seu...jejeje, a més, el CD de l'equip de música també s'ens ha espatllat, al mòvil hi han dues tecles q no donen senyals de vida.....i és q sembla q la tecnologia es posa d'acord en espatllar-se al mateix temps!!! esperem q la càmera de fotos digital q em vaig comprar dilluns duri bona cosa....que ja tinc prou!!!
Bona nit paisans!!! un altre dia opino, avui sols m'he dedicat a "soltar-ho tot!!" Fóra pressions!
Puntos:
29-05-05 12:41 #69280 -> 68743
Por:AIGUA

RE:Ei!!!
Tu tranqui, de quan en quan aixo pot passar. El que tens que fer son copies de seguretat de lo que t'estimes. (i t'ho dic jo que no ho faig mai, pero vamos...) Pues a vore si anem fent tertulieta que aixo esta mes mort... He intentat posar fotos pero resulta que com tenen molta resolució no me les deixen penjar perque es passa del limit de kilobites.
Puntos:
30-05-05 08:31 #69483 -> 69280
Por:FIRST

RE:RE:Ei!!!
Pos bueno, si voleu fer tertulieta traeu vatros los temes, ke jo fijo ke contesto... ja ke pareix ke els temes que proposo jo no us fan ni fred ni calor!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ei!!! com ha anat el finde??? Por: Pakistic 27-06-05 12:02
Pakistic
7
ei!!! Por: No Registrado 04-02-05 09:04
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com